Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing naar Den Haag

U zoekt een ervaren bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Den Haag en bent zo bij onze website terecht gekomen. Seniorenhulp Nederland helpt u graag met het maken van een goede keuze. Onze naam geeft al aan dat wij zijn gespecialiseerd op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden die nodig zijn bij een verhuizing doen wij daarnaast. Wij richten ons er op om u alles uit handen te nemen en zo alles soepel en vlot te laten verlopen.

Behalve een seniorenverhuizing naar Den Haag kan dit ook naar, Voorburg, Scheveningen, Rijswijk, Warmond en omgeving. Naar een andere plaats ergens in Nederland verhuizen is natuurlijk ook mogelijk!

Als een brede professionele organisatie met meerdere disciplines onderscheiden wij ons en kunnen zo aan al uw wensen voldoen. U kunt een keuze maken uit onze uitgebreide mogelijkheden en bepalen welk werk wij voor u mogen uitvoeren. U bent daar uiteraard volstrekt vrij in. Wij beantwoorden uw wensen en werken ook graag samen met uw eigen vakmensen.

Wij kunnen u dus naast de seniorenverhuizing een totaalpakket aanbieden zoals het in- en uitpakken van uw inventaris, uitvoeren van kleine en grote klussen, schilderen, behangen en stofferen. De nieuwe woning kan volledig worden ingericht en zelfs het renoveren van het sanitair en de keuken. Doen wij regelmatig. Wij leveren uw oude woning ook leeg en schoon op overeenkomstig de afspraken met verhuurder of eigenaar. Regelmatig komt het ook voor dat we iemand met spoed moeten verhuizen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Vrijblijvende afspraak bij u thuis

Het is van belang om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen en wat u eventueel zelf wenst te doen. Hiervoor maken we graag vrijblijvend een afspraak bij u thuis voor een uitgebreid gesprek. We maken dan ook een plan voor de organisatie van uw verhuizing en leren wij uw situatie kennen en kunnen rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. We bezoeken met u de nieuwe woning om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden en uw ideeën op te nemen. Wij maken een gedetailleerde offerte op basis van alle opnames zodat u snel weet wat u financieel kan verwachten.

Op uw verzoek krijgt u stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers zodat u thuis in alle rust uw keuzes kunt maken en u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers hoeft te maken.

Voor ons staat voorop dat uw verhuizing soepel en veilig verloopt. Sinds 2001 is dat een van onze speerpunten en waar we goed in zijn doordat we álles bij de seniorenverhuizing in Den Haag of omgeving uit uw handen kunnen nemen.

Onze mogelijkheden

Onze mogelijkheden punt voor punt:

 • Plannen van de inrichting van de nieuwe woning en vastleggen en markeren wat moet verhuizen;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Het monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Het renoveren van de sanitaire voorzieningen en keuken;
 • De te verhuizen objecten Inpakken;
 • Grote meubels, klokken en lampen demonteren en zorgvuldig verpakken;
 • Veilig verhuizen naar Den Haag of omgeving en het uitpakken;
 • Inrichten van de woning, gebaseerd op de oude thuissituatie ook als dat in een verzorgingstehuis is.
 • Montage en inruimen van kasten en het plaatsen van klokken, planten enz.
 • U geeft aan waar we lampen, foto’s en schilderijen moeten plaatsen;
 • Om de woning zorgeloos te kunnen betrekken maken we het gezellig en goed bewoonbaar;
 • Uw oude woning wordt leeg en schoon opgeleverd volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • We helpen u bij het versturen van de adreswijziging of het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Aanpassingen

Wij kennen alle gebruikelijke zaken die bij een verhuizing voorkomen. Maar indien u aanpassingen in de nieuwe woning wenst die niet genoemd worden in de lijst, dan zoeken we een oplossing en laten u weten als wij het écht niet kunnen. De klant bepaalt zelf wat er moet gebeuren en bijna alles is mogelijk.

Onze medewerkers zijn goed geschoold en vakkundige, werken harden, met plezier en verlenen u alle hulp. Door onze manier van werken bereiken we een eindresultaat zoals dat echt hoort en u van ons mag verwachten.

Met de overname van een bestaand bedrijf in 2001 werd Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland opgericht. Onze zó sterk onderscheidende werkwijze wordt door de tweede generatie met succes voortgezet. Zo wordt onze goede naam met trots uitgedragen ontvangen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Om een afspraak te maken voor meer informatie of een offerte voor uw seniorenverhuizing naar Den Haag en onze contactgegevens kunt u op de knop hieronder klikken. Een knop voor onze brochure vindt u ook hieronder.

Wij hopen u te kunnen helpen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder