Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Utrecht

Van harte welkom bij Seniorenhulp Nederland! U bezoekt deze pagina, naar wij aannemen, omdat u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor een woningontruiming in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten, Bilthoven en omgeving.

Wij onderscheiden ons van anderen door onze zorgvuldige en respectvolle manier van werken. Vaak gaat het om een verhuizing maar ook vaak na het een overlijden van een dierbare. Wij houden goed rekening met de vaak grote emoties die zo’n woningontruiming bij u in Utrecht oproept.

Seniorenhulp Nederland is een van de meest professionele en ervaren partijen op het gebied van woningontruiming. Niet alleen Utrecht of omgeving maar geheel Nederlander plaatsen in de regio behoort tot ons dagelijks werkgebied.

Ons doel

Het is ons doel om alle vereiste werkzaamheden uit uw handen te nemen, zodat de betreffende woning probleemloos kan worden overgedragen. Zo zorgen wij ervoor dat alles wat u achterlaat dat nog bruikbaar is, wordt gedoneerd aan erkende non-profit kringloopwinkels. Zo krijgen die een goede bestemming na de ontruiming, steunen wij die mensen die het nodig hebben. De niet bruikbare goederen worden afgevoerd volgens de officiële kanalen

Wij willen niet betrokken worden bij koop of verkoop of bij eventuele. In overleg met u kunnen wij zorgen voor een onpartijdige taxatie van waardevolle stukken. Desgewenst, alweer in goed overleg, kunnen die ter veiling worden aangeboden bij erkende veilinghuizen, waarbij de volledige opbrengsten uiteraard voor u zijn. Wij brengen slechts de kosten van verpakking en transport in rekening.

Graag maken we een afspraak in de woningontruiming in Utrecht of omgeving om een opname te maken en u zo een gedetailleerde offerte te kunnen geven.

Wij kennen de meeste verhuurders in ons land en kennen de standaarden. Het is niet zomaar dat wij regelmatig een “perfect, zo wil ik al mijn woningen terug’’ reactie krijgen. In geval van een koopwoning bepaalt u, vaak in overeenstemming met de makelaar of koper, hoe de woning dient te worden opgeleverd.

Na opdracht voor de woningontruiming gaan wij aan de slag:

 • Selecteren en zorgvuldig verpakken van de bruikbare goederen.
 • Demontage van grote stukken, zoals kasten, en transportklaar maken
 • Transport van gewenste stukken naar u, of eventueel naar uw familieleden of anderen.
 • Transport van achtergelaten ‘ongewenste’ inboedel naar diverse erkende non-profit stichtingen
 • Verwijderen van vloerbedekkingen, laminaat, parket, raamdecoratie, lamellen en gordijnen
 • Verpakken, (de)montage en afvoer van niet bruikbare spullen zoals kapot meubilair of rommel.
 • Verwijderen van lampen en terugplaatsen van kroonsteentjes en deksels van de centraaldozen.
 • Herstelwerk en verwijderen van lambrisering, plavuizen of aanpassingen.
 • Herstelwerk na slopen, of herstel van schilderwerk en stucwerk.
 • In het geval van asbesthoudende materialen wordt een gecertificeerd bedrijf ingeschakeld
 • Het zorgvuldig reinigen van keuken en alle sanitaire ruimtes in de woning.

Wij nemen alle lasten uit handen

Wij doen alles en volledig bij een woningontruiming in Utrecht, in de omgeving of elders in ons land en na afronding leveren wij een schone en representatieve woning op.

Seniorenhulp Nederland heeft ervaring als weinig anderen en een eindresultaat zoals het echt hoort. Ons personeel is geschoold om asbest te herkennen, wij hebben álle gereedschappen in huis voor het beste resultaat en streven naar perfectie als het gaat om een woningontruiming.

Van oorsprong is Seniorenhulp Nederland een familiebedrijf. Sinds de overname van een bestaand bedrijf in 2001, is de tweede generatie actief om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Niet voor niets zijn wij een van de meest serieuze spelers in Nederland en hebben wij een gastenboek vol lovende woorden!

U kunt een afspraak met ons maken voor een offerte voor uw woningontruiming in Utrecht door hieronder op de desbetreffende knop te klikken voor onze contactgegevens of u kunt de andere knop gebruiken om een brochure aan te vragen.

Wij komen graag en vlot naar u toe!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder