Woningontruiming Breda

U zoekt een betrouwbaar bedrijf dat vakkundig uw woning in Breda kan ontruimen? Wij van Seniorenhulp Nederland helpen u graag.

Vanuit onze vestiging in Bergschenhoek zijn wij dagelijks actief met het zorgvuldig ontruimen van woningen in het hele land. Dus ook in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Prinsenbeek, Ulvenhout en omgeving Haarlem. De benodigde werkzaamheden worden vastgesteld ongeacht de staat, het formaat of de waarde van de woning of de inboedel. Een grote, kleine, verouderde of dure woning, onze werkzaamheden hebben als doel: een professionele woningontruiming (al dan niet in Breda of omgeving) en de oplevering van een zorgvuldig leeggeruimde woning conform de gestelde eisen van verhuurder of de verwachtingen van een koper of makelaar. Wij nemen al het werk uit uw handen!

Enthousiast onderscheiden wij ons door de werkwijze bij woningontruimingen en zijn daar trots op. Wij kopen of verhandelen geen spullen. We houden van een eerlijke en transparante manier van werken. Het is van groot belang dat u als klant in de betreffende woning goed heeft opgenomen wat u gedaan wilt hebben. Wij hebben goede contacten met erkende non-profit kringloopwinkels en zorgen ervoor dat bruikbare materialen terecht komen bij mensen die dit goed kunnen gebruiken.  De waarde van kostbare zaken zoals design meubilair, schilderijen of antieke erfstukken kunnen we desgewenst onafhankelijk laten taxeren en op uw verzoek laten veilen bij een erkend veilinghuis. Zo wordt de waarde van opvallende stukken eerlijk bepaald en krijgt u de volledige opbrengst.

Werkzaamheden

Bij een woningontruiming blijkt niet alles van de inboedel herbruikbaar. Oude vloerbedekkingen, kasten die kapot zijn of wat dan ook: alle niet-bruikbare zaken worden netjes afgevoerd volgens de officiële kanalen. Tijdens de opname voor de offerte hebben wij samen met u alle wensen en verwachtingen nauwkeurig opgenomen. Op basis van die lijst verrichten wij vakkundig de volgende werkzaamheden:

 • De vloerbedekkingen zoals tapijt, laminaat of parket worden verwijderd. We hebben het geschikte materieel om bijvoorbeeld lijmlagen goed te verwijderen.
 • Onze werknemers zijn goed opgeleid en herkennen gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend gecertificeerd bedrijf veilig worden verwijderden afgevoerd.
 • We verwijderen vitrage en gordijnen en de rails of roeden.
 • Beschadigingen van wanden en plafonds worden gerepareerd.
 • Bekleding van de trap gaat eraf en de treden worden gladgeschuurd.
 • We herstellen zonodig latere aanpassingen zoals lambrisering of verbouwingen.
 • De lampen worden gedemonteerd en de kroonsteentjes weer erop gemonteerd voor de veiligheid.

Na afronding van al deze werkzaamheden wordt de woning uitgebreid schoongemaakt. De keuken, badkamer en toiletten worden gesopt en kalkvrij opgeleverd, vloeren gestofzuigd, de schuur aangeveegd en de tuin toonbaar gemaakt.

Inboedel

Delen van de inboedel kunnen wij op uw verzoek ook bij u of uw familie en relaties bezorgen na de ontruiming in Breda of omgeving. Naast woningontruimingen zijn wij ook een professioneel verhuisbedrijf en behoren deze transporten tot ons dagelijks werk. Zonodig wordt het vakkundig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt, verhuisd naar plaatsen in heel Nederland, daar weer gemonteerd en uitgepakt en indien gewenst ook andere zaken daar afgevoerd.

Graag komen wij bij u langs voor een opname ten behoeve van de offerte van uw woningontruiming in Breda. We nemen alles zorgvuldig met u door zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Hier vindt u een knop die u doorverwijst naar onze contactgegevens. Uw offerte is in vrijwel alle gevallen gelijk klaar en beschikbaar. Indien gewenst kunnen we uw werk direct inplannen, of de offerte doorsturen voor eventueel beraad met de familie.

Wij zijn altijd goed bereikbaar, doen ons werk professioneel en in volle openheid en volgens de gemaakte afspraken. Ons doel is het opleveren van een goed geruimde woning

Ons professionele team staat graag voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd