Inboedel opkoop

Verhuizen is vaak een hele klus. Uw oude woning moet helemaal worden leeggehaald en weer als nieuw worden opgeleverd. Wilt u een woning ontruimen na een verhuizing of overlijden, dan komt daar van alles bij kijken. U zit vaak met uw hoofd bij hele andere zaken en heeft weinig tijd en energie om u bezig te houden met de inboedel. Seniorenhulp Nederland helpt u bij het leeghalen van de woning en zorgt voor een perfecte oplevering. Wij doen niet aan inboedel opkoop, maar zorgen dat waardevolle spullen via een veiling worden verkocht op een transparante manier. De opbrengt is voor u als klant.

Een nieuwe bestemming voor uw bezittingen

Na een verhuizing of overlijden blijven er vaak veel bezittingen achter in de woning. Enkele bezittingen hebben een grote emotionele waarde en wilt u uiteraard zelf in de familie houden. Toch blijven er echter ook spullen achter die u niet mee wilt nemen of die teveel ruimte in beslag nemen. Veel spullen zijn nog in prima staat en verdienen een nieuw leven. De inboedel verkopen is dan een verstandige keuze. Het kan echter een tijdrovende klus zijn om een koper te vinden, en ook de opbrengsten vallen vaak laag uit. Seniorenhulp Nederland kan u helpen bij inboedel opkoop, door uw inboedel middels een veiling te verkopen, waarbij de opbrengst voor u is.

Een volledige oplevering

Seniorenhulp Nederland is eerlijk en transparant en dat merkt u als klant. Ons doel is uw woning netjes leeg op te leveren, waarbij wij waardevolle spullen een nieuw leven geven. Niet door middel van inboedel opkoop, maar door middel van veilingen en stichtingen. Een keurige woning is onze specialiteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Seniorenhulp Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd