Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
108 berichten.
Ton en Gré van de Poel uit Bleiswijk heeft geschreven op 2 september 2022 om 20:51
Onze verhuizing is helemaal naar wens verlopen en wij geven de medewerkers een hele grote pluim, die alles heel schoon hebben achter gelaten. Zelfs 3BWonen was onder de indruk. Is ons erg meegevallen. Hartelijk dank
Tros uit Rotterdam heeft geschreven op 28 augustus 2022 om 13:46
heel keurig geholpen, het oude huis heel netjes en schoon en de verhuizing, lampen enz. heel fijn en netjes geholpen
Ellie Letterie uit Oudenhoorn heeft geschreven op 12 augustus 2022 om 09:29
In heb nu voor de 2e maal gebruik mogen maken van seniorenhulp Nederland. Tot volle tevredenheid. Zeer correct en komen hun afspraken na. Woningen zijn tot in de puntjes verzorgd achtergelaten. Dank!
Rob Vliek uit Mierlo heeft geschreven op 9 augustus 2022 om 15:04
Ik heb Seniorenhulp gevraagd om de ontruiming te doen van de woning van mijn schoonmoeder in Utrecht. In alle opzichten kan ik Seniorenhulp warm aanbevelen! Er werd snel een afspraak gemaakt voor een inventarisatie, daarna volgde snel een zeer uitgebreide offerte en er werd een afspraak gemaakt voor datum ontruiming. Op die dag waren de mensen van Seniorenhulp volgens afspraak aanwezig en ze gingen heel zelfstandig en uiterst correct te werk. De verhuurder van het pand was zeer positief verrast hoe het er uit zag, Seniorenhulp heel erg bedankt voor jullie vriendelijkheid en professionaliteit.
Els Vogelsang uit Den Haag heeft geschreven op 31 juli 2022 om 12:48
Wat een geweldige ervaring. Alles wordt je uit handen genomen precies zoals afgesproken. Een heel goed contact vooraf zowel telefonisch als via de mail. Ontzettend aardige mensen die bij je in huis komen om alles leeg te ruimen. Wat een fantastische ervaring, echt aan te bevelen. Vriendelijke groet, Els Vogelsang

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn