Woning ontruimen Dordrecht

Dat u op onze website kijkt wijst erop dat u een betrouwbaar, concurrerend en ervaren bedrijf voor woning ontruimen in Dordrecht en omgeving zoekt. Sinds 2001 is Seniorenhulp Nederland een van het meest ervaren en bedrijf op dat gebied

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in Bergschenhoek maar wij zijn niet plaatsgebonden en werken door heel Nederland en dus doen wij ook woning ontruimen in Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht. Alblasserdam en omgeving, Dagelijks houden wij ons bezig met het zorgvuldig ontruimen van een woning na verhuizen of na overlijden en nemen zo het werk uit uw handen.

Waardevolle stukken

Wij gaan zorgvuldig om met de aanwezige waardevolle stukken zoals antiek, curiosa en schilderijen, maar wij zijn geen opkopende handelaren en waarborgen zo een transparante manier van werken. Op uw verzoek laten we stukken van waarde in overleg taxeren door een erkend taxateur en brengen wij deze in bij een van onze samenwerkende en erkende veilinghuizen. Opbrengsten daarvan zijn voor u, wij berekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en het transport. Inboedel die bij u of andere familie bezorgd moeten worden is als verhuisbedrijf altijd mogelijk. Goed verpakt, schadevrij en daar waar u het hebben wilt in geheel Nederland of zelfs naar het buitenland!

Achtergebleven maar nog bruikbare inboedel, meubilair, servies e.d., gaan naar erkende stichtingen en non-profit kringlooporganisaties waar wij een prettige samenwerking mee hebben. Zij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk achtergebleven bezittingen een goede bestemming krijgen en worden hergebruikt. Zo zijn velen daar gelukkig mee gemaakt.

Op deze wijze onderscheiden wij ons van andere bedrijven die meer opkoper blijken te zijn. Onze ervaren medewerkers werken hard en zeer zorgvuldig. Ons gerichte resultaat  is een schone en representatieve woning na het woning ontruimen overeenkomstig de met u gemaakte afspraken.

De niet herbruikbare zaken die in de woning zijn achtergelaten dienen te worden verwijderd en afgevoerd volgens de geldende regels naar de officiële verwerkers. Onze medewerkers herkennen asbesthoudende materialen die dan door een erkend bedrijf zorgvuldig verwijderd en afgevoerd worden. Bij huurwoningen zult u moeten voldoen aan de eisen van de verhuurder of woningcorporatie zoals deze zijn vastgelegd in het huurcontract. Bij een eigen woning zal in overleg met de makelaar of de eventuele nieuwe eigenaar worden bepaald hoe de woning dient te worden opgeleverd.

Als de woning leeg is gaan wij aan de slag:

 • Vloerbedekkingen worden verwijderd.
 • Gordijnen, rails en andere raamdecoratie worden afgenomen en gedemonteerd.
 • Plafondlampen worden gedemonteerd en de elektrische installatie veilig opgeleverd.
 • Behang wordt verwijderd.
 • Schilderwerk wordt hersteld en eventuele nicotine aanslag verwijderd.
 • Latere aanpassingen zoals lambriseringen, worden verwijderd en hersteld.
 • De sanitaire voorzieningen en de keuken worden zorgvuldig schoon gemaakt.
 • Schuur en zolder schoon opgeruimd en de tuin toonbaar gemaakt.

Dit alles behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden waar onze werknemers ervaring mee hebben.

Dus u heeft een woning te ontruimen in Dordrecht of elders en zoekt een ervaren en professionele bedrijf, dat u vriendelijk te woord staat en goed bereikbaar is. We maken graag een afspraak op locatie om de situatie te bekijken. Hierbij kunnen we alle mogelijkheden goed met u doornemen, uw vragen te beantwoorden. Aan de hand daarvan kan een uitgebreide en duidelijke offerte gemaakt worden. In de meeste gevallen ontvangt u direct deze offerte. Indien enkele werkzaamheden niet zeker zijn, kunnen wij die als losse kostenposten opnemen, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Blijken een aantal van die werkzaamheden niet nodig dan wordt de totaalprijs van uiteraard verlaagd.

U kunt contact met ons opnemen door te klikken op de linker knop hieronder of de rechterknop gebruiken om een brochure aan te vragen.

Wij staan voor u klaar en ontmoeten u graag op locatie.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd