Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
65 berichten.
Fam Moermans uit Den Helder heeft geschreven op 2 december 2021 om 14:25
Het appartement van onze ouders moest op korte termijn ontruimd worden I.v.m. plotselinge opname in een verpleeghuis. Seniorenhulp heeft dit tijdig gedaan , met prettige mensen, in goed overleg, en perfect schoon en leeg achtergelaten. Fantastische hulp in deze omstandigheden! Heel erg bedankt daarvoor, Els en Rob
Stephanie van der oord uit Den Helder heeft geschreven op 17 november 2021 om 19:39
Wat een top bedrijf! 11 november kwamen de 2 wagens en 4 man sterk aan op het oude adres van mijn vader. Eengezinswoning ontruimd en schoongemaakt. Behoorlijke klus, maar de heren hebben dit perfect gedaan. Duidelijke communicatie en niks was hun teveel. Complimenten! Volgende dag de sleutels ingeleverd bij de woningbouw en die had er echt niks op aan te merken. Dit bedrijf is een echte aanrader!
Ali en Han van Wagtendonk uit Hilversum heeft geschreven op 10 november 2021 om 12:52
Nooit geweten dat seniorenHULP zo geweldig is. Wat hebben die mannen ons op een bijzondere manier het werk uit handen genomen, eerst weg gesjouwd, vooraf foto’s gemaakt, zodat bij het weer inruimen alles kwam te staan waar en hoe het stond. Is er iemand die vraagtekens heeft, wij, nee, ZIJ maken er uitroeptekens van.
Eric uit Delft heeft geschreven op 1 november 2021 om 08:56
Goedemorgen Kris, Ik wil jouw en je medewerkers bedanken voor de ontruiming die jullie naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd.  De woningstichting vond het er netjes uitzien en ik hoefde de badkamer niet te laten verwijderen waardoor dit mij een hoop kosten bespaarde. Dus nogmaals heel erg bedankt en ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen die moeten ontruimen en het zelf niet aankunnen  Groetjes,  Eric van Woensel 
Linda van Dietz uit Waalre heeft geschreven op 26 oktober 2021 om 17:06
Als je al doodmoe bent, verdrietig en door de bomen het bos niet meer ziet omdat je moeder overleden is. Komen daar 4 sterke sympathieke mannen het appartement leegruimen wat binnen een week leeg en schoon moet zijn. En dat hebben ZE gedaan. Dank je wel jullie 4 mannen van Seniorenhulp en dank je wel Kris voor het snelle organiseren.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn