Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
184 berichten.
Pcm Forsthvel uit GOUDA schreef op 8 januari 2024 om 16:47
Op 5januari 2024 heeft seniorenhulp het appartement van mijn schoonvader ontruimt. Het was aangenaam om toe te kijken dat alles voorzichtig werd ingepakt van potjes, glazen en vazen. Meubels werden ook voorzichtig naar beneden gebracht, ook al het tapijt eruit gehaald, toen dat eenmaal gebeurt was werd er goed gezogen, keuken, toilet, deuren en kozijnen werden op hun beurt ook goed schoongemaakt. Dit is de tweede keer dat wij hun hulp hebben ingeroepen en zal de volgende keer weer een beroep op hun doen. Ga zo door seniorenhulp, al met al zijn wij zeer te vrede, een grote pluim en een dikke 10
Karin Spiegelberg uit Purmerend schreef op 7 januari 2024 om 15:50
Onlangs is de woning van mijn vader door Seniorenhulp ontruimd. Fantastisch werk. Woning kon zo worden overgedragen aan de Woningbouwvereniging. Vriendelijk en professioneel personeel. Een absolute aanrader. Je wordt helemaal ontzorgd. Dank jullie wel Seniorenhulp!!!
Monique van Zwieteren uit Zoetermeer schreef op 4 januari 2024 om 15:37
Het huis van onze moeder is helemaal naar wens leeggehaald en schoongemaakt. Het contact vooraf en tijdens het leeghalen was bijzonder prettig en duidelijk. Het is voor onze moeder ook een fijn idee dat niet alles zomaar wordt vernietigd maar dat nog bruikbare inboedel wordt hergebruikt. Bij de sleuteloverdracht gaf de woningbouwvereniging een compliment voor het bijzonder netjes en schoon opleveren. Deze complimenten geef ik hierbij rechtstreeks aan Seniorenhulp door: Echt een aanrader!
Johan schreef op 30 december 2023 om 10:56
Na contact via de website op korte termijn een afspraak gemaakt om te kijken naar onze wensen voor het leeg opleveren van de woning van mijn moeder. Direct erna de offerte en op de datum die past is het team van Seniorenhulp langsgekomen. Goed overleg, netjes gedaan en schoon opgeleverd. Top werk mannen !
Tiny Sliep uit Zoetermeer schreef op 19 december 2023 om 10:06
De woning van mijn moeder is naar alle tevredenheid leeg opgeleverd. Het vooraf inpakken, verhuizen en afvoeren van overbodig meubilair heeft bij mijn moeder en bij ons een stuk minder stress opgeleverd. Het zijn nette medewerkers , heel erg meedenkend en goed op elkaar ingespeeld. Het ging allemaal in een gemoedelijke sfeer. Dat maakt het verschil. Jullie staan bij ons hoog in het vaandel. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Heel erg bedankt. Warme groet uit Zoetermeer en fijne feestdagen.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn