Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Huis opleveren

Moet u een huis opleveren op korte termijn? Dan staat u vaak heel wat werk te wachten. De achtergebleven inboedel moet worden doorgenomen, de spullen moeten worden ingepakt en vervoerd en het huis moet kaal en schoon worden opgeleverd. Wanneer u te maken heeft met een verhuizing of overlijden, dan is het een flinke klus om dit allemaal op tijd geregeld te krijgen. Seniorenhulp Nederland biedt u daarom graag een helpende hand als u een huis moet opleveren.

Spullen verhuizen en de woning opleveren

Moet u binnenkort een huis opleveren, bijvoorbeeld na een verhuizing of na het overlijden van een dierbare? Dan brengt dit niet alleen een hoop werk, maar ook een hoop emoties met zich mee. Het doorzoeken van alle spullen zorgt voor veel herinneringen. Natuurlijk willen u en andere familieleden en vrienden verschillende bezittingen met emotionele waarde behouden, maar er zijn vast ook een hoop spullen in de woning waar u niets meer mee kunt doen. Wij helpen u graag bij het vervoer en de verwerking hiervan.

Seniorenhulp Nederland zorgt ervoor dat al uw achtergebleven spullen in de woning worden meegenomen. Wij vinden daarvoor de juiste bestemming, bijvoorbeeld een goed doel of een stichting. Bovendien kunnen wij de woning, zoals we dat noemen, ‘bezemschoon’ maken. Dat betekent dat uw woning gereed is voor oplevering bij de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij. Werkzaamheden die wij dan onder andere verrichten, zijn het verwijderen van vloerbedekking, raambekleding en spijkers, schroeven en pluggen, het dichten van gaten, het terugplaatsen van verwijderde onderdelen en het schoonmaken van het huis. Kortom, wij regelen alles voor u!

Huis laten opleveren? Neem contact op!

Is het leegruimen van de woning een flinke klus en wilt u daarbij onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat het huis binnen een mum van tijd helemaal leeggehaald wordt en bezemschoon is. Zo kunt u met een gerust hart het huis opleveren. Ook voor een volledig verzorgde verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder