Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Amersfoort

Fijn dat u de website van Seniorenhulp Nederland gevonden heeft.  in. Wij gaan er van uit dat u op zoek bent naar een goede oplossing voor een woningontruiming in Amersfoort, Soest, Barneveld, Leusden, Nijkerk en omgeving, maar wellicht ook ver daarbuiten?

De gehele provincie Utrecht behoort tot ons werkterrein waar wij zeer regelmatig te vinden zijn. De eisen van de verhuurders voor de eindoplevering van de woning zijn bij ons goed bekend. Bent u eigenaar van de woning dan kunt de eisen met de makelaar eventuele koper bepreken. Welke situatie dan ook, wij nemen graag alle werkzaamheden uit uw handen.

Bij Seniorenhulp Nederland kunt u terecht voor alle gewenste werkzaamheden, omdat wij gespecialiseerd zijn in alles in en rondom een woningontruiming, ongeacht of het Amersfoort is of ver daarbuiten. Als u met ons kennis wilt maken en om ter plekke in de woning een zorgvuldige opname te laten maken ten behoeve van een goede offerte kunt u hier klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kostbare eigendom

Wij kopen of verkopen niets. In goed overleg met u kunnen wij kostbare delen van uw inboedel die niet gewenst zijn, zoals antiek meubilair, schilderijen of andere kunstwerken aanbieden voor een deskundige en onafhankelijke taxatie en, naar uw wens, aan een erkend veilinghuis aanbieden De volledige opbrengst i uiteraard voor u. Wij berekenen slechts de verpakkings- en de transportkosten.

Achtergebleven gewenste goederen worden waar nodig gedemonteerd, zorgvuldig verpakt en indien gewenst door ons afgevoerd of bezorgd bij u of door u aangegeven derden.

Achtergelaten en niet meer gewenste inboedel wordt weggegeven aan zeer dankbare non-profit organisaties zoals kringloopwinkels. Afval wordt afgevoerd en ter vernietiging aangeboden bij een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Een woningontruiming is voor sommigen een emotionele aangelegenheid, voor anderen een fysiek onhaalbare opgave. Hoe de situatie ook is, we nemen u graag het werk zorgvuldig uit uw handen en zorgen graag voor een probleemloze overdracht aan verhuurder of makelaar.

Wij werken op een andere manier dan vele andere bedrijven in dit vakgebied. Na verwijdering van de inboedel concentreren wij ons op de ontruimingswerkzaamheden als volgt:

 • We verwijderen de vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt plavuizen enz. en de raamdecoratie, lamellen, gordijnen rails enz. Alles volgens de gestelde eisen.
 • Onze medewerkers zijn goed opgeleid en herkennen eventuele gevaarlijke stoffen zoals asbesthoudende materialen die dan door een erkend bedrijf zorgvuldig kunnen worden verwijderd en afgevoerd.
 • Lampen worden verwijderd en de elektrische installatie op orde gebracht.
 • We herstellen eventuele schade aan stucwerk, schilderwerk en vloerafwerking ten gevolge van de ontruiming worden vakkundig hersteld.
 • Eventuele schade in de woning ten gevolge van roken wordt gereinigd, hersteld en eventueel opnieuw geschilderd.
 • De garage of schuur wordt netjes gemaakt en de tuin krijgt eventueel een grote beurt.

Als laatste wordt het hele huis zorgvuldig schoon gemaakt. De keuken en de sanitaire voorzieningen krijgen extra aandacht van onze medewerkers, precies zoals verwacht bij een woningontruiming, volgens de verhuurders van Amersfoort en omgeving, dan wel in overeenstemming met de afspraken met makelaar of kopers.

Wij ronden ons werk vlot af en leveren een frisse woning op in de staat zoals dat met u, koper, makelaar of verhuurder is overeengekomen

Het voorgaande maakt het voor u duidelijk dat wij een zeer professioneel en ervaren bedrijf voor de werkzaamheden rond een woningruiming zijn. Wij hebben klantvriendelijke, ervaren, zeer deskundige en geschoolde medewerkers om deze werkzaamheden naar behoren en uw wensen uit te voeren. Het huidige familiebedrijf Seniorenhulp Nederland nam in 2001 een bestaand bedrijf over en word nu gemanaged door Kris van den Wijngaart de tweede generatie. Hij ziet het als zijn belangrijkste taak dat het bedrijf zich onderscheidt door de werkwijze in dit vakgebied. Hierdoor behoren wij tot de meest serieuze spelers in Nederland. De lovende woorden in ons gastenboek spreken wat dat betreft boekdelen!

Wij sturen u graag onze brochure als u de knop hieronder gebruikt.

Heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder