Verhuizen naar Breda

U zocht een ervaren bedrijf voor het verhuizen in of naar Breda en vond de website van Seniorenhulp Nederland. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze. Wij zijn dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden.

Als een professionele organisatie onderscheiden wij ons doordat wij ons niet beperken tot alleen het verhuizen maar voeren ook andere werkzaamheden uit. Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden, u kiest en bepaalt welk werk wij voor u moeten uitvoeren. Wij voeren al uw wensen uit, u bent tot niets is verplicht en wij werken graag samen met uw eigen gekozen vakmensen.

Graag bespreken wij alle mogelijkheden bij u thuis om zo op basis van uw wensen een duidelijke offerte te kunnen maken. We nemen tijdens dit gesprek de tijd om op nemen wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat wij voor u kunnen doen, wat u eventueel zelf wenst te doen en maken we een plan voor uw verhuizing. We leren uw situatie kennen en zullen zo rekening houden met eventuele bijzonderheden zoals bijvoorbeeld gebruik van een rolstoel of rollator. Een bezoek aan uw nieuwe woning voor een opname is soms nodig om alle werkzaamheden goed te kunnen plannen. We nemen ook stalen van vloerbedekkingen, laminaat, behang en verfkleuren mee, zodat u thuis rustig uw keuzes kan maken zonder langs verschillende winkels te moeten gaan en hoeft u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers te maken.  De offerte vermeldt alle werkzaamheden tot in detail en u weet snel welke kosten u kan verwachten.

Overal in Nederland een totaalpakket

Wij zijn niet beperkt tot het verhuizen naar Breda, maar ook naar Oosterhout, Etten-Leur, Prinsenbeek of Ulvenhouten omgeving behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Zelfs een verhuizing naar een plaats elders in Nederland is geen enkel probleem!

Uit het voorgaande begrijpt u dat wij een specialist zijn die een totaalpakket aanbiedt en veel meer doet dan het verhuizen van de ene naar de andere plaats. Wij richten ons voornamelijk op ouderen en minder validen. We verzorgen alle in- en uitpakwerk, voeren klussen uit, stofferen uw nieuwe woning, hangen lampen op, schilderwerk en zelfs het sanitair en de keuken kunnen we renoveren. Wij leveren uw oude woning ook leeg en schoon op. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer behoren ook regelmatig tot ons werk.

Onze mogelijkheden

Dat alles draait om het soepel verlopen van uw verhuizing is vanzelfsprekend. Dat is tenslotte waar wij al sinds 2001 zo goed in zijn: u álles bij het verhuizen (al dan niet in Breda) uit handen nemen.

Nogmaals punt voor punt onze mogelijkheden:

 • Het plannen van de inrichting van uw nieuwe woning en met u markeren wat verhuist moet worden;
 • Vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt, PVC of vinyl leveren en leggen;
 • Nieuwe gordijnen, vitrage, rolgordijnen of lamellen ophangen;
 • Het vernieuwen van het sanitair en keuken komt regelmatig voor;
 • Zorgvuldig inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Grote meubels, klokken en lampen demonteren en verpakken;
 • Alles veilig verhuizen naar Breda of omgeving en uitpakken;
 • De basis voor het inrichten is de oude thuissituatie ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist.
 • Het plaatsen van klokken, planten enz., het monteren en inruimen van de kasten en de bedden opmaken.
 • Het ophangen van de lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • Uw nieuwe woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die kunt betrekken;
 • Uw oude woning wordt opgeleverd conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Administratieve hulp ten behoeve van de adreswijziging of de beëindiging van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Ervaring

Wat u ook wenst in uw nieuwe woning, alles wat bij een verhuizing voorkomt kennen wij en hebben daar ervaring mee. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, u bepaalt zelf wat er moet gebeuren. Als het niet in onze lijst staat zoeken we een oplossing tenzij wij het écht niet kunnen!

Weinig andere verhuizers werken op onze manier waarmee wij een eindresultaat bereiken zoals dat echt hoort. Onze klanten krijgen de hulp van onze vakkundige medewerkers waarop zij rekenen. Dat goed geschoolde personeel neemt alle tijd voor u, werkt hard en met plezier.

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland werd opgericht in 2001 na de overname van een bestaand bedrijf. Onze naam en de zó sterk onderscheidende werkwijze wordt sindsdien hooggehouden en beschermd door de tweede generatie. Zo ontvingen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

U kunt een afspraak maken voor meer informatie of een offerte aanvragen om te verhuizen naar Breda doorhieronder op de knop te klikken voor onze contactgegevens. U kunt hier ook klikken op de knop voor het aanvragen van een brochure.

Graag horen wij van u, wij staan voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd