Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
108 berichten.
C.F. Limburg uit Purmerend heeft geschreven op 28 juni 2022 om 14:35
Het was een fijn, relaxt team dat de woning kwam leeghalen en de woningstichting was zeer tevreden met het resultaat, tijdens de overdracht van de sleutels. Dank.
Mevr T. Walta uit Beerstraat 8 heeft geschreven op 28 juni 2022 om 12:03
Toen ik snel hulp nodig had voor de ontruiming van mijn huis wegens verhuizing, werd ik snel geholpen.. Na inventarisatie van wat er gebeuren moest, kreeg ik meteen een indicatie wat het mij zou kosten De ontruiming is perfect uitgevoerd.. Ik ben 's avonds wezen kijken. Alles was prima in orde. Ik kan dan ook aanraden om Seniorenhulp in de arm te nemen
Clara Faber-v.d. Wal uit Landsmeer heeft geschreven op 25 juni 2022 om 09:54
Zowel de verhuizing van mijn moeder naar haar nwe huis als de ontruiming van haar oude huis, uitstekend!! Aanbeveling waard!
Dirk Bouwman uit Spijkenisse heeft geschreven op 23 juni 2022 om 17:19
Ook hier weer alle lof voor het team van Seniorenhulp, ingeschakeld voor de ontruiming van een huurwoning. Ook een aanpassing in het contract was bespreekbaar toen veel spulletjes door de volgende huurder overgenomen werden. De prijs werd voor beide partijen naar tevredenheid aangepast. De jongens gaan rustig, zorgvuldig en met respect te werk. Top bedrijf.
Ton Jacobs uit Den Haag heeft geschreven op 23 juni 2022 om 09:08
Gisteren de medewerkers van Seniorenhulp op bezoek gehad. Ervaren medewerkers met gevoel voor hun vak. Keihard gewerkt en niets was hen teveel. De woning is nu klaar voor de verkoop. Het was een gigantische klus maar ze hebben het perfect gedaan. Alle vanaf de aanvraag van de offerte tot aan de oplevering ging gesmeerd. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Nogmaals dank en in voorkomende gevallen zal ik jullie bedrijf van harte aanbevelen. Top mensen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn