Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
108 berichten.
Ria de Vries uit Sint Maarten heeft geschreven op 2 juni 2022 om 23:52
De flat in Gouda van mijn overleden schoonmoeder is op 24 mei jl. ontruimd en bezemschoon (zoals dat heet), afgeleverd door Seniorenhulp. Geweldige keuze! De flat was vierhoog en stond enorm vol. Ik hoefde er zelf niet bij te zijn. Iets waar ik blij mee was. Vandaag de sleuteloverdracht gedaan en het resultaat gezien. Zo keurig, niet meer terug te herkennen. Compleet leeg en netjes, inclusief de berging die ook bomvol stond. Alles netjes achtergelaten. Ik ben erg blij met het werk, wat verricht is. Ik woon zelf in de kop van Noord-Holland en had dit nooit zo kunnen doen. Blij dat ik deze klus uit handen heb gegeven met dit resultaat. En ook fijn te weten dat bruikbare goederen mogelijk een tweede leven krijgen via de stichting. Mijn complimenten en ik zal jullie zéker aanbevelen!
Herman Dame uit Breda heeft geschreven op 2 juni 2022 om 11:12
Op 17 mei 2022 is mijn vader overleden. De crematie was op dinsdag 24 mei 2022 en precies een week later heeft Seniorenhulp Nederland de kamer in het verzorgingshuis Sint Antonius in Heusden (Noord-Brabant) keurig en geheel ontruimd opgeleverd. Alles zonder bureaucratie en met accuratesse. Prima werk !
Fam. van der Werf uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 27 mei 2022 om 20:10
Na 38 jaar op hetzelfde adres gewoond te hebben, en dan gaan verhuizen is best een klus. Via internet vonden wij Seniorenhulp. Omdat wij zelf ook senioren zijn sprak dit ons aan. Een afspraak gemaakt en doorgesproken wat er gedaan moest worden. Vooraf dozen, papier en plakband ontvangen om zelf in te pakken zoals afgesproken. Daar was de verhuisdag; het liep gesmeerd. Drie zeer attente verhuizers die als een speer hebben gewerkt, maar wel met respect voor de spullen. Op het nieuwe adres werd alles keurig in de nieuwe woning gebracht. Kortom; niets meer dan lof. Een paar dagen later sloeg de paniek toe omdat het oude huis en schuur nog leeg moest. Seniorenhulp gebeld en zij hebben alsnog het huis leeggehaald en weggebracht naar Kringloop en vuilstort en het huis schoon en spijkervrij opgeleverd. GEWELDIG , dat noem je ontzorgen en ook het financiële plaatje viel ons reuze mee. Daar kan je jezelf niet voor in de stress werken. Heel erg bedankt!!!!!!!!
Hans Tuinder uit Strijen heeft geschreven op 11 mei 2022 om 12:24
Na overlijden van mijn tante is de woning door Seniorenhulp netjes ontruimd en precies volgens de eis van de woningstichting achtergelaten. Fijn dat deze professionele organisatie op betrouwbare wijze veel werk uit handen neemt.
C.v.d. Wijngaard uit Nieuwegein heeft geschreven op 23 april 2022 om 17:37
In heb nu voor de 3e maal gebruik mogen maken van seniorenhulp Nederland. Altijd tot volle tevredenheid. Zeer correct en komen punctueel hun afspraken na. Geweldig

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn