Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Den Haag

Welkom op de site van Seniorenhulp Nederland. Wij zijn al sinds 2001 een van de meest ervaren en professionele organisaties op het gebied van woning ontruimen in geheel Nederland. U zoekt een bedrijf voor een woning ontruimen in Den Haag en omgeving? Wij staan voor u klaar!

Sinds 2008 gevestigd te Bergschenhoek zijn wij dagelijks actief met het zorgvuldig woning ontruimen na verhuizen of na overlijden. Dit doen wij ook in Den Haag, Voorburg, Hoek van Holland, Rijswijk, Naaldwijk en omgeving.

Heeft u een eigen woning dan dient er rekening gehouden te worden met de adviezen van de makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de eventuele kopers van de woning. Is het een huurwoning dan dient u aan de eisen van de verhuurder te voldoen zoals die zijn vastgelegd in het huurcontract. Wij zijn bekend met de regels van vele verhuurders en woningcorporaties.

Om de situatie goed te bekijken maken wij graag een afspraak met u op locatie en alles goed met u te bespreken, uw vragen te beantwoorden en aan de hand daarvan een uitgebreide en duidelijke offerte te maken. Veelal ontvangt u deze direct. Werkzaamheden waarvan niet zeker is dat dat zij moeten worden uitgevoerd, worden als aparte kostenpost opgenomen, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent en worden na afronding eventueel verrekend.

De stichtingen en non-profit kringlooporganisaties waarmee wij samenwerken, zorgen ervoor dat zoveel mogelijk achtergebleven bezittingen worden hergebruikt. En groot deel van de inboedel kan oud en heeft wellicht geen hoge, maar meestal wel een nuttige gebruikswaarde en kan elders voor gemak en plezier zorgen.

Waardevolle eigendommen

Wij gaan zorgvuldig om met de aanwezige waardevolle stukken zoals antiek, curiosa en schilderijen. Wij kopen of verkopen geen inboedel maar kunnen u helpen bij het laten taxeren door een erkend taxateur van deze stukken. Met onze transparante manier van werken laten we in goed overleg stukken van waarde taxeren en op uw verzoek brengen wij deze in bij een van onze samenwerkende, erkende veilinghuizen. Opbrengsten daarvan zijn voor u, wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en transport. Delen van de inboedel kunnen bij u of andere familie bezorgd worden. Uiteraard niet alleen in Den Haag, maar in heel Nederland en ver daarbuiten. Als gerenommeerd verhuisbedrijf bezorgen wij het goed verpakt en schadevrij daar waar u het hebben wilt!

Deze transparante manier van de verwerking van de achtergelaten inboedel is onze professionele aanpak waarin wij ons al zo lang onderscheiden. Het resultaat na het woning ontruimen is een keurige, schone en representatieve woning conform de afspraken

De zaken In de woning die niet herbruikbare zijn worden verwijderd en afgevoerd volgens de geldende regels naar erkende afvalbedrijven. Onze ervaren medewerkers herkennen asbesthoudende materialen die dan door een erkend bedrijf woeden verwijderd en afgevoerd.

Huurwoning

Is er sprake van een huurwoning dan wordt meestal verlangd dat verschillende soorten vloerbedekking, gordijnen inclusief rails, lamellen en andere raamdecoratie verwijderd worden. Behang verwijderd, geschilderd en het verwijderen en grondig reinigen van nicotine aanslag. Door u aangebrachte schroten, verlaagde plafonds of andere aanpassingen dienen te worden hersteld of verwijderd. Plafondlampen moeten worden gedemonteerd, kroonsteentjes teruggeplaatst en de elektrische installatie in goede veilige staat gebracht. De sanitaire voorzieningen zoals badkamer, het toilet en de wasbak kalkvrij zijn moeten schoon en fris worden opgeleverd.

Ook dat zijn die dagelijkse werkzaamheden waar wij ervaring mee hebben.

Zoekt u een van de meest ervaren en professionele bedrijven, dat u vriendelijk te woord staat, goed bereikbaar is en hoog inzet om zijn klanten tevreden te stellen om uw woning te ontruimen in Den Haag of elders?

Dan kunt u contact met ons opnemen via de knop hieronder, deze leidt u naar de pagina voor het maken van een afspraak.

Onze medewerkers staan voor u klaar, heel graag tot ziens op locatie!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder