Verhuizing Breda

U bent op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij uw verhuizing naar Breda? U bent op de website van Seniorenhulp Nederland goed terechtgekomen. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. We helpen senioren, mindervaliden en gehandicapten. Als professionele organisatie onderscheiden wij ons op verschillende manieren. Zo beperken wij ons niet tot alleen het verhuizen, maar voeren ook andere werkzaamheden uit. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan, u kiest en bepaalt welk werk wij voor u moeten uitvoeren. Wij voeren al uw wensen uit, u bent tot niets verplicht. Heeft u al jarenlang dezelfde schilder? Wij werken graag met hem samen, of andere door u gekozen vakmensen.

Specialisme

Graag bespreken wij wat er allemaal mogelijk is. Dat doen we bij u thuis en aan de hand van uw wensen maken we een offerte op. Daarin zetten we overzichtelijk alles op een rijtje. We nemen tijdens het gesprek de tijd om te bespreken wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat wij voor u kunnen doen en wat u eventueel zelf kunt doen. Zo maken we een verhuisplan voor uw verhuizing naar Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Prinsenbeek, Ulvenhout of omgeving. We nemen ook stalen van vloerbedekkingen, laminaat, behang en verfkleuren mee, zodat u thuis uw keuzes kan maken zonder langs verschillende winkels te moeten gaan. U heeft ook een aanspreekpunt en hoeft niet te onderhandelen met verschillende leveranciers.

U begrijpt inmiddels dat wij een specialist zijn die een totaalpakket aanbiedt en veel meer doet dan het verhuizen van de ene naar de andere plaats. We zorgen niet alleen voor een verhuizing in Breda, maar werken in heel Nederland en soms ook daarbuiten. Graag vertellen we u meer over ons totaalpakket. We verzorgen alle in- en uitpakwerk, voeren klussen uit, stofferen uw nieuwe woning, hangen lampen op, doen al het schilderwerk en kunnen zelfs het sanitair en de keuken renoveren. Wij leveren uw oude woning ook leeg en schoon op. Ook in spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer zijn wij ervaren.

De mogelijkheden

Seniorenhulp Nederland zorgt ervoor dat uw verhuizing naar Breda soepel en veilig verloopt. Wij doen namelijk waar we goed in zijn, en dat al sinds 2001. We nemen u álles bij het verhuizen uit handen. Nogmaals punt voor punt onze mogelijkheden:

Het plannen van de inrichting van uw nieuwe woning en met u markeren wat verhuisd moet worden;

 • Vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt, PVC of vinyl leggen;
 • Nieuwe gordijnen, ophangen en rails monteren;
 • Het vernieuwen van het sanitair en de keuken komt regelmatig voor;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Grote meubels, klokken en lampen demonteren en verpakken;
 • Alles veilig verhuizen naar uw nieuwe woning en daar uitpakken;
 • De basis voor het inrichten is de oude thuissituatie;
 • Het plaatsen van klokken, planten en het monteren en inruimen van de kasten en de bedden opmaken.
 • Het ophangen van de lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • Uw nieuwe woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die kunt betrekken;
 • Uw oude woning wordt opgeleverd conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Administratieve hulp ten behoeve van de adreswijziging na uw verhuizing naar Breda of de beëindiging van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Ervaring

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland werd opgericht in 2001 na de overname van een bestaand bedrijf. Onze naam en de zó sterk onderscheidende werkwijze wordt sindsdien bewaakt door de tweede generatie. Zo ontvingen we veel lovende reacties, deze kunt u lezen in ons gastenboek. U kunt een afspraak maken voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Prinsenbeek, Ulvenhout of omgeving door hier te klikken voor onze contactgegevens. U kunt hier klikken voor het aanvragen van een brochure. Graag horen wij van u, wij staan voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd