Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
172 berichten.
springer uit amsterdam schreef op 25 februari 2024 om 08:26
ik ben super tevreden met senioren hulp van de intake tot en met de ontruiming van mijn oude flat ging het allemaal zo fantastisch ook was iedereen waarmee ik in aanraking kwam super aardig en geduldig echt een aanrader.
Caroline schreef op 24 februari 2024 om 14:25
Ik ben erg tevreden over Seniorenhulp. Van tevoren uitvoerig besproken hoe het huis moest worden leeggeruimd en duidelijke offerte. De medewerkers zijn vriendelijk en vragen voor aanvang van de werkzaamheden nogmaals wat precies de bedoeling is om alles goed te laten verlopen. Er was overleg met mij over een onvoorzien probleem en dat werd keurig opgelost. Het leegruimen en schoonmaken is naar volle tevredenheid gegaan.
Saskia uit Breda schreef op 15 februari 2024 om 21:39
De verhuizing van mijn moeder is zeer zorgvuldig verlopen. Ze is erg blij met de twee kasten (boekenkast en kledingkast) die verkleind zijn en heel mooi weer in elkaar zijn gemonteerd zodat er mooie zijkanten zonder kleurverschil zijn. De ontruiming een maand later was vlot en alles is keurig opgeruimd en schoongemaakt.
Bert Marijnissen uit Uithoorn schreef op 13 februari 2024 om 09:28
Uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door Seniorenhulp Nederland. Het huis van mijn overleden moeder is helemaal naar wens leeggehaald en schoongemaakt. In het intakegesprek vooraf met Kris was bijzonder prettig, duidelijk en eerlijk, met een uitgebreide offerte, waarin beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en het bijbehorende kostenplaatje. Uiterst vriendelijke medewerkers, die flink hebben doorgepakt en de woning al na 5 uur conform afspraken hebben opgeleverd. Dit bedrijf is zeer het aanbevelen waard
Jos uit Almere schreef op 6 februari 2024 om 10:29
Na een gesprek met Kris waar wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt , is onze verhuizing voor ons geheel volgens plan verlopen. Wij stonden versteld van de professionaliteit van Seniorenhulp . Met name voor ouderen is verhuizen een eenvoudige klus. Vooral de uitgebreide werkzaamheden hebben we als zeer positief ervaren: behangen, laminaat leggen , lampen ophangen etc Wij kunnen Seniorenhulp dan ook aanbevelen

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn