Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruiming

Van een ontruiming woning is sprake als u bijvoorbeeld te maken krijgt met een verhuizing of overlijden. Een woonruimte moet netjes worden achtergelaten, waarbij de achtergebleven inboedel een nieuwe bestemming moet krijgen. Spullen die van waarde zijn, zowel financieel als voor uw emotie, dienen natuurlijk bewaard te blijven. Bent u degene die het ontruimen van een woning moet regelen, maar wilt u deze klus uitbesteden aan een professional? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij voeren de woning ontruiming voor u uit!

Een woning ontruiming vraagt tijd en energie, maar dat niet alleen. Ook is er expertise en een netwerk nodig, bijvoorbeeld voor het vinden van een goede bestemming voor de achtergebleven inboedel. Ook stelt de verhuurder, makelaar of woningbouwmaatschappij vaak strenge eisen aan de ontruiming van de woning. Om deze redenen is het fijn en verstandig om de woning ontruiming over te laten aan een professioneel bedrijf.

Wij helpen u hier graag bij, zodat u geen zorgen meer heeft over het regelen van de ontruiming. In overleg met u wordt de woning ontruiming door ons tot in de puntjes verzorgd. Wat wij voor u doen? Bijvoorbeeld de selectie en het transport van de inboedel, het afvoeren van onbruikbare goederen en het geheel leeg opleveren van de woonruimte. Alle zaken worden voor u geregeld. De bestaande inboedel wordt zorgvuldig bekeken, waarbij spullen van waarde vanzelfsprekend voor u behouden blijven. Een woning ontruiming kunt u dus door ons laten verzorgen, zodat u uw tijd voor andere belangrijke zaken kunt benutten. Een verhuizing of overlijden vergt namelijk toch al veel van uw aandacht en energie.

Ontruiming woning!

Een woning ontruiming laten uitvoeren waarbij de bestaande inboedel met zorg wordt behandeld? Wij doen het graag voor u! Ook heeft u geen zorgen meer over de afhandeling en oplevering van de woonruimte. Bent u geïnteresseerd in onze diensten en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder