Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Breda

U gaat uw woning ontruimen in Breda of omgeving en u zoekt een betrouwbaar en ervaren bedrijf dat voor u kan uitvoeren? Wij van Seniorenhulp Nederland zijn dat bedrijf helpen u graag.

Wij zijn gestart in 2001 met de overname van een bestaand bedrijf en sinds 2008 gevestigd in Bergschenhoek van waaruit wij dagelijks actief zijn met het zorgvuldig ontruimen van woningen in het hele land. Dus ook in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Prinsenbeek, Ulvenhout en omgeving. We nemen de benodigde werkzaamheden ter plaatse op ongeacht de staat, het formaat of de waarde van de woning of de inboedel. Het doel van onze werkzaamheden is het professioneel ontruimen van uw woning in Breda of omgeving en de oplevering van een zorgvuldig leeggeruimde woning conform de eisen van verhuurder of de verwachtingen van een koper of makelaar en zo al het werk uit uw handen te nemen.

Onze manier van werken

Wij kopen of verhandelen geen spullen en onderscheiden ons zo met een eerlijke en transparante manier van werken bij het woning ontruimen en zijn daar trots op. Het is belangrijk dat u als klant in de betreffende woning goed opneemt wat u gedaan wilt hebben. Via onze goede contacten met erkende non-profit kringloopwinkels zorgen wij dat achtergelaten, bruikbare materialen terecht komen bij mensen die dit goed kunnen gebruiken. De waarde van kostbare zaken zoals design meubilair, schilderijen of antieke erfstukken kunnen we desgewenst onafhankelijk laten taxeren en op uw verzoek laten veilen bij een erkend veilinghuis. Zo wordt de waarde van opvallende stukken eerlijk bepaald en krijgt u de volledige opbrengst.

Niet alles van de inboedel blijkt herbruikbaar bij een woning ontruimen. Oude vloerbedekkingen, kapot meubilair, kortom alle niet-bruikbare zaken worden netjes afgevoerd volgens de officiële kanalen. Onze medewerkers zijn opgeleid en herkennen gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend gecertificeerd bedrijf veilig worden verwijderd en afgevoerd.

Tijdens de opname voor de offerte hebben wij samen met u alle wensen en verwachtingen nauwkeurig opgenomen. Op basis van die lijst kunnen wij vakkundig de volgende werkzaamheden verrichten:

 • Verwijderen van de vloerbedekkingen zoals tapijt, laminaat of parket en oude lijmlagen.
 • Verwijderen van vitrage en gordijnen en de rails of roeden.
 • Reparatie van beschadigingen van wanden en plafonds.
 • Verwijderen van de bekleding van de trap en het gladschuren van de treden.
 • Herstellen van latere aanpassingen zoals lambrisering of verbouwingen.
 • Demontage van de lampen worden en het veilig herstellen van de elektrische installatie.

Zijn al deze werkzaamheden afgerond dan wordt de woning uitgebreid schoongemaakt. De keuken, badkamer en toiletten worden gesopt en kalkvrij opgeleverd. De vloeren worden gestofzuigd, de zolder en schuur aangeveegd en de tuin toonbaar gemaakt.

Op uw verzoek kunnen delen van de inboedel wij ook bij u of uw familie en relaties bezorgen na de ontruiming in Breda of omgeving. Naast een woning ontruimen zijn wij ook een professioneel verhuisbedrijf en behoren deze transporten tot ons dagelijks werk. Zonodig wordt het vakkundig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt, verhuisd naar plaatsen in heel Nederland, daar weer gemonteerd en uitgepakt en indien gewenst ook andere zaken daar afgevoerd.

Om een gedetailleerde offerte van uw te ontruimen woning in Breda komen wij graag bij u langs voor een opname. We nemen alles zorgvuldig met u door zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Hieronder vindt u een knop die u naar onze contactgegeven brengt om een afspraak te maken. Uw offerte is in vrijwel alle gevallen gelijk klaar en beschikbaar voor eventueel beraad met de familie. Indien gewenst kunnen we uw werk direct inplannen.

Wij zijn altijd goed bereikbaar, doen ons werk professioneel en in volle openheid en volgens de gemaakte afspraken. Ons doel is u te ontlasten en een goed geruimde woning op te leveren.

Wij horen graag van u en ons professionele team staat voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder