Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Seniorenverhuizing naar Zoetermeer

Seniorenhulp Nederland is een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor een seniorenverhuizing naar Zoetermeer. Wij zijn specialisten op het gebied van het verhuizen van senioren, maar ook van minder validen. Wij voeren zo goed als alle werkzaamheden uit die zich voordoen bij verhuizingen. Daarnaast zorgen wij ook dat uw oude woning zorgvuldig wordt ontruimd. Omdat wij alles uit uw handen kunnen nemen en u zo ontlasten kan de verhuizing soepel en vlot verlopen. We verzorgen seniorenverhuizingen naar Zoetermeer maar dit kan ook naar Zevenhuizen, Voorschoten, Moerkapelle, Benthuizen en andere plaatsen in de regio. We verhuizen ook door heel Nederland en zelfs soms naar het buitenland.

Het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland startte in 2001 met de overname van een bestaand bedrijf. De tweede generatie zet nu onze onderscheidende werkwijze krachtig en succesvol voort.

Wij beheersen meer disciplines dan alleen het pure verhuizen en onderscheiden ons zo van de meeste verhuizers. U beslist door wie u werk wilt laten uitvoeren en wij werken regelmatig naar tevredenheid samen met derden die door de klant zijn aangesteld. Wij bieden u ruime mogelijkheden waaruit u kunt kiezen en doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Behalve een seniorenverhuizing naar Zoetermeer bieden wij dus veel meer. Naast schilderen, behangen en stofferen, laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen renoveren wij regelmatig keukens en sanitaire ruimtes. Uw wensen bij het inrichten van uw woning worden nauwkeurig nagekomen en we leveren de oude woning geheel leeg en schoon op. We hebben ook regelmatig een spoedverhuizing naar een verzorgingshuis of verpleegkamer ingepast in onze agenda.

Vrijblijvende afspraak bij u thuis

We komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en alles goed te bespreken en onze mogelijkheden toe te lichten. Vastgelegd wordt wat wij voor u kunnen doen, wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. We houden ook rekening met uw situatie zoals uw mobiliteit en het gebruik van rolstoel of rollator bij het plannen van de organisatie van uw seniorenverhuizing (al dan niet in Zoetermeer). Wij brengen stalen van vloerbedekkingen, behang, gordijnen en een kleurenwaaier mee zodat u uw keuze in alle rust kunt maken en niet langs verschillende leveranciers hoeft te gaan. Ook samen met u doen we een nauwkeurige opname in de nieuwe woning om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Op basis van al deze gegevens maken wij een gedetailleerde offerte zodat u snel weet welke kosten u kunt verwachten.

Wij doen er alles aan om u te ontlasten en uw seniorenverhuizing naar Zoetermeer of omgeving soepel en veilig te laten verlopen.

Onze mogelijkheden

Puntsgewijs de werkzaamheden die wij bieden:

 • Een gedetailleerd inrichtingsplan van de nieuwe woning;
 • Selecteren en markeren van de te verhuizen met u;
 • Een gedetailleerde planning voor de verhuizing;
 • In goed overleg een onafhankelijk taxatie van overbodige, waardevolle objecten en deze inbrengen in bij een erkend veilinghuis.
 • Afvoeren bruikbare maar overbodige objecten naar kringloopwinkels;
 • Afvoeren niet bruikbare goederen naar afvalverwerkers;
 • Uitvoeren van alle gewenste klussen;
 • Het schilderen van het interieur en het exterieur indien nodig;
 • Leveren en leggen van de uitgekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en ophangen van de gordijnen en vitrage;
 • Inpakken van alle te verhuizen objecten;
 • Uitruimen van de kasten en alles zorgvuldig inpakken;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Laden en verhuizen naar Zoetermeer of omgeving, lossen en pakken alles uit;
 • We richten de woning in op basis van de oude thuissituatie;
 • Opbouwen van de kasten en weer inruimen;
 • Ophangen van lampen, foto’s en schilderijen waar u ze wilt hebben;
 • Gezellig en goed bewoonbaar maken van de woning met uw planten zodat u er zorgeloos kunt gaan wonen;
 • Opleveren van de oude woning volgens de afspraken met makelaar, nieuwe eigenaar of verhuurder en woningbouwvereniging;
 • Regelen van uw adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Oplossingen

Ondanks dat verhuizen ons dagelijkse werk is worden wij nog een enkele keer verrast door bijzonderheden. We zoeken een oplossing voor die zaken die moeten gebeuren maar die u niet heeft gevonden in ons pakket en informeren u bijtijds als we dat écht niet kunnen. Onze ervaren en goed geschoolde medewerkers werken hard, met plezier en helpen u waar het nodig is en bereiken zo het perfecte eindresultaat. Dit is de werkwijze waarmee wij ons onderscheiden, die wij met kracht succesvol aanhouden wij en zo onze goede naam uit dragen.

De vele lovende reacties die wij ontvingen kunt u in ons gastenboek vinden.

Voor meer informatie of een offerte voor uw seniorenverhuizing naar Zoetermeer kunt u vrijblijvend een afspraak maken via onze contactgegevens die u via de knop hieronder vindt. Onze brochure kunt u aanvragen via de andere knop hieronder.

Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder