Woningontruiming Zoetermeer

Verwacht u een woningontruiming in Zoetermeer, Zevenhuizen, Waddinxveen of omgeving en zoekt u daar een oplossing voor? Seniorenhulp Nederland helpt graag.

Sinds 2001 hanteren wij een onderscheidende werkwijze en zijn daarover enthousiast en trots. Wij zijn geen opkopers en verhandelen niets. Daar willen wij niets mee te maken hebben. We prefereren een eerlijke en transparante werkwijze. Zo hebben wij goede contacten met non-profit kringloopwinkels. Laat zien wie je bent, wat je doet en stel je professioneel op. Zorg dat je goed bereikbaar bent en maak waar wat je belooft.

Onze werkzaamheden:

Wij houden ons dagelijks bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen. Gericht op de benodigde werkzaamheden, ongeacht de staat, het formaat of de waarde van woning of inboedel. Groot of klein, verouderd of waardevol, uniek of veelvoorkomend; onze werkzaamheden hebben als doel: een professionele woningontruiming in Zoetermeer of omgeving om zo de woning conform de gestelde eisen van u, verhuurder, koper of makelaar op te kunnen leveren.

Achtergelaten bezittingen hebben diverse waarden emotionele, financiële en gebruikswaarden. Het is van groot belang dat u in de betreffende woning goed heeft opgenomen wat u gedaan wilt hebben. Daarna kunnen wij alle werkzaamheden voor de woningontruiming uitvoeren.

Overal in Nederland

Deze pagina is gericht op Zoetermeer, maar uiteraard werken we ook in omliggende plaatsen zoals Zevenhuizen, Moerkapelle, Benthuizen, Waddinxveen enzovoort. Omdat wij in Bergschenhoek gevestigd zijn, is dat voor ons een thuiswedstrijd.

Wij nemen u alles uit handen. Door een fijne samenwerking tussen ons en een aantal non-profit kringloop organisaties, zorgen wij ervoor dat bruikbare zaken worden hergebruikt. Het hoeven geen erg waardevolle stukken te zijn, maar een tuintafel van 10 jaar oud die wel schoon en netjes is, kan prima hergebruikt worden door derden.

We werken regelmatig in woningen die schatten herbergen zoals design meubilair, schilderijen of antieke erfstukken.  Die laten we desgewenst taxeren en op uw verzoek veilen bij een erkend veilinghuis. Zo wordt de waarde van opvallende stukken eerlijk bepaald en krijgt u de volledige opbrengst.

Op uw verzoek kunnen wij ook zaken bij u of anderen bezorgen. Professionele verhuizingen beslaan tenslotte 40% van onze werkzaamheden en behoren deze transporten tot ons dagelijks werk. Zonodig vakkundig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt, verhuisd naar plaatsen in heel Nederland en indien gewenst ook weer opgebouwd of geïnstalleerd. Moet daar meteen iets meegenomen en afgevoerd? Ook geregeld!

Wordt alles hergebruikt? Nee, niet alles in en om een woning is herbruikbaar. Oude vloerbedekkingen, kasten die kapot zijn of wat dan ook: alle niet-bruikbare zaken worden netjes afgevoerd volgens de officiële kanalen.

En dan? Tijdens een offerte nemen wij met u alles op naar uw wensen en verwachtingen zijn. Aan de hand van die lijst leveren wij de woning op. Als voorbeeld:

 • Vloerbedekkingen verwijderen? Al dan niet verlijmd, overal zijn wij op voorbereid.
 • Gordijnen en vitrage met rails eraf?
 • Gaten in wanden en plafonds keurig gedicht?
 • Trapbekleding eraf en de treden gladgeschuurd?
 • Aanpassingen zoals lambrisering of verbouwingen verwijderen en herstellen?
 • Lampen eraf, kroonsteentjes erop voor de veiligheid?
 • Asbesthoudende materialen worden door een erkend bedrijf verwijderd.

Voor ons alledaagse begrippen en nagenoeg standaard werk. Behalve die vereisten, wordt een woning uitgebreid schoongemaakt. Keuken, badkamer en toilet worden gesopt en kalkvrij opgeleverd, vloeren gestofzuigd en de schuur aangeveegd.

Wilt u dat we voor een woningontruiming in Zoetermeer langskomen, goed bespreken wat de bedoeling is en een duidelijke en niets verhullende offerte voor u maken? Kijkt u dan hieronder voor onze contactgegevens. Uw offerte is in meestal direct klaar en beschikbaar. Als u daar prijs op stelt kunnen we uw werk direct inplannen, of de offerte doorsturen voor eventueel beraad met de familie.

Graag tot ziens op locatie!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd