Inboedel verkopen

Het kan voorkomen dat u een oplossing zoekt om uw inboedel te verkopen. Dat betekent het maken van een inschatting van de prijs voor de goederen en het zoeken van een koper. Een inboedel verkopen klinkt gemakkelijk, maar vergt veel tijd. Los van het onderhandelen zult u veel bezoek over de vloer krijgen en daar zit niet iedereen op te wachten. De opbrengsten van uw initiatieven, om de inboedel te verkopen, vallen overigens heel vaak erg laag uit. Als er een serieuze afweging wordt gemaakt of de inspanningen opwegen tegen het resultaat, is het antwoord meestal: “Neen”.

Seniorenhulp Nederland heeft dat al vaak meegemaakt. Toch is het zo dat de spullen vaak goed herbruikbaar zijn. Daarom kiest Seniorenhulp Nederland er niet voor om een inboedel te verkopen, maar zorgen wij ervoor dat de achtergebleven spullen bij andere mensen een goede plek krijgen. Mensen die het hard nodig hebben en er heel blij mee zijn. Het scheelt u veel tijd en energie en wij vinden het fijn om een stichting of goed doel te kunnen steunen.

Vraagt u daarom de brochure van Seniorenhulp Nederland via ‘brochure aanvragen’ aan en kies voor een goed alternatief als u uw inboedel niet wilt verkopen.

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd