Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Delft

Fijn dat u de pagina van Seniorenhulp Nederland voor een woning ontruimen in Delft, Maassluis, Wateringen, Naaldwijk, Hoek van Holland en uiteraard alles daar omheen heeft gevonden. U bent kennelijk op zoek naar een goede oplossing voor een woningontruiming aldaar maar wellicht ook elders in het land?

Bijna dagelijks dan wel wekelijks behoort Delft en omgeving tot ons werkterrein. De eisen en verwachtingen van de plaatselijke, grote en kleine, verhuurders en woningcorporaties zijn bij ons bekend. In geval van een koopwoning moet worden voldaan aan uw afspraken met de kopers van de woning, dan wel aan de adviezen van uw makelaar. Ongeacht welke situatie ook geldt, wij nemen u graag alle werkzaamheden om een woning te ontruimen, zowel in Delft, maar ook elders in het land.

U vindt u veel informatie omtrent het zorgvuldig laten leegruimen van een woning op deze en op onze andere pagina’s. Een woning ontruimen is veelal een emotionele aangelegenheid zeker als er sprake is van een overlijden. Vaak is het een fysiek onhaalbare opgave. Omdat wij gespecialiseerd zijn in alles in en rondom een woningontruiming in de omgeving van Delft kunt u bij Seniorenhulp Nederland terecht voor alle gewenste werkzaamheden. Wij maken graag een afspraak met u in de woning om alles goed met u te bespreken en een nauwkeurige opname te doen van de situatie. Om op basis daarvan een gedetailleerde offerte voor u te maken.

Onze manier van werken wijkt af van die van vele andere bedrijven in dit vakgebied. Wij concentreren ons op de ontruimingswerkzaamheden met respect voor uw inboedel als volgt:

 • We maken een uitgebreide offerte vooraf met daarin zorgvuldig omschreven hoe wij de woning ontruimen. Is het in Delft maar woont u ver weg? Dan zijn we flexibel en zoeken we een tussenoplossing om toch een bezoek te kunnen doen, desnoods via buren of andere familieleden die toegang verlenen? Na uw akkoord plannen we het werk in en gaan we aan de slag.
 • Wij demonteren en verpakken door u geselecteerde bruikbare goederen, voeren deze af en bezorgen ze desgewenst bij u of door u aangegeven derden.
 • Nog bruikbare maar door u achtergelaten inboedel wordt afgevoerd naar erkende non-profit organisaties zoals kringloopwinkels.
 • Spullen die niet herbruikbaar zijn worden volgens geldende regels zorgvuldig ter vernietiging aangeboden bij een erkend afvalbedrijf.
 • De vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt plavuizen enz., raamdecoratie, lamellen, gordijnen enz. worden zorgvuldig verwijderd overeenkomstig de afspraken.
 • Lampen worden gedemonteerd en de elektrische installatie op orde gebracht.
 • Onze goed opgeleide medewerkers herkennen eventuele gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend bedrijf zorgvuldig kunnen worden verwijderd en afgevoerd.
 • We herstellen eventuele schade na het slopen aan stucwerk, schilderwerk en vloerafwerking.
 • Nicotineschade in de woning ten gevolge van roken wordt hersteld en eventueel opnieuw geschilderd.
 • Garage of schuur wordt schoon gemaakt en de tuin krijgt eventueel een grote beurt.
 • Aansluitend wordt het hele huis schoon gemaakt. De keuken en de sanitaire voorzieningen krijgen extra aandacht voor een frisse overdracht.

Kostbare eigendom

Seniorenhulp Nederland koopt of verkoopt niets. Op uw verzoek kunnen wij kostbare delen van uw inboedel die niet meegaan zoals antiek meubilair, schilderijen of andere kunstwerken aanbieden voor een deskundige en onafhankelijke taxatie en in goed overleg, bij een erkend veilinghuis aanbieden De volledige opbrengst is uiteraard voor u. Wij brengen slechts de verpakkings- en de transportkosten in rekening.

Zijn de werkzaamheden afgerond dan leveren wij een frisse woning op in de staat zoals dat met u, koper, makelaar of verhuurder is overeengekomen.

U zult hebben begrepen uit het voorgaande dat wij een zeer professioneel en ervaren bedrijf voor een woning ontruimen zijn. Betreft het Delft en woont u ver uit de buurt? Geen probleem, we zoeken graag voor een tussenoplossing of stemmen graag met u af wanneer u in de buurt bent voor een offertebezoek, waar nodig in de avonduren.

Ons personeel is klantvriendelijk, zeer deskundig en geschoold om onze werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Het huidige familiebedrijf Seniorenhulp Nederland nam in 2001 een bestaand bedrijf over en wordt nu gemanaged door Kris van den Wijngaart, de tweede generatie. Hij ziet het als zijn belangrijkste taak dat het bedrijf zich onderscheidt door de werkwijze in dit vakgebied. Hierdoor behoren wij tot de meest serieuze spelers in Nederland. De lovende woorden in ons gastenboek spreken wat dat betreft boekdelen!

Als u met ons een afspraak wilt maken kunt u hieronder op de knop klikken voor onze contactgegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u op de andere knop hieronder klikt sturen wij u onze brochure.

Dank voor de interesse in onze onderneming en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder