Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
189 berichten.
Edith Wennink uit Leeuwarden schreef op 4 juni 2024 om 11:26
Seniorenhulp heeft mij en mijn vader 3x geholpen met de verhuizing en uiteindelijk met de ontruiming van het woonhuis. Prettige samenwerking met korte lijntjes. Kreeg zelfs nog een compliment van de Makelaar dat het zo netjes was opgeleverd!
Rob Vliek uit Mierlo schreef op 23 mei 2024 om 15:51
We hadden 2 jaar geleden zeer goede ervaringen met Seniorenhulp Nederland bij het ontruimen van de woning van onze moeder in Utrecht en het verhuizen van een deel naar een woonzorgcentrum. Toen moeder recent overleed moest haar appartement binnen een week worden leeggeruimd. Ondanks de korte tijdsduur heeft Seniorenhulp ons weer fantastisch en super snel geholpen. Heel veel dank, jullie hebben ons enorm geholpen en ontzorgd.
Caroline schreef op 14 mei 2024 om 20:35
Ik werk al jaren met Seniorenhulp samen wat betreft ontruimingen en verhuizingen als professioneel mantelzorger. Ook mijn eigen verhuizing heb ik ze laten doen. Heldere offertes, aardig personeel en alles tot in de puntjes verzorgd. Ook als er een kamer in een verpleeghuis binnen 7 dagen leeg moet staan ze voor me klaar. Alles wat nog bruikbaar is gaat naar de kringloop en voor de afvoer van afval wordt ook gezorgd. Wat een fijne samenwerking!
Tjaard ten Hove uit Haarlem schreef op 25 april 2024 om 15:07
Goede organisatie, ontruiming verliep vlot en netjes, vriendelijke en behulpzame mensen, we zijn blij Seniorenhulp ingeschakeld te hebben voor de woningontruiming
Bob Roszbach uit Rotterdam schreef op 17 april 2024 om 21:00
Een vehuizer waar je op kunt bouwen, dat is Seniorenhulp Nederland. Op 27 maart 2024 is de verhuizing van mijn schoonmoeder professioneel en vlekkeloos verlopen. Wij zijn al 10 jaar klant bij hun en alle verhuizingen zijn tot volle tevredenheid geregeld. Flexibiliteit en goede duidelijke  afspraken die worden nagekomen. Tevens een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Kortom de partner voor een ontzorgde verhuizing. Wederom hartelijk dank!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn