Gastenboek

Hieronder vindt u de ervaringen met Seniorenhulp Nederland.

Wilt u ook een referentie plaatsen? Leuk! Onderaan de pagina kunt u uw ervaringen met Seniorenhulp Nederland delen.

 
 
 
 
 
 
 
189 berichten.
Marijke uit Utrecht schreef op 19 februari 2024 om 20:56
Wat zagen wij er tegenop om de grote, overvolle flat (6 hoog) en de garage van onze moeder na haar overlijden leeg te halen. Een intakegesprek met Kris van Seniorenhulp Nederland stelde ons gerust. Binnen 2 dagen leeghalen, bruikbare inboedel hergebruiken en de flat schoonmaken : klaar voor verkoop. We ontvingen een uitgebreide en duidelijke offerte en er werd een datum afgesproken. Vorige week was het zover. Na het afgeven van de sleutelbos zijn de medewerkers onmiddellijk aan de slag gegaan. De ontruiming is volgens afspraak verlopen en toen we de volgende dag de sleutelbos weer terug kregen, was de flat leeg en schoon. Geweldig … wij zijn heel erg tevreden. Dank je wel Kris en collega’s , wij zullen jullie organisatie zeker aanbevelen bij anderen.
Saskia uit Breda schreef op 15 februari 2024 om 21:39
De verhuizing van mijn moeder is zeer zorgvuldig verlopen. Ze is erg blij met de twee kasten (boekenkast en kledingkast) die verkleind zijn en heel mooi weer in elkaar zijn gemonteerd zodat er mooie zijkanten zonder kleurverschil zijn. De ontruiming een maand later was vlot en alles is keurig opgeruimd en schoongemaakt.
Bert Marijnissen uit Uithoorn schreef op 13 februari 2024 om 09:28
Uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door Seniorenhulp Nederland. Het huis van mijn overleden moeder is helemaal naar wens leeggehaald en schoongemaakt. In het intakegesprek vooraf met Kris was bijzonder prettig, duidelijk en eerlijk, met een uitgebreide offerte, waarin beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en het bijbehorende kostenplaatje. Uiterst vriendelijke medewerkers, die flink hebben doorgepakt en de woning al na 5 uur conform afspraken hebben opgeleverd. Dit bedrijf is zeer het aanbevelen waard
Jos uit Almere schreef op 6 februari 2024 om 10:29
Na een gesprek met Kris waar wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt , is onze verhuizing voor ons geheel volgens plan verlopen. Wij stonden versteld van de professionaliteit van Seniorenhulp . Met name voor ouderen is verhuizen een eenvoudige klus. Vooral de uitgebreide werkzaamheden hebben we als zeer positief ervaren: behangen, laminaat leggen , lampen ophangen etc Wij kunnen Seniorenhulp dan ook aanbevelen
familie van Zanten uit Rotterdam schreef op 2 februari 2024 om 19:55
Wanneer je als familie gezondheidsklachten hebt en weinig menskracht, is inzet van Seniorhulp.nl bij je verhuizing heel ontlastend! Deze ervaring hadden wij in oktober j.l. en nu weer bij de verhuizing van onze moeder naar het verpleeghuis. Betrokkenheid van een team van sociale, hard werkende en gezellige medewerkers. Wat een inzet! Indien nodig van inpakken, tot meubels uit elkaar halen, verhuizen, meubels weer in elkaar zetten, en tot slot de lege woning verder ontmantelen en schoonmaken voor de oplevering. Dat achtergelaten spullen een tweede leven kunnen krijgen via de kringloopwinkel is ook een prettige gedachte! Al met al was ook deze keer hun inzet heel ondersteunend naar onze familie. Nogmaals alle medewerkers van Seniorhulp heel veel dank hiervoor!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
0108882215 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn