Woning ontruimen Delft

Fijn dat u de pagina van Seniorenhulp Nederland voor een woning ontruimen in Delft, Maassluis, Wateringen, Naaldwijk, Hoek van Holland en uiteraard alles daar omheen heeft gevonden. U bent kennelijk op zoek naar een goede oplossing voor een woningontruiming aldaar maar wellicht ook elders in het land?

Bijna dagelijks dan wel wekelijks behoort Delft en omgeving tot ons werkterrein. De eisen en verwachtingen van de plaatselijke, grote en kleine, verhuurders en woningcorporaties zijn bij ons bekend. In geval van een koopwoning moet worden voldaan aan uw afspraken met de kopers van de woning, dan wel aan de adviezen van uw makelaar. Ongeacht welke situatie ook geldt, wij nemen u graag alle werkzaamheden om een woning te ontruimen, zowel in Delft, maar ook elders in het land.

U vindt u veel informatie omtrent het zorgvuldig laten leegruimen van een woning op deze en op onze andere pagina’s. Een woning ontruimen is veelal een emotionele aangelegenheid zeker als er sprake is van een overlijden. Vaak is het een fysiek onhaalbare opgave. Omdat wij gespecialiseerd zijn in alles in en rondom een woningontruiming in de omgeving van Delft kunt u bij Seniorenhulp Nederland terecht voor alle gewenste werkzaamheden. Wij maken graag een afspraak met u in de woning om alles goed met u te bespreken en een nauwkeurige opname te doen van de situatie. Om op basis daarvan een gedetailleerde offerte voor u te maken.

Onze manier van werken wijkt af van die van vele andere bedrijven in dit vakgebied. Wij concentreren ons op de ontruimingswerkzaamheden met respect voor uw inboedel als volgt:

 • We maken een uitgebreide offerte vooraf met daarin zorgvuldig omschreven hoe wij de woning ontruimen. Is het in Delft maar woont u ver weg? Dan zijn we flexibel en zoeken we een tussenoplossing om toch een bezoek te kunnen doen, desnoods via buren of andere familieleden die toegang verlenen? Na uw akkoord plannen we het werk in en gaan we aan de slag.
 • Wij demonteren en verpakken door u geselecteerde bruikbare goederen, voeren deze af en bezorgen ze desgewenst bij u of door u aangegeven derden.
 • Nog bruikbare maar door u achtergelaten inboedel wordt afgevoerd naar erkende non-profit organisaties zoals kringloopwinkels.
 • Spullen die niet herbruikbaar zijn worden volgens geldende regels zorgvuldig ter vernietiging aangeboden bij een erkend afvalbedrijf.
 • De vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt plavuizen enz., raamdecoratie, lamellen, gordijnen enz. worden zorgvuldig verwijderd overeenkomstig de afspraken.
 • Lampen worden gedemonteerd en de elektrische installatie op orde gebracht.
 • Onze goed opgeleide medewerkers herkennen eventuele gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend bedrijf zorgvuldig kunnen worden verwijderd en afgevoerd.
 • We herstellen eventuele schade na het slopen aan stucwerk, schilderwerk en vloerafwerking.
 • Nicotineschade in de woning ten gevolge van roken wordt hersteld en eventueel opnieuw geschilderd.
 • Garage of schuur wordt schoon gemaakt en de tuin krijgt eventueel een grote beurt.
 • Aansluitend wordt het hele huis schoon gemaakt. De keuken en de sanitaire voorzieningen krijgen extra aandacht voor een frisse overdracht.

Kostbare eigendom

Seniorenhulp Nederland koopt of verkoopt niets. Op uw verzoek kunnen wij kostbare delen van uw inboedel die niet meegaan zoals antiek meubilair, schilderijen of andere kunstwerken aanbieden voor een deskundige en onafhankelijke taxatie en in goed overleg, bij een erkend veilinghuis aanbieden De volledige opbrengst is uiteraard voor u. Wij brengen slechts de verpakkings- en de transportkosten in rekening.

Zijn de werkzaamheden afgerond dan leveren wij een frisse woning op in de staat zoals dat met u, koper, makelaar of verhuurder is overeengekomen.

U zult hebben begrepen uit het voorgaande dat wij een zeer professioneel en ervaren bedrijf voor een woning ontruimen zijn. Betreft het Delft en woont u ver uit de buurt? Geen probleem, we zoeken graag voor een tussenoplossing of stemmen graag met u af wanneer u in de buurt bent voor een offertebezoek, waar nodig in de avonduren.

Ons personeel is klantvriendelijk, zeer deskundig en geschoold om onze werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Het huidige familiebedrijf Seniorenhulp Nederland nam in 2001 een bestaand bedrijf over en wordt nu gemanaged door Kris van den Wijngaart, de tweede generatie. Hij ziet het als zijn belangrijkste taak dat het bedrijf zich onderscheidt door de werkwijze in dit vakgebied. Hierdoor behoren wij tot de meest serieuze spelers in Nederland. De lovende woorden in ons gastenboek spreken wat dat betreft boekdelen!

Als u met ons een afspraak wilt maken kunt u hieronder op de knop klikken voor onze contactgegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u op de andere knop hieronder klikt sturen wij u onze brochure.

Dank voor de interesse in onze onderneming en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd