Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
108 berichten.
Ria heeft geschreven op 12 oktober 2022 om 12:20
Bedankt voor het leeghalen van de flat en bijbehorende kelder, met name die kelder is een grote klus geweest met al die aan elkaar getimmerde stellages en planken, maar alles is mooi opgeruimd en schoongemaakt ! ! ! Helemaal top !!!
Beheerdersantwoord van: Kris
Dank voor uw lovende woorden en uiteraard heel graag gedaan!
Inge Marneth uit Maarssen heeft geschreven op 11 oktober 2022 om 19:01
De verhuizer die onze hoogbejaarde moeder naar verpleeghuis zou verhuizen liet ons op de afgesproken dag op het afgesproken tijdstip zitten met de mededeling dat ze “door omstandigheden “ de verhuizing niet konden uitvoeren. Dit veroorzaakte een enorme stress bij mijn moeder. Seniorenhulp boodt de oplossing met een spoedverhuizing op dezelfde dag., zelfs binnen vier uur. Voor deze service zijn we Seniorenhulp enorm dankbaar, compliment voor de mannen die de verhuizing uitvoerden. Seniorenhulp is een echte aanrader!
Beheerdersantwoord van: Kris
Wat een leuk en attent bericht! De situatie was zeer nijpend en vooral teleurstellend. De firma die u in de steek liet is een aanfluiting voor onze branche! Gelukkig konden we u helpen, dat is het enige dat op dat moment telt, de rest is bijzaak. Namens ons team al het goede en veel woonplezier gewenst voor uw moeder. Met vriendelijke groet, Kris van den Wijngaart
Joop Ezerman uit Schiedam heeft geschreven op 4 oktober 2022 om 19:44
Na 40 jaar gewoond te hebben in woning van 3 etages, waren wij toe aan verhuizing naar een senioren woning. Dan begint ook het zoeken naar een verhuizer. Via een advertentie in de Oud Rotterdammer kwamen we bij Seniorenhulp terecht. Vanaf dat moment is het verhuizen begonnen. Met de telefoon in de hand via videoverbinding de woning doorgelopen. Gezellige gesprekken daar tussendoor. Na enkele weken werden de verhuisdozen gebracht en ook dat was een en al vriendelijkheid. Op de dag van de verhuizing stonden er 4 man, 2 busjes en 1 lift om 8.00 uur voor de deur. Ook hier alleen maar vriendelijkheid. Er werd snel en hard gewerkt. Na enkele uren was het huis leeg en kon naar het nieuwe adres worden gereden. Daar ging het zonodig nog sneller en was de hele inboedel in huis geplaatst. Alle medewerkers hebben hun uiterste best gedaan, niets beschadigd of gebroken. Niets dan lof voor al deze mensen. Niets was teveel en zelf een handje meehelpen, vergeet dat maar. Voor ons was het top en een dikke 10 waard. En oh ja, de prijs was heel schappelijk.
Beheerdersantwoord van: Kris
Geachte heer en mevrouw Ezerman, wat een heerlijk bericht! Dank voor uw lovende woorden! Uiteraard hielpen we u heel graag. Zo nu en dan gebruik ik u als voorbeeld, dat videobellen van nu is en dat het heel leuk is om uit te proberen en prima functioneel is. Tijdens de corona periode moesten we natuurlijk wel en nu besparen we daar flink wat kilometers mee uit. Niet overal, maar wel daar waar het mogelijk is. Ik vind het heel 'stoer' van u dat u daarin mee wilde gaan en het wilde uit proberen! En gezellig was het zeker, naar ons idee heel belangrijk. Dank nogmaals voor uw lovende woorden en veel woonplezier gewenst! Met een hartelijke groet namens ons hele team, Kris van den Wijngaart
mevrouw T.G. van Vlijmen-Zwetsloot uit Houten heeft geschreven op 18 september 2022 om 17:35
Onder de tijdsdruk van de reguliere 7 dagen om alles voor de verhuizing geregeld te krijgen, was het contact met Kris van Seniorenhulp op de eerste dag gelijk een verademing. Op die termijn was er in ieder geval één verhuizer met vrachtwagen te regelen. En dat bleek op de dag van de verhuizing helemaal perfect te zijn. Verhuiswagen en verhuizer waren er op de afgesproken tijd (vanuit Rotterdam naar Houten in de ochtendspits) en gelijk werden alle 'hondjes', folie, en papier naar binnen gebracht. Even plan de campagne maken en met een heel effectieve aanpak wist de verhuizer niet alleen mijn moeder maar ook ons gerust te stellen. Vóór de afgesproken eindtijd was de wagen gevuld, was alles goed overgebracht naar het nieuwe adres, daar zonder schade ook weer uitgeruimd en in de woning geplaatst. Lampen op de nieuwe plek geïnstalleerd, alles aangesloten en recht gezet. Er was zelfs nog tijd en rust om samen met de verhuizer koffie te drinken in het restaurant van het verpleeghuis en met elkaar heel tevreden terug te kijken op een uiterst plezierige verhuizing. Wij, mijn moeder en kinderen, kunnen met een gerust hart en heel tevreden terug kijken op de geweldige manier waarop de medewerkers van Seniorenhulp ons en mijn moeder hebben geholpen. Heel veel dank daar voor ook aan Cedric die op die dag de verhuizer was. Super vakman! Mocht u net als wij een goede, effectieve verhuizer nodig hebben voor een situatie als zo'n snelle oversteek van aanleunwoning naar intramurale zorg, dan is even bellen met Seniorenhulp echt een prima oplossing! Doen!
Simone Roek uit Oudenbosch heeft geschreven op 18 september 2022 om 11:56
Seniorenhulp ingeschakeld ivm overlijden van mijn moeder. Zeer tevreden over het gesprek vooraf en de dag van de ontruiming zelf.. had dit zelf nooit zo snel en netjes kunnen doen. Uitstekend werk mannen! bedankt..

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn