Huis leeg na overlijden

Als er in uw naaste omgeving een dierbare overlijdt, dan brengt dit natuurlijk veel verdriet met zich mee. Daarnaast krijgt u te maken met verantwoordelijkheden en dingen die geregeld moeten worden. Ten eerste wilt u er natuurlijk alles aan doen om de overledene een waardig afscheid te kunnen geven. Daar gaat dus vaak al uw aandacht naar uit. Iets dat vaak ook snel geregeld moet worden, is dat het huis leeg moet na overlijden. Hierbij helpt Seniorenhulp Nederland u graag.

Dierbare bezittingen

Wanneer u de bezittingen van een dierbare overledene gaat doorzoeken, kan dit voor veel emotionele momenten zorgen. Waarschijnlijk wilt u zelf bepaalde spullen bewaren, omdat ze een grote waarde voor u hebben. Toch blijven er, ook nadat andere familieleden en kennissen bruikbare spullen hebben meegenomen, vaak nog veel spullen achter waarmee u zich niet zo goed raad weet. Wij begrijpen dat het voor u heel lastig kan zijn om deze spullen zomaar weg te doen. Hiervoor hebben wij een goede oplossing. Wij halen graag het huis leeg na overlijden, zodat u dit niet hoeft te doen. Wij zorgen er bovendien voor dat alle bruikbare spullen een tweede huis zullen krijgen en dat alle niet-bruikbare spullen op een verantwoorde manier afgevoerd worden.

Huis leeg maken na overlijden? Schakel onze hulp in!

Moet er in uw familie een huis leeg na het overlijden van een dierbare? Wij helpen u graag bij deze lastige klus. Wij zorgen er niet alleen voor dat alle spullen netjes worden vervoerd, maar kunnen bovendien ook nog aanvullende werkzaamheden verrichten, zodat het huis representatief en bezemschoon kan worden opgeleverd.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd