Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partij voor een woningontruiming in Rotterdam en omgeving?

Seniorenhulp Nederland is een van de meest ervaren en professionele organisaties op het gebied van woningontruiming in Rotterdam, Nieuwerkerk a.d. IJssel, Capelle a.d. IJssel, Barendrecht en Schiedam gevestigd te Bergschenhoek. Wij zijn actief met het zorgvuldig leegruimen van een woning na verhuizen of na overlijden.

Wij zijn geen opkopende partij of handelaren, maar een bedrijf dat zich bezighoudt met werkzaamheden die vereist worden door een verhuurder, een koper of makelaar.

Door een prettige samenwerking met een aantal stichtingen zoals non-profit kringlooporganisaties, zorgen wij ervoor dat achtergebleven bezittingen worden hergebruikt. Oude koffiekopjes hebben wellicht geen hoge waarde, maar wel een bruikbaarheidswaarde. Die tafel en stoelen, op leeftijd maar nog keurig, kunnen bij een ander goed van pas komen.

Natuurlijk houden wij rekening met de aanwezigheid van waardevolle stukken zoals antiek, curiosa of design meubilair. Om onze transparante manier van werken te waarborgen laten we stukken waarvan u denkt dat deze een hoge waarde vertegenwoordigen taxeren door een erkend taxateur. Indien u daarvoor opdracht geeft, brengen wij deze in bij een van onze samenwerkende, erkende veilinghuizen. De opbrengsten daarvan zijn voor u, wij rekenen slechts de kosten voor verpakken, eventueel (de)montagewerk en transport in rekening. Wenst u die, of andere zaken bij ú, andere familie of erven bezorgd te hebben? Ook dat is voor ons als professioneel verhuisbedrijf altijd mogelijk: goed verpakt waar u het hebben wilt!

Op deze wijze blijven wij doen waar wij zo lang onderscheidend in zijn: een professionele aanpak, een transparante manier van verdeling van de achtergelaten inboedel met een keurig schone en representatieve woning als resultaat na de woningontruiming.

Overal in Nederland

Wij zijn niet plaatsgebonden en werken in heel Nederland. Ook een woningontruiming buiten Rotterdam is alledaags, zoals Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk of Spijkenisse. Er zijn weinig plaatsen waar wij nog niet gewerkt hebben en een persoonlijk verhaal van eerdere klanten kennen.

Een woning herbergt niet alleen bruikbare zaken maar ook genoeg niet-bruikbare zaken. Die zaken worden verwijderd en afgevoerd volgens de officiële kanalen. Bij huurwoningen wordt regelmatig verwacht dat vloerbedekkingen, gordijnen en andere raamdecoratie verwijderd worden, plafondlampen eraf gaan en een centraaldoosdeksel met kroonsteen wordt teruggeplaatst voor de veiligheid. De badkamer, toiletten moeten schoon, fris en kalkvrij zijn.

Meer aandacht

Is er sprake van een woning die meer aandacht behoeft, dan wel voor de verhuurder of in overleg met de makelaar voor een betere uitstraling? Behang verwijderen, schilderwerk of herstel van nicotine aanslag door te schilderen of uitgebreid reinigen? Aangebrachte schroten, verlaagde plafonds of andere zaken die hersteld moeten worden? Ook dat zijn dagelijkse werkzaamheden waar wij veel ervaring mee hebben.

Kortom: bent u gemoeid met een woningontruiming in Rotterdam of daarbuiten en zoekt u een van de meest ervaren en professionele organisatie, die u vriendelijk te woord staat, goed bereikbaar is en een klant zoekt die na jaren nog steeds vol lof is over hun werkwijze?

Neem dan contact met ons via deze pagina. We maken graag een afspraak op locatie om de situatie te bekijken, alle mogelijkheden met u door te nemen, uw vragen te beantwoorden en aan de hand daarvan een uitgebreide en duidelijke offerte te maken. In de meeste gevallen ontvangt u direct een offerte waarin alles is opgenomen. Indien sommige werkzaamheden niet zeker zijn, kunnen wij die als losse kostenposten opnemen, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zijn er uiteindelijk een aantal werkzaamheden niet nodig? Dan zetten we door die opties een streep en wordt de totaalprijs gecorrigeerd.

Heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder