Inboedel ontruimen

Gaat u verhuizen en kunt u niet al uw spullen meenemen naar uw nieuwe woonruimte? Het is best lastig om dan keuzes te maken. Hoe dan ook blijft er een inboedel achter, waarvoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden. Spullen die niet meer bruikbaar zijn, moeten worden afgevoerd. Niet alleen bij een verhuizing krijgt u hiermee te maken, ook bij het overlijden van een dierbare is dat het geval. Wilt u hulp als u de inboedel gaat ontruimen? Wij van Seniorenhulp Nederland staan voor u klaar! En de inboedel ontruimen is niet alles wat wij voor u doen, ook zorgen wij voor de oplevering van het huis of voor de verhuizing van de spullen.

De inboedel met zorg ontruimen

Gaat u een inboedel ontruimen, dan zijn er altijd spullen die voor u een extra waarde hebben. Het is belangrijk dat deze spullen worden geselecteerd en netjes worden vervoerd. Zo blijven ze behouden en kunt u er nog lang van genieten. Wij regelen dit graag voor u. Voor de achtergebleven inboedel gaan wij vervolgens op zoek naar een goed tweede huis. Wij gooien de bezittingen dus niet zomaar weg en verkopen ze ook niet, maar via verschillende stichtingen en goede doelen worden ze geschonken aan mensen die er blij mee zijn. De inboedel ontruimen, dat doen wij dus met zorg en persoonlijke aandacht!

Hulp nodig bij het ontruimen van de inboedel? Contacteer ons nu!

Wilt u uw inboedel laten ontruimen, zodat u er niet alleen voorstaat? Dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de spullen die voor u waarde hebben, veilig op de juiste plaats terechtkomen. Ook regelen wij dat de resterende inboedel bij stichtingen en goede doelen terechtkomt. Zo doet u iets goeds voor de maatschappij en bent u verlost van de zorg over de verwerking van de inboedel. Ook bij het verhuizen of opleveren van de oude woning helpen wij u graag. Neem contact met ons op en maak uw persoonlijke wensen kenbaar. Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd