Verhuizing Roosendaal

U zoekt een ervaren bedrijf voor uw verhuizing naar Roosendaal en bent op de website van Seniorenhulp Nederland terechtgekomen. Wij zijn dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. Wij helpen u graag met uw verhuizing naar Roosendaal, Bergen op Zoom, Rucphen, Zevenbergen, Dinteloord en omgeving. Maar we zijn ook werkzaam in de rest van Nederland.

Onderscheidend

Wij onderscheiden ons van andere verhuizers doordat wij niet alleen uw spullen verhuizen maar ook andere zaken uitvoeren die gebruikelijk zijn bij een verhuizing. In Roosendaal hebben we uitgebreide mogelijkheden. Uw wensen worden zorgvuldig uitgevoerd. U bent volstrekt vrij in uw keuzes, wij werken graag samen met vakmensen die u zelf uitgekozen heeft. Om een duidelijke offerte te kunnen maken op basis van uw wensen, bespreken wij graag alle mogelijkheden bij u thuis. Dan nemen we alle tijd om al uw wensen te bespreken voor uw verhuizing naar Roosendaal. Samen maken we een goed plan voor uw verhuizing. Wij bezoeken desgewenst ook uw nieuwe woning voor een inspectie om alles goed te kunnen plannen. Alle werkzaamheden worden tot in detail in de offerte vermeldt en u weet snel welke kosten u kan verwachten.

U zult inmiddels wel begrepen hebben dat wij een echte specialist zijn die veel meer doet dan alleen het verhuizen van uw spulletjes. We verzorgen het  in- en uitpakwerk, voeren klussen uit, stofferen uw nieuwe woning, hangen lampen op, schilderwerk en zelfs het sanitair en de keuken kunnen we renoveren. Wij bieden een totaalpakket aan. Zo kunnen we ook uw oude woning leeg en schoon opleveren. En ook spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis behoren regelmatig tot ons werk. Wij vinden het belangrijkste dat uw verhuizing naar Roosendaal vlekkeloos verloopt. Inmiddels hebben we bewezen dat we daar goed in zijn: u álles uit handen nemen.

Onze mogelijkheden

We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij:

 • We maken met u de plannen voor de inrichting van de nieuwe woning;
 • We leveren en leggen de door u gekozen vloerbedekkingen;
 • We monteren rails en hangen de nieuwe gordijnen op;
 • We vernieuwen desgewenst het sanitair en keuken;
 • We pakken alle te verhuizen objecten zorgvuldig in;
 • We demonteren en verpakken grote meubels en klokken en lampen;
 • We verhuizen alles en pakken alles uit in de nieuwe woning;
 • We richten het huis in op basis van de oude thuissituatie ook als u naar een verzorgingstehuis gaat;
 • We plaatsen uw meubels en accessoires, ruimen de kasten in en maken de bedden op;
 • We hangen de lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • We maken uw nieuwe woning gezellig;
 • We leveren de oude woning op conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • We bieden u administratieve hulp bij de adreswijziging, de beëindiging van lopende contracten en het sluiten van nieuwe.

Wat u ook wenst in uw nieuwe woning, de mogelijkheden bij Seniorenhulp Nederland zijn bijna onbeperkt. Als het niet in onze lijst staat zoeken we een oplossing tenzij wij het écht niet kunnen! Er zijn maar weinig verhuizers die op onze manier werken en een eindresultaat bereiken zoals dat echt hoort bij een verhuizing in Roosendaal. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundig en goed geschoold en werken hard en met veel plezier.

Onze ervaring

Bij de overname van een bestaand bedrijf in 2001 werd het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland opgericht. Sinds die tijd hebben we al veel mensen naar alle tevredenheid geholpen. In ons gastenboek vindt u veel lovende reacties die wij ontvingen van onze klanten. Door hier te klikken vindt u onze contactgegevens en kunt een afspraak maken voor meer informatie of het maken van een offerte voor een verhuizing naar Roosendaal,  Bergen op Zoom, Rucphen, Zevenbergen of Dinteloord en omgeving. Voor een brochure kunt hier klikken. Wij helpen u graag verder!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd