Heeft u een leegstaande (senioren)woning en zoekt u een inboedel opkoper? Seniorenhulp Nederland helpt u hier graag bij. Een verhuizing naar een kleinere woning of een overlijden zorgt er vaak voor dat de oude woning achterblijft met meubels en allerlei andere spullen. De woning dient leeggeruimd te worden om in goede staat weer te worden opgeleverd. Omdat u zelf waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd heeft, kunt u de hulp van Seniorenhulp Nederland inschakelen. Wij hanteren een eerlijke en transparante werkwijze en zorgen ervoor dat de woning netjes en leeg wordt opgeleverd aan de verhuurder of makelaar.

Wat brengt uw inboedel op?

Een inboedel opkoper kan ontransparant vaststellen of uw bezittingen nog wat waard zijn. De praktijk wijst echter vaak uit dat de opbrengst in veel gevallen tegenvalt. En dat terwijl u er wél veel tijd en moeite insteekt. Een opkoper vinden voor de inboedel van uw woning kost energie. Opkopers komen bij u over de vloer, wat niet altijd prettig is. Waar veel bezittingen voor u nog veel waarde hebben, kan een opkoper een lage prijs bieden. Wij hebben al vaak meegemaakt dat de inspanningen groter zijn dan het resultaat. Op zoek naar een goed alternatief? Seniorenhulp Nederland koopt uw inboedel niet op, maar zorgt dat uw waardevolle spullen op een veiling worden verkocht, waarbij de opbrengst naar u gaat. Overige spullen kunt u eventueel doneren aan een goed doel.

Een nieuwe bestemming

Uw spullen verdienen een goede plek. Wij kiezen ervoor om uw inboedel niet op te kopen en weer te verkopen, maar bieden wel een nieuw thuis aan uw bezittingen. Waar u vaak een klein deel terugkrijgt van de oorspronkelijke aanschafprijs, kunt u nu anderen blij maken met uw spullen. Dat is toch veel meer waard? Seniorenhulp Nederland heeft contact met diverse stichtingen in Nederland, die hulp bieden aan mensen die dat nodig hebben. Wilt u ook uw steentje bijdragen en uw inboedel een goede plek geven? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met u op zoek kunnen naar een geschikte stichting!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd