Verhuizing Delft

Zoekt u een ervaren verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Delft of omgeving. U heeft vast al uitgebreid op internet gezocht en u bent bij Seniorenhulp Nederland terecht gekomen. Wij zijn hét adres voor het verhuizen van senioren en mindervaliden. Wij kunnen u alles uit handen nemen zodat uw verhuizing naar Delft, Maassluis, Wateringen, Naaldwijk en Hoek van Holland soepel en vlot verloopt. Behalve verhuizen kunnen wij alles uitvoeren wat daarbij komt kijken, zo ook de volledige ontruiming en schone oplevering van uw oude woning.

Ons specialisme

Het gemiddelde verhuisbedrijf gaat niet verder dan het verhuizen van uw spullen van uw oude naar uw nieuwe woning. Wij kunnen een totaalpakket aanbieden want wij beheersen meerdere disciplines. Van inpakken tot schilderen en renoveren, het is allemaal mogelijk. Het is uw vrije keuze aan wie u de verschillende werken wilt opdragen, aan ons of aan derden. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn aangesteld. U maakt uw keuzes uit het totaalpakket en wij voeren dat op de beste wijze uit. We kunnen uw woning compleet inrichten als u dat wenst.

Het is belangrijk dat wij uw situatie goed leren kennen, zoals uw mobiliteit of eventueel het gebruik van rolstoel of rollator. Daarom maken we graag een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij adviseren u hoe de verhuizing het best georganiseerd kan worden en wat wij voor u kunnen doen. U geeft aan wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen tijdens uw verhuizing naar Delft. Wij nemen tijdens ons bezoek stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier mee. U kunt op uw gemak kiezen en hoeft er niet op uit om allerlei afspraken met leveranciers te maken. Met u bezoeken we ook de nieuwe woning en bespreken uw wensen en de mogelijkheden zodat we alle werkzaamheden goed voor kunnen bereiden. Op basis van dit alles maken wij een planning en stellen we een gedetailleerde offerte voor u op.

Onze mogelijkheden

Uw verhuizing naar Delft is bij Seniorenhulp Nederland in goede handen. Graag zetten we onze werkzaamheden voor u op een rijtje:

 • We maken een compleet inrichtingsplan van uw nieuwe woning. Uiteraard naar uw wensen;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen goederen;
 • Een gedetailleerde planning voor de verhuizing naar Delft;
 • Een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten. Na goed overleg brengen we de objecten in bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoer van overbodige maar bruikbare objecten naar non-profit kringloopwinkels;
 • Niet herbruikbare goederen gaan naar verschillende afvalverwerkers;
 • Alle gewenste grote klussen worden uitgevoerd, van renovatie van het sanitair tot schilderwerk (binnen en buiten), ophangen van gordijnen en het leggen van vloeren;
 • Uitruimen van kasten en de inhoud zorgvuldig inpakken;
 • De grote meubels, klokken en lampen demonteren en zo nodig verpakken;
 • Op basis van de oude thuissituatie en uw wensen wordt de woning ingericht;
 • Kasten worden weer opgebouwd en ingeruimd;
 • Lampen, foto’s en schilderijen worden opgehangen waar u ze wilt hebben;
 • De woning wordt gezellig bewoonbaar gemaakt zodat u het zorgeloos kunt betrekken;
 • Conform de afspraken met woningbouwvereniging, verhuurder, makelaar, nieuwe eigenaar wordt de oude woning opgeleverd;
 • Assistentie met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Extra mogelijkheden

Mochten er werkzaamheden nodig zijn die u niet heeft gevonden in ons pakket, dan zoeken we daar een oplossing voor. Mocht het ons toch niet lukken, dan zullen we u dat eerlijk en tijdig melden. Verhuizen is ons dagelijkse werk en toch worden we nog een enkele keer verrast, tot heden hebben we altijd een passende oplossing gevonden! Door onze goede resultaten ontvangen wij veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden. U kunt een vrijblijvende afspraak maken via onze contactgegevens, die u hier vindt. U krijgt dan meer informatie over een verhuizing naar Delft, Maassluis, Wateringen, Naaldwijk en Hoek van Holland. Onze brochure kunt u hier aanvragen. Graag tot ziens bij u thuis!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd