Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Huis verkoopklaar maken

Als u wat ouder wordt en gaat verhuizen naar een (senioren)woning, aanleunwoning of verzorgingstehuis, dan moeten er veel dingen worden geregeld. Niet alleen de verhuizing zelf moet u in goede banen leiden, ook moet u uw oude huis verkoopklaar maken. Ook als u te maken heeft met een sterfgeval in de familiekring, moet de oude woning vaak snel worden opgeleverd. Wilt u hulp bij het huis verkoopklaar maken? Schakel dan Seniorenhulp Nederland in! Wij regelen zowel de verhuizing als de oplevering van uw oude huis graag voor u!

Verhuizen van de inboedel

Een deel van de inboedel uit het huis dat u verkoopklaar moet maken, zal waarschijnlijk worden meegenomen naar de nieuwe woning of onder familieleden en vrienden worden verdeeld. De kans is echter groot dat er ook heel veel spullen achterblijven. Die inboedel moet echter ook uit de woning worden gehaald, voordat de woning verkoopklaar kan worden gemaakt. Wij regelen dit graag voor u. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat alle bruikbare spullen een tweede huis krijgen en dat alle niet-bruikbare spullen op een nette en verantwoorde manier worden afgevoerd.

Verkoopklaar

Als u dat wilt, kunnen wij er voor zorgen dat de woning netjes wordt opgeleverd. In geval van een koopwoning dient achtergebleven inboedel te worden verwijderd. Bruikbare goederen worden weggeven aan diverse stichtingen en niet-bruikbare goederen worden verantwoord afgevoerd. Alle zaken die aard- en nagelvast zitten blijven in het algemeen achter. Na dit werk wordt de woning geheel schoon gemaakt voor de verkoop, danwel overdractht. Indien gewenst kan dit werk in 2 fases worden uitgevoerd. 1: verkoopklaar maken en een deel laten staan, 2: geheel leegruimen voor de overdracht.

Schakel ons in om uw huis verkoopklaar te maken

Een huis verkoopklaar maken, dat kost de nodige tijd en moeite. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Wilt u ook gebruikmaken van onze professionele en persoonlijke service als u een huis verkoopklaar moet maken? Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder