Woning ontruiming

Van een ontruiming woning is sprake als u bijvoorbeeld te maken krijgt met een verhuizing of overlijden. Een woonruimte moet netjes worden achtergelaten, waarbij de achtergebleven inboedel een nieuwe bestemming moet krijgen. Spullen die van waarde zijn, zowel financieel als voor uw emotie, dienen natuurlijk bewaard te blijven. Bent u degene die het ontruimen van een woning moet regelen, maar wilt u deze klus uitbesteden aan een professional? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij voeren de woning ontruiming voor u uit!

Een woning ontruiming vraagt tijd en energie, maar dat niet alleen. Ook is er expertise en een netwerk nodig, bijvoorbeeld voor het vinden van een goede bestemming voor de achtergebleven inboedel. Ook stelt de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij vaak strenge eisen aan de ontruiming van de woning. Om deze redenen is het fijn en verstandig om de woning ontruiming over te laten aan een professioneel bedrijf.

Wij helpen u hier graag bij, zodat u geen zorgen meer heeft over het regelen van de ontruiming. In overleg met u wordt de woning ontruiming door ons tot in de puntjes verzorgd. Wat wij voor u doen? Bijvoorbeeld de selectie en het transport van de inboedel, het afvoeren van onbruikbare goederen en het geheel leeg opleveren van de woonruimte. Alle zaken worden voor u geregeld. De bestaande inboedel wordt zorgvuldig bekeken, waarbij spullen van waarde vanzelfsprekend voor u behouden blijven. Een woning ontruiming kunt u dus door ons laten verzorgen, zodat u uw tijd voor andere belangrijke zaken kunt benutten. Een verhuizing of overlijden vergt namelijk toch al veel van uw aandacht en energie.

Ontruiming woning!

Een woning ontruiming laten uitvoeren waarbij de bestaande inboedel met zorg wordt behandeld? Wij doen het graag voor u! Ook heeft u geen zorgen meer over de afhandeling en oplevering van de woonruimte. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd