Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Zoetermeer

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Zoetermeer. Bij Seniorenhulp Nederland bent u dan aan het goede adres, vooral als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van het verhuizen van senioren en mindervaliden. Daarnaast voeren we ook woningontruimingen uit. Ons doel is dat de verhuizing naar Zoetermeer,  Zevenhuizen, Voorschoten, Moerkapelle, Benthuizen of een andere plaats in de regio vlot en soepel verloopt. U kunt ook bij ons terecht als u elders in Nederland wilt verhuizen.

Ons bedrijf

De tweede generatie van Seniorenhulp Nederland, een familiebedrijf dat In 2001 startte met de overname van een bestaand bedrijf, zet onze onderscheidende werkwijze succesvol voort. Wij zijn onderscheidend omdat we meer disciplines kunnen aanbieden en ons niet alleen maar richten op het verhuizen zelf. U vindt bij ons een totaalpakket waar u zelf uit kunt kiezen. U bent volstrekt vrij in de keuze welk werk u door ons of derden wilt laten uitvoeren. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld. En dat gaat hartstikke goed. U kunt gebruik maken van al de mogelijkheden die wij bieden en wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Voordat u gaat verhuizen moeten er natuurlijk eerst afspraken en plannen gemaakt worden. Daarom komen we graag bij u thuis voor een uitgebreid gesprek. Als we op een rijtje hebben wat we allemaal voor u kunnen betekenen tijdens uw verhuizing naar Zoetermeer, maken we een duidelijke offerte op. Wij nemen van tevoren alle tijd om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat wij voor u kunnen betekenen, wat u eventueel zelf wenst te doen. Vervolgens maken we een plan van aanpak. U weet zo wat u kunt verwachten en vrijwel direct wat uw verhuizing kost. Tijdens ons bezoek kunnen wij ook stalen van vloerbedekkingen of laminaat, behang of een verfwaaier meenemen. Dan kunt u thuis uw keuzes maken zonder langs verschillende winkels te moeten en hoeft u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers te maken.

Mogelijkheden

Er is veel mogelijk bij Seniorenhulp Nederland. Om u een goede indruk te geven, zetten we graag alvast wat punten voor u op een rijtje:

 • We helpen met het bepalen van de nieuwe inrichting en markeren wat mee moet verhuizen;
 • We zorgen voor het leveren en leggen van verschillende soorten vloeren;
 • We hangen nieuwe raambekleding op;
 • We vernieuwen badkamer, toilet of keuken;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • De geselecteerde objecten veilig verhuizen en in de nieuwe woning weer uitpakken;
 • De verhuisde kasten, klokken, planten op de goede plaats zetten en lampen en foto’s op de gekozen plaats ophangen;
 • We maken uw nieuwe woning alvast gezellig;
 • Conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar wordt uw oude woning opgeleverd;
 • Eventueel administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Extra oplossingen

Staat er iets niet in bovenstaande lijst wat u wel graag wenst? Laat het ons dan zeker weten. Wij gaan op zoek naar een oplossing. Mocht het ons niet lukken, laten we dat tijdig aan u weten. Uw verhuizing naar Zoetermeer, Zevenhuizen, Voorschoten, Moerkapelle, Benthuizen en omgeving is bij Seniorenhulp Nederland in goede handen. Onze vakbekwame en enthousiaste werknemers staan graag voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk dan eens ons gastenboek. Graag tot ziens bij Seniorenhulp Nederland!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder