Seniorenverhuizing naar Roosendaal

U bent op zoek bent naar een ervaren bedrijf voor een seniorenverhuizing en vond de website van Seniorenhulp Nederland. Wij zijn dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Vanzelfsprekend behoren behalve een seniorenverhuizing naar Roosendaal deze ook naar Bergen op Zoom, Rucphen, Zevenbergen of Dinteloord en omgeving tot de mogelijkheden. Een verhuizing naar een plaats elders in Nederland is ook alledaags!

Wij beperken ons niet tot alleen het verhuizen maar voeren alles uit wat bij een verhuizing moet gebeuren en onderscheiden ons zo van andere verhuizers. Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden waaruit u een keuze kunt maken die wij zorgvuldig zullen uitvoeren. Uiteraard bent u volstrekt vrij in uw keuzes en werken wij graag samen met uw aangetrokken vakmensen.

Wij bespreken graag alle mogelijkheden bij u thuis om een duidelijke offerte te kunnen maken op basis van uw wensen. We nemen op wat er allemaal moet gebeuren bij uw seniorenverhuizing (al dan niet in Roosendaal), wat onze werkzaamheden gaan omvatten en wat u zelf gaat te doen. Met u maken we een goed plan en leren wij ook uw situatie kennen en kunnen zo rekening houden met bijvoorbeeld het gebruik van een rolstoel of rollator. Samen bezoeken wij ook uw nieuwe woning voor een inspectie en alle werkzaamheden goed te kunnen plannen. Wij laten stalen van vloerbedekkingen, laminaat, behang en verfwaaiers bij u achter zodat u thuis rustig kan kiezen zonder langs verschillende winkels te moeten gaan en afspraken met verschillende leveranciers te moeten maken. We vermelden alle werkzaamheden tot in detail in de offerte en u weet welke kosten u kan verwachten.

Ons totaalpakket

U begrijpt dat wij een specialist zijn die een totaalpakket aanbiedt en veel meer doet dan een  seniorenverhuizingvan de ene naar de andere plaats. Ouderen en minder validen zijn de belangrijkste doelgroep waar wij ons voornamelijk op richten. Zo verzorgen we alle in- en uitpakwerk, voeren klussen uit, stofferen uw nieuwe woning, hangen lampen op, schilderwerk en zelfs het sanitair en de keuken kunnen we renoveren. Ook leveren wij uw oude woning leeg en schoon op overeenkomstig de afspraken. Regelmatig verzorgen we ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Dat uw seniorenverhuizing naar uw nieuwe woning vlekkeloos verloopt is het belangrijkste. Daartoe nemen wij in goed overleg álles bij de seniorenverhuizing naar Roosendaal of waar dan ook, uit handen .

Onze mogelijkheden op een rij:

 • We plannen met u de inrichting van de nieuwe woning en markeren de te verhuizen goederen;
 • De door u gekozen vloerbedekkingen worden geleverd en gelegd;
 • Rails, rolgordijnen of lamellen worden gemonteerd en de nieuwe gordijnen en vitrage opgehangen;
 • Het sanitair en de keuken worden vernieuwd;
 • Alle te verhuizen objecten worden zorgvuldig verpakt;
 • Grote meubels, klokken en lampen worden gedemonteerd en verpakt;
 • Alle objecten worden verhuisd naar Roosendaal of omgeving en uitgepakt;
 • Het huis wordt ingericht op basis van de oude thuissituatie en uw wensen, ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist;
 • Uw klokken, planten enz. worden geplaatst en gemonteerd, de kasten ingeruimd en de bedden opgemaakt;
 • De lampen, foto’s en schilderijen worden opgehangen op uw aanwijzingen;
 • De nieuwe woning wordt zo afgewerkt dat u die gezellig en goed bewoonbaar kunt betrekken;
 • De oude woning wordt schoon opgeleverd volgens afspraken met de verhuurder, woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • We helpen u bij het wijzigen van uw adres, beëindiging van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Onbeperkte mogelijkheden

De meeste zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen zijn bij ons bekend. De mogelijkheden die wij bieden en waaruit u kunt kiezen zijn bijna onbeperkt. Staat het niet in onze lijst dan zoeken we een oplossing en wij informeren u bijtijds als dat niet lukt.

Onze manier van werken wijkt af van die van andere verhuizers. Wij bereiken daarmee een eindresultaat zoals dat mag worden verwacht. Onze medewerkers zijn ervaren en vakkundig en geven u de hulp waarop op rekent en meer dan dat. Zij werken hard en met plezier en nemen alle tijd voor u.

In 2001 werd het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland opgericht met de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie zet sindsdien onze onderscheidende werkwijze voort en houdt onze goede naam hoog. Ook daardoor ontvingen wij veel lovende reacties van onze klanten die u In ons gastenboek kunt vinden.

Als u hieronder op de knop klikt vindt u onze contactgegevens en kunt een afspraak maken voor meer informatie of het maken van een offerte voor uw seniorenverhuizing naar Roosendaal. Voor onze brochure kunt u de andere knop gebruiken.

Wij maken graag een afspraak en u verder helpen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd