Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Haarlem

U bent op internet op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het verhuizen naar Haarlem en omgeving? Zo kwam u terecht bij de website van Seniorenhulp Nederland, hét adres voor het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen. Wij zijn specialist op dat gebied en kunnen alles uit uw handen te nemen zodat de verhuizing soepel en vlot verloopt en u wordt ontlast. Alle mogelijke werkzaamheden die zich voordoen bij verhuizingen kunnen wij uitvoeren, daarnaast doen wij ook volledige woningontruimingen. Behalve verhuizen naar Haarlem kan dat ook naar Heemstede, Hoofddorp, Bloemendaal, Beverwijk, de rest van Nederland en zelfs het buitenland.

De gemiddelde verhuizer is beperkt tot het pure verhuizen van A naar B. Wij onderscheiden ons doordat wij meerdere disciplines beheersen en zo een totaalpakket kunnen aanbieden. Uiteraard bent u er volstrekt vrij aan wie u het werk wil opdragen, aan ons of derden. We werken regelmatig samen met andere door de klant aangestelde vakmensen. Wij voeren uw keuzes uit de mogelijkheden die wij bieden op de beste wijze uit. De tweede generatie van ons familiebedrijf Seniorenhulp Nederland dat startte in 2001 met de overname van een bestaand bedrijf, zet nu onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort.

Meer dan alleen verhuizen

Wij doen dus veel meer dan het puur verhuizen naar Haarlem, we voeren ook kleine en grote klussen uit, zoals zelfs het renoveren van sanitair en keuken maar ook schilderen, behangen en stofferen, laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen. In goed overleg richten wij uw woning volledig in en wordt de oude woning leeg en schoon opgeleverd volgens de afspraak met u of de eigenaar. Een spoedverhuizing naar een verzorgingshuis of verpleegkamer kunnen wij ook regelen.

Om uw situatie goed te leren kennen, zoals uw mobiliteit en het gebruik van rolstoel of rollator is het verstandig een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Dan ook kunnen wij u adviseren de verhuizing het best uitgevoerd kan worden, wat wij voor u kunnen doen, wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij het verhuizen naar Haarlem. We laten stalen van vloerbedekkingen, behang en een verfwaaier achter zodat u niet langs verschillende leveranciers hoeft te gaan en in alle rust kunt kiezen. De nieuwe woning wordt nauwkeurig bekeken om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Daarna maken wij een planning en een gedetailleerde offerte zodat u snel weet waar u financieel aan toe bent.

Ons doel is een goed stuk werk te leveren, u te ontlasten, alles soepel en veilig te laten verlopen en een tevreden klant over te houden bij het verhuizen naar Haarlem of omgeving.

Onze mogelijkheden

Ons uitgebreide pakket punt voor punt:

 • We maken een inrichtingsplan nieuwe woning naar uw wensen;
 • Met u selecteren en markeren we de te verhuizen goederen;
 • We maken een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • In goed overleg verzorgen we een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten en brengen dat in bij een erkend veilinghuis.
 • Overbodige maar bruikbare objecten worden naar non-profit kringloopwinkels gebracht;
 • Niet herbruikbare goederen gaan naar afvalverwerkers;
 • We voeren alle gewenste grote klussen uit;
 • We schilderen het interieur en indien nodig zelfs het exterieur;
 • De gekozen vloerbedekkingen worden geleverd en gelegd;
 • We monteren rails, rolgordijnen of lamellen en hangen de gordijnen en vitrage op;
 • De kasten worden uitgeruimd en de inhoud zorgvuldig ingepakt;
 • We demonteren en verpakken waar nodig de grote meubels, klokken en lampen;
 • We laden en verhuizen naar Haarlem of omgeving en daar lossen we en pakken alles uit;
 • De woning wordt ingericht op basis van uw wensen en de oude thuissituatie;
 • Kasten worden weer opgebouwd en ingeruimd;
 • Lampen, foto’s en schilderijen worden ophangen waar u ze wilt hebben;
 • We maken de woning gezellig bewoonbaar met o.a. uw planten zodat u er zorgeloos kunt wonen;
 • De oude woning wordt opgeleverd volgens de afspraken met makelaar, nieuwe eigenaar of verhuurder en woningbouwvereniging;
 • We helpen u met de administratie voor de adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Eventuele aanpassingen

Mist u in ons pakket werkzaamheden die moeten gebeuren, dan zoeken we daar een oplossing voor en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Alhoewel verhuizen ons dagelijkse werk is worden we toch nog een enkele keer verrast, maar we hebben altijd een passende oplossing gevonden! Doordat onze medewerkers ervaren en goed geschoold zijn, zij hard en met plezier werken en u helpen waar het nodig is bereiken we het perfecte eindresultaat.

Zo dragen wij onze goede naam uit en krijgen daarvoor veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Onze contactgegevens kunt u via de knop hieronder vinden zodat u een vrijblijvende afspraak kunt maken. Onze brochure kunt u via de andere knop hieronder aanvragen.

Wij helpen u graag een goede keuze te maken!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder