Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing naar Amsterdam

Wij helpen u graag middels onze site bij het zoeken naar een vertrouwd bedrijf dat uw seniorenverhuizing in/naar Amsterdam vakkundig kan verzorgen. Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Naast seniorenverhuizingen in Amsterdam werken wij ook in Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Purmerend en omgeving. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met dit werk voor hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten. Wij zijn onderscheidend door onze alles omvattende manier van werken. We nemen alles uit uw handen zodat u zo min mogelijk zorgen heeft tijdens de seniorenverhuizing.

Alle vergunningen die bij het verhuizen in Amsterdam veelal nodig zijn voor het parkeren tijdens laden en lossen, blokkeren van de smalle straten in het centrum en het eventuele plaatsen van onze verhuislift worden door ons verzorgd.

Zorgvuldig en vertrouwd

In uw nieuwe, wellicht wat kleinere woning of uw appartement in een verzorgingstehuis vindt u na de verhuizing de plantjes weer op de vensterbank, hangen schilderijen en foto’s weer aan de muur, is de televisie aangesloten en geprogrammeerd, zijn de kasten nagenoeg identiek ingericht en de bedden netjes opgemaakt.

Ook kunnen wij de stoffering van de nieuwe woning geheel verzorgen met bijvoorbeeld laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen, lamellen en vitrage. Ook hebben wij ruime ervaring in behang- en schilderwerk, stucwerk en het leveren en plaatsen van kasten op maat en behoren tot onze werkzaamheden. Voorafgaand aan de verhuizing helpen wij u met het selecteren van de inboedel die verhuist moet worden. De geselecteerde objecten worden waar nodig zorgvuldig gedemonteerd, verpakt en verhuist naar de nieuwe woning en de resterende inboedel afgevoerd.

Onze mogelijkheden

U kunt kiezen wat u door ons laat uitvoeren uit alle mogelijkheden die wij bieden:

 • Het plannen van de inrichting van uw nieuwe woning in goed overleg;
 • Te verhuizen goederen selecteren en markeren;
 • Levering van stalen van vloerbedekkingen, behang, verfkleuren enz. Zodat u op uw gemak thuis een keuze kan maken zonder tientallen winkels af te moeten en u onze vakkundige ondersteuning heeft bij de samenstelling van uw wensen;
 • De nieuwe woning wordt woonklaar gemaakt voorafgaand aan de seniorenverhuizing. Schilderwerk wordt vakkundig uitgevoerd waarna we de gekozen vloerbedekking leveren en leggen, de rails, lamellen en rolgordijnen monteren en de gordijnen en vitrage ophangen;
 • Al uw te verhuizen bezittingen worden zorgvuldig ingepakt;
 • Grote meubels, klokken en lampen worden gedemonteerd en verpakt;
 • De geselecteerde bezittingen veilig verhuizen naar Amsterdam of omgeving.
 • Kasten, klokken en planten installeren;
 • Lampen, foto’s en schilderijen ophangen;
 • Naar uw wens inrichten op basis en voorbeeld van de oude thuissituatie, ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist;
 • Uw nieuwe woning woonklaar maken zodat u die zonder zorgen kan betrekken;
 • De oude woning opleveren overeenkomstig de afspraken met de makelaar, nieuwe eigenaar, verhuurder of woningcorporatie;
 • De administratieve ondersteuning bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Vakkundig

Ook voor meer ingrijpend en bijzonder werk in de nieuwe woning kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruime ervaring met alle zaken die bij een verhuizing naar voren komen. U bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft. Ons personeel is goed geschoold, zeer vakkundig en streeft naar een vlotte, veilige seniorenverhuizing in Amsterdam waarbij zij alles uit uw handen nemen om u zo te ontlasten.

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland nam in 2001 een bestaand bedrijf over en wordt nu geleid door de tweede generatie. We beschermen onze zó sterk onderscheidende werkwijze die tot zo’n goed eindresultaat leidt. Zo werden wij een van de meest serieuze spelers in Nederland en hebben wij een gastenboek vol lovende woorden!

Wij komen graag bij u langs om alles in detail te bespreken u verder te informeren en op uw verzoek een offerte te maken. Neem via onderstaande knoppen contact met ons op of vraag onze brochure aan.

Wij helpen u heel graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder