Seniorenverhuizing naar Arnhem

Seniorenhulp Nederland is dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden middels onze website. Wij helpen u graag met uw keuze van een ervaren bedrijf voor uw seniorenverhuizing naar Arnhem. Graag nemen wij het vele en zware werk uit uw handen, daar staan wij als Seniorenhulp Nederland om bekend!

Behalve verhuizen in/naar Arnhem, verzorgen wij ook seniorenverhuizingen in/naar Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal en Velp of omgeving. Een verhuizing elders in Nederland is ook geen enkel probleem!

Specialist in seniorenverhuizing

Ons werk beperkt zich niet tot het verhuizen van de ene naar de andere plaats. Wij zijn de specialist die een totaalpakket aanbiedt bij een seniorenverhuizing met name gericht op ouderen en minder validen. Wij verzorgen alle in- en uitpakwerk, kluswerk, stofferen van uw nieuwe woning, lampen ophangen, schilderwerk en zelfs het renoveren van de keuken en sanitaire voorzieningen. Uw oude woning wordt ook leeg en schoon opgeleverd. Regelmatig organiseren wij ook spoedverhuizingen naar een verzorgings- of verpleegtehuis.

Wij zijn een professionele organisatie die zich onderscheidt door het uitgebreide aanbod waardoor wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Wij adviseren en u maakt uw keuzes en bepaalt zo welk werk wij voor u moeten uitvoeren. U bent nergens toe verplicht en wij komen uw wensen na. Zo werken we ook regelmatig samen met de eigen vakmensen van de klant.

Uitgebreid gesprek

Om een gespecificeerde offerte te kunnen maken, spreken we graag bij u thuis af voor een uitgebreid gesprek. We nemen alle tijd voor de inventarisatie van alles wat er bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen, wat u eventueel zelf wenst te doen. Op basis hiervan maken we een planning voor uw verhuizing. Wij kennen dan uw situatie en kunnen rekening houden met eventuele bijzonderheden zoals rolstoel of rollator gebruik. Uw nieuwe woning kan worden bezocht voor een opname om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. De offerte vermeldt in detail alle werkzaamheden zodat u weet wat u financieel kan verwachten.

Op uw verzoek kunnen wij ook stalen van vloerbedekkingen of laminaat, behang en verfkleuren tonen. U kunt dan op uw gemak thuis uw keuzes maken zonder langs verschillende winkels te moeten gaan en allerlei afspraken met verschillende leveranciers te moeten maken. Het belangrijkste is dat uw seniorenverhuizing soepel en veilige verloopt. Daarin zijn wij al sinds 2001 zo goed in zijn en naam hebben gemaakt.

Onze mogelijkheden

Onze mogelijkheden, punt voor punt:

 • Het plannen van de inrichting van uw nieuwe woning en met u inventariseren en markeren van te verhuizen objecten;
 • Vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt, PVC of vinyl leveren en leggen;
 • Installeren van nieuwe gordijnen, vitrage, rolgordijnen of lamellen;
 • Sanitaire voorzieningen en keuken renoveren;
 • Al uw te verhuizen bezittingen verpakken;
 • Grote meubels, klokken en lampen demonteren en verpakken;
 • Het veilig verhuizen naar Arnhem of omgeving en uitpakken van de geselecteerde objecten;
 • De basis van het inrichten is de oude thuissituatie, ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist.
 • Weer plaatsen en monteren van de verhuisde kasten, klokken, planten enz..
 • In goed overleg worden de lampen, foto’s en schilderijen opgehangen;
 • We maken uw woning gezellig en goed bewoonbaar zodat u die kunt betrekken;
 • Uw oude woning wordt opgeleverd conform de eisen en verwachtingen van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • We geven u eventueel administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging, het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Aanpassingen en oplossingen

Wij kennen alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken niet terug voor aanpassingen die u aan uw nieuwe woning wilt. Bijna alles is mogelijk en u bepaalt zelf wat er moet gebeuren. We zoeken een oplossing als het niet in onze lijst staat. Als wij het écht niet kunnen laten wij dat bijtijds weten.

Weinig anderen werken zoals wij dat doen. Dat is ook te zien aan onze resultaten. Onze klanten krijgen de volledige ondersteunende hulp bij de verhuizing zoals ze die mogen verwachten. Dit wordt gedaan door onze medewerkers, ze zijn vakkundig, goed geschoold en werken hard, met plezier en nemen alle tijd voor u.

Het van oorsprong familiebedrijf Seniorenhulp Nederland nam in 2001 een bestaand bedrijf over. De tweede generatie is sindsdien actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze en onze naam te beschermen. Zo ontvingen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Voor meer informatie of een offerte voor een seniorenverhuizing naar Arnhem kunt u een afspraak maken? Klik dan hieronder op de knop voor onze contactgegevens. Voor onze brochure kunt u ook hieronder op de knop klikken.

Graag tot ziens, wij staan voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd