Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
95 berichten.
Frank Smulders uit Geldrop heeft geschreven op 1 juli 2022 om 13:37
Heel netjes en professioneel alle zorgen voor het ontruimen van de woning van ons overleden moeder uit handen genomen. Overdracht aan de verhuurder ging zonder problemen. We hopen dat er nog veel mensen blij worden met de nog niet zo oude meubels. Hartelijk bedankt.
C.A. van Kilsdonk uit Utrecht heeft geschreven op 30 juni 2022 om 15:32
Na het overlijden van zus/schoonzuster was de vraag hoe krijgen we de woning leeg en opleveringsschoon. Op internet kwamen we bij seniorenhulp Nederland en vroegen we een gesprek aan. Na ontvangst van de offerte opdracht verstrekt aan Seniorenhulp. Bij de oplevering van de woning bleek dat deze heel schoon en leeg zoals afgesproken was. was. Onze complimenten hiervoor en natuurlijk ook onze dank. Wij kunnen niets anders zeggen dat wij seniorenhulp aanbevelen voor de werkzaamheden.
C.F. Limburg uit Purmerend heeft geschreven op 28 juni 2022 om 14:35
Het was een fijn, relaxt team dat de woning kwam leeghalen en de woningstichting was zeer tevreden met het resultaat, tijdens de overdracht van de sleutels. Dank.
Mevr T. Walta uit Beerstraat 8 heeft geschreven op 28 juni 2022 om 12:03
Toen ik snel hulp nodig had voor de ontruiming van mijn huis wegens verhuizing, werd ik snel geholpen.. Na inventarisatie van wat er gebeuren moest, kreeg ik meteen een indicatie wat het mij zou kosten De ontruiming is perfect uitgevoerd.. Ik ben 's avonds wezen kijken. Alles was prima in orde. Ik kan dan ook aanraden om Seniorenhulp in de arm te nemen
Clara Faber-v.d. Wal uit Landsmeer heeft geschreven op 25 juni 2022 om 09:54
Zowel de verhuizing van mijn moeder naar haar nwe huis als de ontruiming van haar oude huis, uitstekend!! Aanbeveling waard!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn