Woning ontruimen in Zoetermeer

Heeft u een woning te ontruimen in Zoetermeer of omgeving en zoekt u daar een oplossing voor? Wij van Seniorenhulp Nederland helpen u graag.

Deze pagina is gericht op Zoetermeer, maar uiteraard werken we ook in omliggende plaatsen zoals Zevenhuizen, Moerkapelle, Benthuizen, Waddinxveen enzovoort. Omdat wij in Bergschenhoek gevestigd zijn, is dat voor ons bijna een thuiswedstrijd.

Wij werken enthousiast en trots sinds 2001 op onze onderscheidende werkwijze. Achtergelaten bezittingen hebben diverse emotionele, financiële en gebruikswaarden en wij willen niets te maken hebben met het opkopen en verhandelen van inboedel. We kiezen voor een eerlijke en transparante werkwijze.
We komen regelmatig in woningen die schatten herbergen zoals design meubilair, schilderijen of antieke erfstukken. Die laten we desgewenst taxeren en op uw verzoek veilen bij een erkend veilinghuis. Zo wordt de waarde van opvallende stukken eerlijk bepaald, krijgt u de volledige opbrengst en brengen wij slechts de kosten van verpakken en transport in rekening.

Inboedel

Delen van de inboedel die worden behouden kunnen wij ook bij u of anderen bezorgen. Professionele verhuizingen beslaan tenslotte 40% van onze werkzaamheden en deze transporten behoren tot ons dagelijks werk. Zonodig vakkundig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt, verhuisd naar plaatsen in heel Nederland en indien gewenst ook weer opgebouwd of geïnstalleerd. Als daar meteen iets moet worden afgevoerd dan kunnen wij dat ook regelen.

Wij nemen u alles uit handen. Door een fijne samenwerking tussen ons en een aantal non-profit kringloop organisaties, zorgen wij ervoor dat bruikbare zaken worden hergebruikt. Het hoeven geen erg waardevolle stukken te zijn, maar een tuintafel van 10 jaar oud die wel schoon en netjes is, kan prima hergebruikt worden door derden.

Wij houden ons dus dagelijks bezig met het zorgvuldig leegruimen van woningen. Gericht op de benodigde werkzaamheden, ongeacht de staat, het formaat of de waarde van woning of inboedel. Groot of klein, verouderd of waardevol, uniek of veelvoorkomend; onze werkzaamheden hebben als doel: een professionele woning te ontruimen in Zoetermeer of omgeving om zo de woning conform de gestelde eisen van u, verhuurder, koper of makelaar op te kunnen leveren.

Het is van groot belang dat u in de betreffende woning goed heeft opgenomen wat u gedaan wilt hebben en een afspraak met ons ter plaatse maakt om dit te bespreken en de nodige werkzaamheden op te nemen. Op basis daarvan maken we een gedetailleerde offerte en kunnen wij alle werkzaamheden voor de woning ontruimen uitvoeren.

Niet alles in en om een woning is herbruikbaar. Wij voeren deze zaken, zoals oude vloerbedekkingen, kapotte kasten of wat dan ook netjes af volgens de officiële kanalen.

Aan de hand van de opname lijst leveren wij de woning op. Wat kunnen wij voor u regelen en u zo ontlasten:

 • Vloerbedekkingen en lijmresten verwijderen.
 • Gordijnen en vitrage met rails afnemen.
 • Gaten in wanden en plafonds keurig herstellen
 • Trapbekleding verwijderen en de treden gladschuren.
 • Latere aanpassingen zoals lambrisering of verbouwingen verwijderen en herstellen.
 • Lampen demonteren en de elektrische installatie veilig herstellen.
 • Asbesthoudende materialen worden door een erkend bedrijf verwijderd en afgevoerd.
 • Daarna wordt de woning uitgebreid schoongemaakt. Keuken, badkamer en toilet worden gesopt en kalkvrij opgeleverd, vloeren gestofzuigd en de schuur aangeveegd.
 • De tuin wordt toonbaar gemaakt.

Wilt u een afspraak met ons maken op locatie voor uw woning ontruimen in Zoetermeer, klik dan hieronder op de knop voor onze contactgegevens. Uw offerte is in meestal direct klaar en beschikbaar. Als u dat wilt kunnen we uw werk direct inplannen, of de offerte doorsturen voor eventueel beraad met de familie.

Ons motto is: Laat zien wie je bent, wat je doet en stel je professioneel op. Zorg dat je goed bereikbaar bent en maak waar wat je belooft.

Wij staan voor u klaar, graag tot ziens op locatie!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd