Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Inboedel ontruimen

Gaat u verhuizen en kunt u niet al uw spullen meenemen naar uw nieuwe woonruimte? Het is best lastig om dan keuzes te maken. Hoe dan ook blijft er een inboedel achter, waarvoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden. Spullen die niet meer bruikbaar zijn, moeten worden afgevoerd. Niet alleen bij een verhuizing krijgt u hiermee te maken, ook bij het overlijden van een dierbare is dat het geval. Wilt u hulp als u de inboedel gaat ontruimen? Wij van Seniorenhulp Nederland staan voor u klaar! En de inboedel ontruimen is niet alles wat wij voor u doen, ook zorgen wij voor de oplevering van het huis of voor de verhuizing van de spullen.

De inboedel met zorg ontruimen

Gaat u een inboedel ontruimen, dan zijn er altijd spullen die voor u een extra waarde hebben. Het is belangrijk dat deze spullen worden geselecteerd en netjes worden vervoerd. Zo blijven ze behouden en kunt u er nog lang van genieten. Wij regelen dit graag voor u. Voor de achtergebleven inboedel gaan wij vervolgens op zoek naar een goed tweede huis. Wij gooien de bezittingen dus niet zomaar weg en verkopen ze ook niet, maar via verschillende stichtingen en goede doelen worden ze geschonken aan mensen die er blij mee zijn. De inboedel ontruimen, dat doen wij dus met zorg en persoonlijke aandacht!

Hulp nodig bij het ontruimen van de inboedel? Contacteer ons nu!

Wilt u uw inboedel laten ontruimen, zodat u er niet alleen voorstaat? Dan bent u bij Seniorenhulp Nederland aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de spullen die voor u waarde hebben, veilig op de juiste plaats terechtkomen. Ook regelen wij dat de resterende inboedel bij stichtingen en goede doelen terechtkomt. Zo doet u iets goeds voor de maatschappij en bent u verlost van de zorg over de verwerking van de inboedel. Ook bij het verhuizen of opleveren van de oude woning helpen wij u graag. Neem contact met ons op en maak uw persoonlijke wensen kenbaar. Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder