Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
189 berichten.
Christa uit Venlo schreef op 15 april 2024 om 22:45
Goede hulp ervaren van medewerkers van Seniorenhulp. Zowel de communicatie vooraf, de duidelijke offerte en het uitruimen en opruimen van het appartement is prima verlopen. Hopenlijk komen de nog bruikbare spullen ook nog op een goede plek terecht.
Jan Lijzenga uit Hoogkarspel schreef op 28 maart 2024 om 14:53
Wat een geweldig team, de verhuizers van Seniorenhulp. Professioneel, vriendelijk en vlot .Zowel de verhuizing als de ontruiming verliep op rolletjes.
Aletta schreef op 27 maart 2024 om 12:35
Ook wij zijn heel tevreden over Seniorenhulp. Telefonisch contact, offerte en het leegruimen en schoonmaken van het appartement van onze moeder verliep heel prettig, duidelijk en professioneel. Superbedankt allemaal!
H,van Ettinger schreef op 16 maart 2024 om 13:34
In een dag de woonruimte ontruimen om in het hele pand een nieuwe vinylvloer te leggen, om vervolgens de hele inventaris weer keurig terug te plaatsen is een flinke uitdaging. Door de professionele inzet van jullie medewerkers is dit echter wel gelukt, Klasse.
Cobie den Hollander uit Spijkenisse schreef op 11 maart 2024 om 16:20
Mijn complimenten voor het ontruimen van het appartement van mijn moeder. Ik heb de medewerkers gesproken voordat ze aan de slag gingen en ben daarna weg gegaan. De volgende dag trof ik de woning keurig aan, spic & span in orde. Seniorenhulp is een echte aanrader. Met groet van Cobie.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn