Woning leegmaken

Gaat u verhuizen of overlijdt een dierbare, dan krijgt u ineens met veel dingen te maken. Een oude woning leegmaken is voor de meeste senioren en nabestaanden een lastige klus. Wilt u hierbij geholpen worden, dan kunt u daarvoor bij ons terecht. Niet alleen moet er beslist worden welke eigendommen mee mogen naar het nieuwe onderkomen, ook moet een geschikte oplossing gezocht worden voor alle goederen die achterblijven. Seniorenhulp Nederland helpt u graag om de woning volledig leeg te maken. Wij zorgen voor een complete ontruiming en regelen dat de oude woning woonklaar achterblijft.

Woning volledig leegmaken met de hulp van Seniorenhulp Nederland

Wij beschikken over veel ervaring op het gebied van het ontruimen van woningen. Uw oude woning volledig leegmaken is één van de onderdelen waarbij wij u kunnen helpen. Voor elk onderdeel van de verhuizing of ontruiming kunt u ons inschakelen. Van het selecteren en transporteren van bruikbare goederen naar uw nieuwe onderkomen of familie tot aan het afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken van goederen die niet bruikbaar meer zijn. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het verwijderen van alle soorten vloerbedekking en het demonteren van niet-originele zaken, zoals gordijnen, klokken, schroeven, spijkers en pluggen.

Wij kunnen uw woning na het leegmaken ook volledig bezemschoon opleveren. Dit houdt in dat alle vertrekken, dus ook de badkamer, keuken en toilet, grondig worden schoongemaakt en dat er eventuele herstelwerkzaamheden door ons worden uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat het resultaat helemaal voldoet aan de wensen van uw makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij. Als u ons inschakelt voor het opleveren van uw oude woning, heeft u hierover dus geen zorgen meer.

Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u een woning die u wilt laten leegmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden. Ook kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd