Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing Bergschenhoek

Zoekend naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing in Bergschenhoek kwam u terecht op de website van Seniorenhulp Nederland. Bij ons bent u hiervoor aan het goede adres, omdat wij dé specialist op het gebied van het verhuizen van senioren zijn, maar ook van minder validen. De verhuizing verloopt soepel en vlot doordat wij alles uit uw handen nemen en u ontlasten.

Naast alle mogelijke werkzaamheden die zich voordoen bij seniorenverhuizingen, voeren wij ook woningontruimingen uit. We doen seniorenverhuizing in Bergschenhoek maar ook in de regio zoals Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk (Lansingerland) en Pijnacker, de rest van Nederland en soms zelfs in het buitenland.

Meerdere disciplines

Behalve het pure verhuizen beheersen wij meerdere disciplines waardoor wij ons onderscheiden van de gemiddelde verhuizer. Natuurlijk staat het u volstrekt vrij welke werkzaamheden u door ons of derden wilt laten uitvoeren. We werken regelmatig samen met andere door u aangestelde vakmensen. U kiest uit de mogelijkheden die wij bieden en wij doen er alles aan om dit naar uw volle tevredenheid uit te voeren.

In 2001 startte ons familiebedrijf Seniorenhulp Nederland met de overname van een bestaand bedrijf, de tweede generatie zet nu onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort.

Wij doen dus meer dan alleen in- en uitpakken van uw bezittingen, het laden en lossen en het verhuizen naar Bergschenhoek. Naast schilderen, behangen en stofferen kunnen we ook kleine en grote klussen uitvoeren, zoals zelfs het renoveren van het sanitair en de keuken. Wij richten uw woning volledig in op basis van uw wensen en de oude woning wordt opgeleverd volgens de afspraak met u of de eigenaar. Wij regelen desgewenst ook een spoedverhuizing naar een verzorgingshuis of verpleegkamer

Vrijblijvend advies

Om u goed te kunnen adviseren is het nodig om een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken en uw situatie te leren kennen, zoals uw mobiliteit en het gebruik van rolstoel of rollator. We lichten toe wat wij voor u kunnen doen en leggen vast wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. U krijgt stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier zodat u niet langs verschillende leveranciers hoeft te gaan en uw keuze in alle rust kunt maken. Een nauwkeurige opname in de nieuwe woning is nodig om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Op basis van al deze gegevens maken wij een planning en een gedetailleerde offerte zodat u snel weet welke kosten u kunt verwachten.

Seniorenhulp Nederland ontlast u door alles uit handen te nemen bij een seniorenverhuizing in Bergschenhoek of omgeving.

Onze mogelijkheden

De mogelijkheden die wij bieden punt voor punt:

 • Maken van een inrichtingsplan van de nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen met u;
 • Maken van een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • Verzorgen van een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten en in goed overleg inbrengen bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoeren van overbodige maar bruikbare objecten naar non-profit kringloopwinkels;
 • Afvoeren van niet bruikbare goederen naar afvalverwerkers;
 • Uitvoeren van alle gewenste klussen;
 • Schilderen van het interieur, zelfs het exterieur indien nodig;
 • Leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van de gordijnen en vitrage;
 • Uitruimen van kasten en alles zorgvuldig inpakken;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Laden en verhuizen in Bergschenhoek of omgeving, lossen en alles uitpakken;
 • Inrichten van de woning op basis van de oude thuissituatie;
 • Opbouwen en inruimen van de kasten;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig en bewoonbaar maken van de woning met zelfs uw planten op de vensterbank zodat u verder kunt op uw nieuwe adres;
 • Opleveren van de oude woning volgens de afspraken met makelaar, nieuwe eigenaar of verhuurder en woningbouwvereniging;
 • Assisteren met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Passende oplossing

Heeft u in ons pakket werkzaamheden gemist die moeten gebeuren, dan zoeken we daar een oplossing voor en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Verhuizen is ons dagelijkse werk en toch worden we nog een enkele keer verrast, maar hebben we altijd een passende oplossing gevonden! Wij hebben ervaren medewerkers, zij zijn goed geschoold, werken hard en met plezier en helpen u waar het nodig is. Met onze onderscheidende werkwijze bereiken we zo het perfecte eindresultaat.

We houden dit krachtig en succesvol aan, dragen zo onze goede naam uit en ontvangen daardoor veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Een vrijblijvende afspraak voor meer informatie of een offerte voor het verhuizen in Bergschenhoek kunt u maken via onze contactgegevens. Ook kunt u onze brochure aanvragen (via onderstaande knoppen).

Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder