Verdelen inboedel

Het verdelen van een inboedel is iets waarmee u tijdig rekening moet houden. U wilt namelijk dat alles zo eerlijk mogelijk verloopt, om geen scheve gezichten te krijgen binnen uw familie- en kennissenkring. Indien u bij het regelen hiervan wel wat hulp bij kunt gebruiken, kunt u rekenen op Seniorenhulp Nederland. Wij treden al jaren op als executeur en zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig leegruimen van woningen na overlijden.

Het op eerlijke wijze verdelen van de inboedel

Het verdelen van de inboedel van uw woning is iets wat u het beste op tijd geregeld kunt hebben. Als u ervoor zorgt dat hierover duidelijke afspraken zijn vastgelegd, voorkomt u ruzies binnen uw familie- en vriendenkring. Wanneer u komt te overlijden, hebben uw naasten het al zwaar genoeg. Als u de verdeling van de inboedel goed heeft geregeld, is dat een zorg minder. Heeft u een inboedel te verdelen na overlijden van een bekende? Ook dan kunnen we u bijstaan, omdat wij gespecialiseerd zijn in het afwikkelen van inboedels na overlijden en het correct opleveren van woningen.

Seniorenhulp Nederland heeft jarenlange ervaring als executeur en kan u daardoor ook uitstekend helpen bij het verdelen van uw inboedel. Zo kunnen wij uw wensen vastleggen met betrekking tot het ontruimen van uw woning. Dit doen wij altijd op een zorgvuldige manier. Als u komt te overlijden, dan zorgen wij ervoor dat uw nabestaanden volgens uw wensen de beschikking krijgen over uw spullen. Ook voor goederen die niet verdeeld (kunnen) worden, hebben wij een passende oplossing. Zo geven wij uw bruikbare goederen aan één van de stichtingen en goede doelen waarmee wij samenwerken. Goederen die niet bruikbaar meer zijn, worden door ons afgevoerd en laten wij milieuvriendelijk en verantwoord verwerken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verdelen van uw inboedel? Of wilt u weten wat Seniorenhulp Nederland hierbij voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u alles uit te leggen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd