Inboedel na overlijden

Als er in uw familie of kennissenkring iemand komt te overlijden, brengt dat niet alleen veel verdriet met zich mee, maar vaak ook een hoop werk. Daar zit u dan waarschijnlijk niet op te wachten. Het belangrijkste is immers dat u een waardig afscheid regelt. Tegelijkertijd moet vaak ook het huis van de overledene worden leeggeruimd. Wat moet u doen met de inboedel die na het overlijden is achtergebleven? Seniorenhulp Nederland helpt u hierbij graag.

Uitzoeken van dierbare bezittingen

Er zijn natuurlijk altijd een aantal dierbare bezittingen die u en andere familieleden en kennissen graag zouden willen houden. Iedereen heeft namelijk wel iets waar een speciale emotionele waarde aan zit. Het is belangrijk dat deze spullen zorgvuldig worden uitgezocht en netjes worden ingepakt en vervoerd. Uiteindelijk blijven er vaak toch een hele hoop spullen achter in de woning, die niemand echt goed kan gebruiken. Nu kunt u die spullen natuurlijk weggooien, maar het is vaak ook mogelijk om de inboedel na overlijden een goed tweede huis te geven. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste bestemming en bij het inpakken en vervoeren van de inboedel. Daarnaast regelen wij de woningoplevering graag voor u, zodat u een zorg minder heeft.

Inboedel schenken na overlijden

Wilt u hulp bij het verwerken van de inboedel die na overlijden is achtergebleven? Wij zorgen ervoor dat voor dat alle achtergebleven spullen een tweede huis gevonden wordt. Dit regelen wij via stichtingen en goede doelen in Nederland. Wij verkopen uw inboedel dus niet, maar schenken ze aan die mensen in de maatschappij die wel een extraatje kunnen gebruiken. Zo doet u dus iets goeds voor de maatschappij, zonder dat u er zelf veel moeite in hoeft te steken. Bovendien helpen wij u natuurlijk met het leegruimen van de achtergebleven woning, zodat u meer tijd en energie overhoudt om belangrijkere zaken te regelen. Neem nu contact met ons op!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd