Verhuizing Den Haag

Wij begrijpen dat u een ervaren bedrijf voor een verhuizing naar Den Haag zoekt en zo op deze pagina van Seniorenhulp Nederland terecht bent gekomen. Wij helpen u graag met het maken van de goede keuze. Onze naam zegt het eigenlijk al, wij zijn toegespitst op het verhuizen van senioren maar ook mindervaliden. Wij zijn daarnaast ook specialist op het gebied van woningontruimingen en alle aanverwante werkzaamheden die nodig zijn bij een verhuizing. Wij hebben eigenlijk maar een doel en dat is u alles uit handen nemen en de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. U kunt niet alleen voor een verhuizing naar Den Haag bij ons terecht maar ook Voorburg, Scheveningen, Rijswijk, Warmond en omgeving behoren tot ons werkgebied. Maar verhuizen naar een andere plaats ergens in Nederland is natuurlijk ook mogelijk!

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons op verschillende manieren van andere verhuisbedrijven. We zijn een brede en professionele organisatie met meerdere disciplines en kunnen zo aan al uw wensen voldoen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan waaruit u kunt kiezen. U bent volstrekt vrij in deze keuzes, uw wensen worden nagekomen en wij werken ook graag samen met uw eigen vakmensen. Bijvoorbeeld met een schilder waar u veel vertrouwen in heeft.

Voor uw verhuizing naar Den Haag komen we graag bij u thuis langs om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen en wat u eventueel zelf wenst te doen. Dan maken we ook een verhuisplan en leren wij uw situatie kennen en kunnen rekening houden met gebruik van rolstoel of rollator. Uw nieuwe woning wordt ook bezocht om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Met al deze uitkomsten maken we een gedetailleerde offerte zodat u weet wat u financieel kunt verwachten.

De mogelijkheden

Voor ons staat voorop dat uw verhuizing naar Den Haag soepel en veilig verloopt. Dat is al sinds 2001 een van onze speerpunten. Wij nemen u alles uit handen. Punt voor punt onze mogelijkheden:

 • De inrichting van uw nieuwe woning plannen en markeren wat moet verhuizen;
 • De gekozen vloerbedekkingen en gordijnen leveren en in orde maken;
 • Badkamer, toilet of keuken renoveren;
 • Inpakken van al de te verhuizen objecten;
 • Demontage en zorgvuldig verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Veilig verhuizen en het op locatie uitpakken van uw spullen;
 • Inrichten van de woning, gebaseerd op de oude thuissituatie ook als dat in een verzorgingstehuis is.
 • Plaatsen en inruimen van kasten;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • Gezellig en goed bewoonbaar maken van de woning zodat u die zorgeloos kunt betrekken. We zetten de planten alvast voor u in de vensterbank;
 • Opleveren van uw oude woning volgens de eisen dan wel verwachtingen van de verhuurder of woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Verlenen van administratieve hulp bij het versturen van de adreswijziging of het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Neem contact met ons op

Indien u niet genoemde aanpassingen in de lijst voor uw nieuwe woning wenst, laat het ons dan weten. Wij zoeken naar een oplossing. Onze goed geschoolde en vakkundige medewerkers werken hard, met plezier en verlenen alle hulp. Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland vond zijn oorsprong in 2001 bij de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie heeft onze zó sterk onderscheidende werkwijze met succes voortgezet en onze goede naam trots uitgedragen. Zo ontvingen we lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden. Voor onze contactgegevens kunt u hier klikken om een afspraak te maken. Wilt u meer informatie over een verhuizing naar Den Haag, Voorburg, Scheveningen, Rijswijk, Warmond? Neem dan contact op. Klik hier voor een brochure. Wij helpen u graag zonder verplichtingen en hopen van u te horen!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd