Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Leiden

Wij, Seniorenhulp Nederland, helpen u graag middels onze website met het vinden van een vooraanstaand bedrijf met veel ervaring in woningontruiming in Leiden maar ook in Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk of omgeving.

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Bergschenhoek, maar al sinds 2001 is onze oprichter, Kris van den Wijngaart, actief in deze bedrijfstak met een unieke werkwijze op het gebied van woningontruiming door geheel Nederland.

Het zorgvuldig leegruimen van woningen behoort tot ons dagelijkse werk. Vaak gaat het om een verhuizing maar ook vaak na het een overlijden van een dierbare. Wij werken hard en houden goed rekening met de vaak grote emotionele waarde van de aanwezige inboedel. Natuurlijk helpen wij u met het opruimen daarvan, maar wij zijn geen handelaren. Waardevolle zaken kunnen wij op uw verzoek laten taxeren door een erkend taxateur en inbrengen bij een van onze samenwerkende, erkende veilinghuizen. Wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel montagewerk en transport de opbrengsten zijn geheel voor u. Wij kunnen deze goederen, goed verpakt en schadevrij, ook bij ú, familie of erven bezorgen of daar waar u het hebben wilt!

Achtergebleven goederen

Alledaagse goederen die u achterlaat maar nog maar nog goed bruikbaar bezorgen wij graag bij een van onze samenwerkende en erkende organisaties op non-profit basis, zoals kringloopwinkels, die behoeftige mensen helpen met deze spullen, of middels andere constructies.

Ook niet-bruikbare zaken voeren wij af naar erkende afvalverwerkers. Dit alles uiteraard volgens de regels die daarvoor gelden. Onze ervaren medewerkers zijn goed opgeleid en herkennen gevaarlijke stoffen zoals asbest dat dan door een geregistreerd bedrijf wordt verwijderd en veilig afgevoerd.

Wij nemen alles uit u handen bij de uitvoering van de werkzaamheden voor de woningontruiming Leiden in Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk of omgeving.

Is het een huurwoning, dan dient u aan de door de verhuurder gestelde eisen te voldoen. Bent u de eigenaar van de woning dan is het verstandig om goede afspraken te maken en de adviezen te volgen van een eventuele makelaar of met de afspraken die u heeft gemaakt met de eventuele kopers van de woning.

De woning is leeg, de eisen zijn bekend en wij gaan aan de slag om te zorgen voor een lege, schone en representatieve woning zoals dat verwacht wordt:

 • Tapijt, laminaat of trapbekleding worden verwijderd.
 • Eventuele asbesthoudende materialen verwijderen en afvoeren door een erkend bedrijf.
 • Gordijnen, rails en lamellen worden afgenomen.
 • Schuur of zolder geheel leeggehaald en tuin toonbaar gemaakt.
 • Muren overschilderen slecht behang verwijderd
 • Verwijderen van die planken, kastjes en aanpassingen van de woning.
 • De elektrische installatie herstellen en lampen verwijderen.

Na afronding van alle afgesproken werkzaamheden, doen we een uitgebreide schoonmaak; badkamer, toiletten en keuken worden uitgebreid gesopt en als wij klaar zijn kunt u probleemloos de sleutel inleveren.

Seniorenhulp Nederland heeft niet voor niets een gastenboek vol tevreden klanten. Wij willen de meest betrouwbare, klantvriendelijkste en goed bereikbare partij zijn voor een woningontruiming, in Nederland en ook in Arnhem en omgeving omdat we een naam hoog te houden hebben en we trots op ons werk terug kunnen kijken. Voorop staat dat we uw woning na de ontruiming spic en span opleveren.

Om ter plaatse alles zorgvuldig met u te bespreken en een opname te maken om uitgebreide te kunnen offreren, maken wij heel graag een afspraak. Hieronder vindt u de knop naar onze contactgegevens. Heeft u minder haast en wilt u eerst graag een brochure? Gebruik de andere knop hieronder om deze aan te vragen.

Fijn dat u onze site bezocht en heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder