Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizing Delft

Zoekt u een ervaren verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Delft of omgeving. U heeft vast al uitgebreid op internet gezocht en u bent bij Seniorenhulp Nederland terecht gekomen. Wij zijn hét adres voor het verhuizen van senioren en mindervaliden. Wij kunnen u alles uit handen nemen zodat uw verhuizing naar Delft, Maassluis, Wateringen, Naaldwijk en Hoek van Holland soepel en vlot verloopt. Behalve verhuizen kunnen wij alles uitvoeren wat daarbij komt kijken, zo ook de volledige ontruiming en schone oplevering van uw oude woning.

Ons specialisme

Het gemiddelde verhuisbedrijf gaat niet verder dan het verhuizen van uw spullen van uw oude naar uw nieuwe woning. Wij kunnen een totaalpakket aanbieden want wij beheersen meerdere disciplines. Van inpakken tot schilderen en renoveren, het is allemaal mogelijk. Het is uw vrije keuze aan wie u de verschillende werken wilt opdragen, aan ons of aan derden. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn aangesteld. U maakt uw keuzes uit het totaalpakket en wij voeren dat op de beste wijze uit. We kunnen uw woning compleet inrichten als u dat wenst.

Het is belangrijk dat wij uw situatie goed leren kennen, zoals uw mobiliteit of eventueel het gebruik van rolstoel of rollator. Daarom maken we graag een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij adviseren u hoe de verhuizing het best georganiseerd kan worden en wat wij voor u kunnen doen. U geeft aan wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen tijdens uw verhuizing naar Delft. Wij nemen tijdens ons bezoek stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier mee. U kunt op uw gemak kiezen en hoeft er niet op uit om allerlei afspraken met leveranciers te maken. Met u bezoeken we ook de nieuwe woning en bespreken uw wensen en de mogelijkheden zodat we alle werkzaamheden goed voor kunnen bereiden. Op basis van dit alles maken wij een planning en stellen we een gedetailleerde offerte voor u op.

Onze mogelijkheden

Uw verhuizing naar Delft is bij Seniorenhulp Nederland in goede handen. Graag zetten we onze werkzaamheden voor u op een rijtje:

 • We maken een compleet inrichtingsplan van uw nieuwe woning. Uiteraard naar uw wensen;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen;
 • Een gedetailleerde planning voor de verhuizing naar Delft;
 • Een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten. Na goed overleg brengen we de objecten in bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoer van overbodige maar bruikbare objecten naar non-profit kringloopwinkels;
 • Niet herbruikbare goederen gaan naar verschillende afvalverwerkers;
 • Alle gewenste grote klussen worden uitgevoerd, van renovatie van het sanitair tot schilderwerk (binnen en buiten), ophangen van gordijnen en het leggen van vloeren;
 • Uitruimen van kasten en de inhoud zorgvuldig inpakken;
 • De grote meubels, klokken en lampen demonteren en zo nodig verpakken;
 • Op basis van de oude thuissituatie en uw wensen wordt de woning ingericht;
 • Kasten worden weer opgebouwd en ingeruimd;
 • Lampen, foto’s en schilderijen worden opgehangen waar u ze wilt hebben;
 • De woning wordt gezellig bewoonbaar gemaakt zodat u het zorgeloos kunt betrekken;
 • Conform de afspraken met woningbouwvereniging, verhuurder, makelaar, nieuwe eigenaar wordt de oude woning opgeleverd;
 • Assistentie met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Extra mogelijkheden

Mochten er werkzaamheden nodig zijn die u niet heeft gevonden in ons pakket, dan zoeken we daar een oplossing voor. Mocht het ons toch niet lukken, dan zullen we u dat eerlijk en tijdig melden. Verhuizen is ons dagelijkse werk en toch worden we nog een enkele keer verrast, tot heden hebben we altijd een passende oplossing gevonden! Door onze goede resultaten ontvangen wij veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden. U kunt een vrijblijvende afspraak maken via onze contactgegevens, die u hier vindt. U krijgt dan meer informatie over een verhuizing naar Delft, Maassluis, Wateringen, Naaldwijk en Hoek van Holland. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Graag tot ziens bij u thuis!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder