Seniorenverhuizing naar Delft

U vond de website van Seniorenhulp Nederland toen u zocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Delft en omgeving. Wij zijn hét adres en de specialist op het gebied van het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen en gehandicapten. Wij nemen u alles uit handen zodat u wordt ontlast en alles soepel en vlot verloopt. Naast de seniorenverhuizing kunnen wij alles uitvoeren wat daarbij veelal komt kijken. Zo ook de volledige ontruiming en schone oplevering van uw oude woning. Behalve een seniorenverhuizing naar Delft kan dat uiteraard ook naar plaatsen in de omgeving zoals Maassluis, Wateringen, Naaldwijk, Hoek van Holland. Ons werkgebied omtrekt heel Nederland en wij kunnen u dus ook naar andere plaatsen verhuizen en zelfs naar het buitenland.

Meer dan alleen seniorenverhuizing

Anders dan de gemiddelde verhuizer die zich veelal beperkt tot het verhuizen van a naar b, bieden wij een totaalpakket aan. Wij beheersen meerdere disciplines en onderscheiden ons zo. U bepaalt aan wie u de verschillende werkzaamheden wilt opdragen, aan ons of aan derden. Regelmatig werken we samen met derden die door de klant zijn aangesteld. Wij voeren op onze beste wijze de opdrachten uit die u heeft gekozen uit het totaalpakket dat wij bieden.

We doen dus veel meer dan alleen een seniorenverhuizing naar Delft en voeren ook kleine en grote klussen uit, zoals schilderen, behangen en stofferen, zelfs het renoveren van sanitair en keuken. In goed overleg wordt uw woning compleet ingericht en de oude woning leeg en schoon opgeleverd volgens de afspraken met u of de eigenaar. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer verzorgen wij ook regelmatig.

Afspraak bij u thuis

We maken graag een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis omdat het belangrijk is dat wij uw situatie goed leren kennen, zoals uw mobiliteit en het gebruik van rolstoel of rollator. Tijdens ons gesprek adviseren wij u hoe de verhuizing het best uitgevoerd kan worden en wat wij voor u kunnen doen. U geeft aan wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij de seniorenverhuizing naar Delft. In alle rust kunt u een keuze maken uit de stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier die wij meebrengen zodat u niet langs verschillende leveranciers hoeft te gaan. De nieuwe woning bezoeken we en wij noteren uw wensen zodat we alle werkzaamheden goed kunnen voorbereiden. Wij maken een planning op basis van dit alles en een gedetailleerde offerte zodat u snel weet waar u financieel aan toe bent.

Wij kunnen kortom een compleet en goed stuk werk leveren, alles soepel en veilig laten verlopen om u te ontlasten en zo een tevreden klant over te houden na uw verhuizing.

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden puntsgewijs:

 • Met u maken we een compleet inrichtingsplan van uw nieuwe woning;
 • We selecteren en markeren de te verhuizen goederen;
 • We maken een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • Op uw verzoek laten we een onafhankelijk taxatie maken van overbodige, waardevolle objecten en brengen dat, zo gewenst, in bij een erkend veilinghuis.
 • Het afvoeren van overbodige maar nog bruikbare objecten naar non-profit kringloopwinkels;
 • Afvoeren van niet herbruikbare goederen naar erkende afvalverwerkers;
 • Het uitvoeren van alle opgedragen grote klussen;
 • Het interieur schilderen en indien nodig zelfs het exterieur;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Kasten uitruimen en de inhoud zorgvuldig inpakken;
 • Grote meubels, klokken en lampen demonteren en verpakken;
 • Laden en verhuizen naar Delft of omgeving en daar lossen en uitpakken;
 • De woning wordt ingericht op basis van de oude thuissituatie en uw wensen;
 • Kasten worden weer opgebouwd en ingeruimd;
 • Op uw aangeven worden lampen, foto’s en schilderijen opgehangen waar u ze wilt hebben;
 • Met o.a. uw planten wordt de woning gezellig bewoonbaar gemaakt zodat u het zorgeloos kunt betrekken;
 • De oude woning wordt opgeleverd conform de afspraken met woningbouwvereniging, verhuurder, makelaar of, nieuwe eigenaar;
 • Wij helpen u zo nodig met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Oplossingen

We zoeken een oplossing voor werkzaamheden die u niet heeft gevonden in ons pakket, en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Alhoewel verhuizen ons dagelijkse werk is worden we nog een enkele keer verrast, maar tot heden hebben we altijd een passende oplossing gevonden! Onze ervaren en goed geschoold medewerkers werken hard en met plezier en helpen u waar het nodig is om zo een perfect eindresultaat te behalen.

Ons familiebedrijf Seniorenhulp Nederland startte in 2001 met de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie zet nu onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort en draagt zo onze goede naam uit.

De vele lovende reacties die wij ontvangen kunt u in ons gastenboek vinden.

Via onze contactgegevens, die u via de knop hieronder kunt vinden, kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie of een offerte aanvragen voor een seniorenverhuizing naar Delft. Onze brochure kunt u ook hieronder via de knop aanvragen.

Wij ontmoeten u graag bij u thuis, tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd