Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning opruimen

Een verhuizing en woning opruiming is niet eenvoudig. Bent u al wat ouder, minder goed ter been of wellicht druk met werk, dan kunt u ook niet alle taken zelf uitvoeren. Gaat u verhuizen naar een andere woning, dan is het fijn als u een goed bedrijf kunt vinden dat u hierbij kan helpen. Ook in geval van het overlijden van een naaste, heeft u te maken met een woning die achterblijft. Voor oplevering van de woonruimte moet u de woning opruimen. Dat is best een stevige klus. Het is fijn en verstandig om dit te kunnen uitbesteden aan een professional die weet hoe dit het beste kan worden geregeld. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres!

Een woning door ons laten opruimen

Een woning opruimen klinkt simpel, maar daarbij komen toch veel zaken kijken die tijd en energie kosten. Ten eerste heeft u te maken met de inboedel. Een deel daarvan is van emotionele of financiële waarde of kan worden hergebruikt door familie of vrienden. Het selecteren van deze waardevolle inboedel is van groot belang. Daarna blijven er nog spullen over. Een deel daarvan dragen wij over aan bijvoorbeeld stichtingen, zodat het toch een goede bestemming krijgt. Het niet-bruikbare deel moet op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Dan krijgt u nog te maken met oplevering van de woning, waarbij schoonmaak, demontage en herstelwerkzaamheden moeten worden gedaan. Is dit teveel hooi op uw vork? Laat uw woning dan door ons opruimen en opleveren. Dat bespaart tijd, energie en zorgen!

Door ons garantiesysteem bent u verzekerd van een geaccepteerde oplevering. Dat betekent dat de woning wordt opgeruimd zoals de verhuurder dat verwacht. De inboedel wordt door ons zorgvuldig verwerkt. Een woning opruimen, daarmee hebben wij veel ervaring. Daardoor bent u verzekerd van een goede afhandeling.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een woning opruimen? Is er bijvoorbeeld sprake van een verhuizing of een overlijden en moet de oude woning netjes worden opgeleverd? Bij ons bent u aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder