Hulp met verhuizen

Staat er een verhuizing bij u op de planning? Dan moeten er in korte tijd veel dingen worden geregeld. Als u op zoek bent naar hulp met verhuizen, dan kunt u daarvoor Seniorenhulp Nederland inschakelen. Zeker voor veel ouderen is hulp met het verhuizen geen overbodige luxe. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u, zodat u zonder zorgen op weg kunt naar uw nieuwe woning.

Verhuishulp op maat

Als u op zoek bent naar hulp met verhuizen, dan wilt u natuurlijk wel een verhuishulp op maat. Wij bieden u alle mogelijkheden, van het regelen van uw complete verhuizing tot het bezemschoon opleveren van de oude woonruimte. Alle bezittingen sorteren en inpakken, vervoeren en uitpakken, wij doen het graag voor u. Bovendien kunnen wij alle meubelen weer op hun plaats zetten in de nieuwe woning. Bij Seniorenhulp Nederland kunt u helemaal zelf bepalen welke delen van de verhuizing u aan ons overlaat. Uw oude woning zonder zorgen achterlaten? Wij verzorgen de complete schoonmaak en oplevering tot in de puntjes voor u.

Op zoek naar hulp met verhuizen? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar goede hulp met verhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van seniorenverhuizingen, maar ook voor alle andere verhuisklussen kunt u bij ons terecht. Of u nu de complete verhuisklus door ons wilt laten uitvoeren of slechts een specifiek onderdeel daarvan, wij staan voor u klaar. Graag horen we uw persoonlijke wensen, zodat wij u hulp met verhuizen op maat kunnen aanbieden!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd