Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Huis leeg maken

Om verschillende redenen kan het nodig zijn om uw huis leeg te maken. U gaat bijvoorbeeld verhuizen naar een kleinere (senioren)woning of naar een verzorgingstehuis. Dan moet uw inboedel worden verhuisd. Helaas kunnen niet al uw spullen worden meegenomen naar uw nieuwe woning. U moet dan keuzes maken over wat er wel en niet meegaat. Wilt u hierbij hulp hebben en wilt u ook de verhuizing goed laten regelen? Ook als er sprake is van het overlijden van een dierbare, moet u het huis snel leeg laten maken. Wij van Seniorenhulp Nederland helpen u graag!

Inboedel verdelen en het huis leeg maken

Als u uw huis leeg moet maken, in verband met de oplevering, dan komt er ineens veel op u af. Het is dan fijn als wij u kunnen helpen bij het selecteren, inpakken en verhuizen van de spullen. Ook in geval van een overlijden moet er vaak snel worden gehandeld. Om u dan te ondersteunen, helpen wij het huis leeg te maken. Er zijn waarschijnlijk wel een aantal spullen die u of andere familieleden graag zouden willen hebben, door de emotionele waarde ervan. Toch blijven er altijd meubels en andere spullen over. Wat moet u daarmee doen? Hiervoor hebben wij een oplossing.

Wij komen u graag helpen door het huis leeg te maken en zorgen ervoor dat alle achtergebleven spullen zo mogelijk een nieuwe bestemming krijgen. Zijn spullen echt niet meer bruikbaar? Dan voeren wij deze op een verantwoorde manier voor u af. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw huis door ons bezemschoon te laten maken, zodat het klaar is om opgeleverd te worden. Wij halen dan alle achtergebleven spullen weg, verwijderen eventuele vloerbedekking en raambekleding, dichten achtergebleven gaten en maken de vertrekken schoon.

Contacteer ons nu

Wilt u onze hulp inschakelen om uw huis leeg te maken bij een verhuizing of bij een woningopruiming? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat het huis op een professionele manier wordt leeggeruimd, zodat u daar geen zorgen meer over heeft. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u paraat!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

  • Persoonlijke zorg & aandacht

    Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

  • Specialist met senioren & nabestaanden

    Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

  • Volledig aanbod van diensten

    Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder