Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing Leiden

U bent op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing in Leiden of omgeving en kwam bij de website van Seniorenhulp Nederland terecht. We maken graag duidelijk dat wij ons vooral richten op het verhuizen van senioren maar ook minder validen. Alle werkzaamheden die voorkomen bij een verhuizing kunnen wij verzorgen. Zo ontlasten we u om ook uw verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. Ook woningontruimingen behoren tot ons dagelijkse werk. De seniorenverhuizing beperkt zich niet tot Leiden maar kan ook naar Wassenaar, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk en omgeving. U vindt ons in het hele land en kunnen u dus ook verhuizen naar andere plaatsen en zelfs naar het buitenland.

Wij onderscheiden ons van de gemiddelde verhuizer doordat onze organisatie meerdere disciplines beheerst en kunnen dus meestal aan al uw wensen tegemoetkomen. Uitgaande van onze uitgebreide mogelijkheden bepaalt u uiteraard zelf welke werkzaamheden wij voor u uit moeten. Wij werken graag samen met door u ingeschakelde vakmensen en doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Ons totaalpakket

Het totaalpakket dat wij bieden omvat het zorgvuldig in- en uitpakken van uw bezittingen, uitvoeren van kleine en grote klussen zoals zelfs het renoveren van de keuken en de sanitaire installatie, schilderen, behangen en stofferen. Uw woning kan ook volledig worden ingericht naar uw eigen wensen en de oude woning geheel leeg en schoon worden opgeleverd. Regelmatig verzorgen wij spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis om alles zorgvuldig te bespreken, vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. Zo leren we uw situatie kennen en kunnen bij het plan voor de organisatie van uw verhuizing rekening houden met bijvoorbeeld gebruik van rolstoel of rollator. Wij brengen stalen van vloerbedekkingen, behang en verfwaaiers mee zodat u in alle rust kunt kiezen en zijn allerlei bezoeken aan verschillende leveranciers niet nodig. We bezoeken met u de nieuwe woning om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Op basis van onze afspraken en opnames maken we een gedetailleerde offerte zodat u snel weet waar u financieel aan toe bent.

Wij doen al sinds 2001 al het nodige voor een soepele en veilige verhuizing en nemen bij de seniorenverhuizing naar Leiden of omgeving in goed overleg alles uit uw handen.

Onze mogelijkheden

Het totaalpakket op een rijtje:

 • De verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning plannen;
 • Selecteren en markeren van te verhuizen goederen;
 • Afvoeren van overbodige objecten naar kringloopwinkels dan wel afvalverwerkers;
 • Uitvoeren van al het opgedragen kluswerk;
 • Schilderen van het interieur en eventueel het exterieur;
 • Leveren en leggen van de nieuwe vloerbedekkingen;
 • Rails, rolgordijnen of lamellen monteren en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Alle objecten verhuizen naar Leiden of omgeving en alles uitpakken;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie en uw aanwijzingen;
 • Opbouwen van de kasten en het inruimen daarvan;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • De woning gezellig en goed bewoonbaar maken zodat u deze zorgeloos kunt betrekken;
 • De oude woning opleveren volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Op uw verzoek helpen wij u bij het versturen van de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Oplossingen

Mist u in ons totaalpakket werkzaamheden? Dan zoeken we een oplossing en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Verhuizen is ons dagelijkse werk en wij schrikken nergens van. We helpen u graag, ongeacht uw wensen en situatie.

Door de manier van werken van onze ervaren en goed geschoolde medewerkers bereiken wij een perfect eindresultaat zoals dat mag worden verwacht. Zij werken hard, met plezier en bieden u alle hulp die nodig is.

In 2001 nam de familie een grondleggende organisatie over van een gepensioneerde ondernemer die een nieuwe generatie met liefde voor het vak zocht. Ondertussen zet de tweede generatie van de familie onze onderscheidende werkwijze met kracht succesvol voort en draagt zo trots onze goede naam uit. Als gevolg van onze uitstekende resultaten door de jaren ontvingen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Voor onze contactgegevens kunt u hieronder klikken op de desbetreffende knop zodat u een afspraak kunt u maken voor meer informatie of een offerte voor de seniorenverhuizing naar Leiden. Ook vindt u hier een knop om onze brochure aan te vragen.

Graag maken wij een afspraak met u!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder