Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
143 berichten.
W. de Graaf uit Kortgene schreef op 22 juni 2023 om 18:15
Ik ben kort geleden verhuisd met Seniorenhulp. Mijn complimenten voor alle medewerkers van deze organisatie. Alles werd me uit handen genomen, mijn nieuwe huis werd schoongemaakt nadat de vloer was gelegd en er was behangen. De verhuizing verliep prima, niets was teveel gevraagd. En de oude woning is netjes achtergelaten en overgebleven spullen netjes afgevoerd. De schoonmaak van mijn oude woning was ook perfect. Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen en ik zal Seniorenhulp zeker aanbevelen. Wat een fijn team zijn jullie.
Inge Marneth uit Maarssen schreef op 9 juni 2023 om 12:30
Gisteren voor de vierde keer gebruik gemaakt van Seniorenhulp verhuizers , dat zegt op zich genoeg, Drie keer verhuisd door hun (ouders en later mijn moeder in korte tijd twee keer)en één keer senioren appartement leeggehaald, alles naar volle tevredenheid, komen op tijd, communiceren goed, kortom nog steeds een aanrader.
Irene schreef op 8 juni 2023 om 17:38
De verhuizing van onze tante naar een appartement in een verpleeghuis is fantastisch verlopen dankzij de hulp van de mannen van Seniorenhulp Nederland. Dank daarvoor, we zijn er heel blij mee!
Kok de Zeeuw uit Naaldwijk schreef op 7 juni 2023 om 11:08
Ook wij zijn echt zeer tevreden over de afhandeling van het leeghalen van mijn moeders woning. Na het opmaken van de offerte was er ineens een actieve buurman die de laminaat vloer wel wilde hebben en er uitgehaald heeft. Na telefonisch dit gemeld te hebben werd ons toegezegd dat de rekening zou worden aangepast. Top gedaan van Rik en zijn mensen. Op de dag van ontruiming waren ze er al voor de afgesproken tijd, alleen dat geeft al een goed gevoel hoe dit bedrijf erin staat. Ik heb ook onze ervaring doorgegeven aan de verhuurder, Arcade, en die mevrouw was daar blij mee, ook omdat er weleens vragen bij haar komen van "wat doen we nu?" Dus bij deze. Nogmaals en in het kort, dit is een topbedrijf.
Ger Stevens uit Nieuwegein schreef op 7 juni 2023 om 10:37
Voor de derde keer Seniorenhulp ingeschakeld. Tweemaal een spoedverhuizing en eenmaal een ontruiming na het overlijden van mijn alleenstaande schoonzus. Wij zijn erg tevreden met de geboden diensten, zeker omdat er snel gereageerd werd op onze verzoeken en de werkzaamheden naar grote tevredenheid werden uitgevoerd.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn