Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woning ontruimen Amsterdam

Van harte welkom op de website van Seniorenhulp Nederland! Wij zijn dé specialist op het gebied van zorgvuldige seniorenverhuizingen en woning ontruimen in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Purmerend en omstreken. Door onze ervaring sinds 2001 en door ons ontwikkelde unieke werkwijze zijn wij een organisatie die alle werkzaamheden uit uw handen kan nemen in geval van een overlijden of na verhuizen.

Wij spitsen ons niet toe op verkoop of handel, maar werken transparant en laten zien wat er gebeurt. Bovendien werken we samen met een aantal zeer dankbare non-profit kringlooporganisaties aan wie wij alledaagse bruikbare achtergelaten bezittingen weggeven. Zo kunnen wij doen waar wij goed in zijn: uw werk uit handen nemen en zorgen voor een lege, representatieve en schone woning.

Waardevolle bezittingen

Als er sprake is van waardevolle bezittingen zoals antiek, dan laten we op verzoek een onpartijdige taxatie maken van de achter te laten inboedel en brengen de veilingwaardige stukken op uw naam in bij een erkend veilinghuis. De opbrengsten zijn vanzelfsprekend voor u. Op die wijze bieden wij u een transparante manier van verkoop, betaalt u onze werkzaamheden voor dat waar wij goed in zijn en kunt u probleemloos en op een prettige manier de woning overdragen aan de nieuwe eigenaar, makelaar of verhuurder.

In het geval van een huurwoning houden we rekening met de eisen van een verhuurder of woningbouwcoöperatie. In de meeste gevallen moet de woning geheel leeg, schoon en ‘kaal’ worden opgeleverd. Dat is ons dagelijkse werk.

In het geval van een koopwoning, al dan niet verkocht, moeten we ook de woning ontruimen. Uw makelaar uit Amsterdam of omstreken zal kenbaar maken hoe hij adviseert om de woning te verkopen: geheel leeg? Deels leeg? Deels ingericht? Of juist helemaal ‘kaal’ om alles transparant te laten zien aan een potentieel koper?

Hoe de verwachtingen ook zijn, met ervaring als weinig anderen en als een van de grondleggers van het begrip zorgvuldig en discreet ontruimen nemen we alle werkzaamheden uit uw handen. We houden rekening met emotionele waarde en herinneringen die u heeft. We werken discreet, met nette, representatieve medewerkers en trachten de overlast in de omgeving te minimaliseren. Het is niet zomaar dat ons gastenboek vol staat met lovende woorden van onze klanten; iets waar we voor waken.

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende:

 • Het inpakken en transport klaar maken van achtergelaten bruikbare goederen; van meubels tot kleingoed in de kasten, alles wordt ingepakt en verpakt en waar nodig gedemonteerd
 • Transport naar u, familieleden of bijvoorbeeld erven in heel Nederland
 • Transport naar een erkend veilinghuis
 • Verwijdering van alle vormen van vloerbedekking en onderlagen zoals tapijt, laminaat of tegels, raamdecoratie zoals gordijnen en lamellen
 • Verwijderen van trapbekleding en glad en stoffeer klaar opleveren van trappen
 • Demonteren van lampen, terugplaatsen van centraaldoosdeksels en kroonsteentjes en het herstellen van eventuele (extra) bedradingen en elektrische voorzieningen
 • Sloop en verwijdering van aanpassingen zoals extra muurtjes, verlaagde plafonds en lambrisering, herstel van daardoor ontstane schade
 • Schilderwerk en stucwerk door gevolgschade, slecht onderhoud of als opknapbeurt voor de verkoop
 • Waar nodig inventarisatie van asbesthoudende materialen zoals oude vloerzeilen en indien vereist en overeengekomen ook het laten saneren van asbesthoudende materialen door een gecertificeerd partner
 • Een uitgebreide schoonmaak van keuken, toiletten en badkamer

Onze standaard

Onze standaard van werken ligt zeer hoog. Veel verhuurders plaatsen reacties bij de eind opname dat ze graag al hun woningen op die wijze terug willen. Het is niet zomaar dat de 2e generatie van het familiebedrijf streeft naar een perfectie zoals het hoort en zoals u het verwacht. Sinds de overname van het moederbedrijf op het gebied van zeer zorgvuldig, respectabel en discreet ontruimen van woningen in 2001 zijn er weinig organisaties die zich als echt bedrijf profileren. Voor ons is het vanzelfsprekend dat uw telefoontje beantwoord wordt, dat u binnen een aantal uur reactie krijgt op een mail en uiteraard dat we afspraken nakomen zoals met u overeengekomen.

Met die reden komen we vooraf langs voor een uitgebreide bezichtiging in de woning die we mogen ontruimen. Amsterdam stelt strenge eisen aan vergunningen en ontheffingen die we ter plaatse kunnen beoordelen. Uiteraard wilt u ook kennismaken met ons, uw wensen kenbaar maken en toelichting geven. Tijdens dit gesprek stellen we een zeer uitgebreide offerte op. Uitgebreid in de zin van: tot in details opgenomen, zodat u exact weet wat u kunt verwachten en zodat wij exact weten wat van ons verwacht wordt. Eventuele onzekerheden worden als losse post opgenomen, zodat er altijd veranderd kan worden. De offerte is vrijwel direct beschikbaar voor u voor overleg met eventuele familieleden. Ook kunnen we het werk direct voor u inplannen om snel tot ontruimen over te gaan. Alles in overleg met u, want dat staat voorop; uw tevredenheid nú en over 5 jaar!

We zien graag uw telefoontje tegemoet om ook voor u een woning te ontruimen in Amsterdam en omgeving. Ook kunt u onze brochure opvragen via onderstaande knop om het rustig na te lezen of een contactformulier invullen via de andere knop die u hieronder kunt vinden.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder