Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
108 berichten.
Janine Hardam uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 28 juli 2022 om 15:33
Van een eengezinswoning (Geldrop) naar een appartement (Alphen aan den Rijn) verhuisd. Via internet op de site van Seniorenhulp Nederland gekomen. Geweldig. Niet alleen hebben ze voor de ontruiming gezorgd, maar het huis ook helemaal schoongemaakt. Een last was van mijn schouders gevallen. Ik kan en zal het dan ook iedereen aanraden.
Mevr. J.L. Kaldenbach uit Rotterdam heeft geschreven op 26 juli 2022 om 12:36
Op 28 Juni 2022 ben ik verhuist van Capelle aan den IJssel naar Rotterdam. Wat een top team heeft die dag mij verhuist en gelijk ook de oude flat ontruimd. Ze gaan zorgvuldig met je spullen om en als je iets vraagt is niets te veel. Ook kon gemakkelijk de offerte lager aangepast worden nadat de vorige Woningstichting had aangegeven dat ik o.a. laminaat, lamellen en rails konden blijven hangen. Ze waren ook zeer content hoe schoon de flat was opgeleverd na de ontruiming! Door de fijne en zorgvuldige verhuizing kan ik zeker Seniorenhulp aanbevelen. Je verhuizing is echt in goede handen!
zuster M.W. Mulder uit Wijchen heeft geschreven op 15 juli 2022 om 11:32
Voor ons is dit adres geen onbekende! Wij zijn al verschillende keren met grote tevredenheid geholpen door jullie. Deze keer was jullie adres doorgegeven aan een nabestaande die mij heeft bedankt voor de tip! Op de dag van die verhuizing zijn wij ook zelf weer geholpen door een geweldig goed team.
Frank Smulders uit Geldrop heeft geschreven op 1 juli 2022 om 13:37
Heel netjes en professioneel alle zorgen voor het ontruimen van de woning van ons overleden moeder uit handen genomen. Overdracht aan de verhuurder ging zonder problemen. We hopen dat er nog veel mensen blij worden met de nog niet zo oude meubels. Hartelijk bedankt.
C.A. van Kilsdonk uit Utrecht heeft geschreven op 30 juni 2022 om 15:32
Na het overlijden van zus/schoonzuster was de vraag hoe krijgen we de woning leeg en opleveringsschoon. Op internet kwamen we bij seniorenhulp Nederland en vroegen we een gesprek aan. Na ontvangst van de offerte opdracht verstrekt aan Seniorenhulp. Bij de oplevering van de woning bleek dat deze heel schoon en leeg zoals afgesproken was. was. Onze complimenten hiervoor en natuurlijk ook onze dank. Wij kunnen niets anders zeggen dat wij seniorenhulp aanbevelen voor de werkzaamheden.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn