Verhuizen naar Spijkenisse

U vond de website van Seniorenhulp Nederland toen u op internet zocht naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor het verhuizen in of naar Spijkenisse. Onze naam geeft al aan dat wij ons vooral richten op het verhuizen van ouderen, maar ook van minder validen. Bij ons kunt u alle werkzaamheden laten verrichten die voorkomen bij verhuizingen, maar ook bij woningontruimingen. Wij nemen alles uit uw handen om u te ontlasten en zo de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. We verhuizen naar Spijkenisse maar ook naar Hoogvliet, Rhoon, Brielle, Hellevlietsluis en elders in de regio. Ook andere plaatsen in Nederland behoren tot ons werkterrein.

De tweede generatie zet het familiebedrijf Seniorenhulp Nederland voort dat in 2001 startte met de overname van een bestaand bedrijf. Onze onderscheidende werkwijze wordt met kracht succesvol aangehouden en onze goede naam trots uitgedragen

Seniorenhulp Nederland onderscheidt zich van de gemiddelde verhuizer doordat wij meerdere disciplines beheersen en kunnen dus veelal aan al uw wensen gehoor geven. U bent volstrekt vrij in de keuzes van het werk dat u door ons of derden wilt laten uitvoeren. We werken regelmatig samen met vakmensen die door de klant zijn ingeschakeld. U kiest uit de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden en wij doen ons uiterste om aan uw wensen te voldoen.

Ons totaalpakket

Wij beperken ons dus niet alleen tot het verhuizen naar Spijkenisse. Ons totaalpakket omvat het uitvoeren van kleine en grote klussen, zoals zelfs het renoveren van de keuken en het sanitair, schilderen, behangen en stofferen, het laden en lossen en in- en uitpakken van uw bezittingen. Uw woning wordt conform uw eigen wensen ook volledig ingericht en de oude woning wordt geheel leeg en schoon opgeleverd. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer verzorgen wij ook regelmatig

Graag komen we geheel vrijblijvend bij u langs om toe te lichten wat wij voor u kunnen doen en om vast te stellen wat u van ons verwacht en wat u eventueel zelf wenst te doen bij uw verhuizing. Bij het plannen van de organisatie van uw verhuizing moeten we ook rekening houden met uw situatie zoals bijvoorbeeld het gebruik van rolstoel of rollator. Wij laten stalen bij u achter zodat u in alle rust uw keuze kunt maken voor vloerbedekkingen, behang en verf en hoeft u niet verschillende leveranciers af te gaan. Uw nieuwe woning wordt goed bekeken om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Daarvan maken wij een gedetailleerde offerte zodat u snel weet waar u financieel op moet rekenen.

Het belangrijkste uitgangspunt van Seniorenhulp Nederland is altijd dat wij er alles aan doen om u soepel en veilig te verhuizen. Juist daarom nemen wij alles uit uw handen bij het verhuizen naar Spijkenisse of omgeving.

Onze mogelijkheden

Op een rijtje wat wij voor u kunnen doen:

 • De verhuizing en de inrichting van de nieuwe woning wordt gepland;
 • De te verhuizen goederen worden geselecteerd en gemarkeerd;
 • Overbodige, waardevolle objecten worden onafhankelijk getaxeerd en in goed overleg ingebracht bij een erkend veilinghuis.
 • Overbodige objecten worden afgevoerd naar kringloopwinkels dan wel afvalverwerkers;
 • Al het gewenste kluswerk wordt uitgevoerd;
 • Het interieur en eventueel zelfs het exterieur wordt geschilderd;
 • De gekozen vloerbedekkingen worden geleverd en gelegd;
 • Rails, rolgordijnen of lamellen worden gemonteerd en gordijnen en vitrage opgehangen;
 • Alle te verhuizen objecten worden zorgvuldig ingepakt;
 • Grote meubels, klokken en lampen worden gedemonteerd en verpakt;
 • Alles wordt geladen en gelost voor het verhuizen naar Spijkenisse of omgeving wordt uitgepakt;
 • De woning wordt ingericht op basis van de oude thuissituatie;
 • De kasten worden opgebouwd en ingeruimd;
 • Lampen, foto’s en schilderijen worden opgehangen waar u ze wilt hebben;
 • De woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u zorgeloos kunt intrekken;
 • De oude woning wordt opgeleverd volgens de eisen en verwachtingen van de verhuurder, woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • De adreswijziging en het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten worden samen met u administratief geregeld.

Aangepast aan uw wensen

Heeft u in ons pakket aanpassingen die u wilt niet gevonden dan zoeken we een oplossing en informeren u bijtijds als wij het écht niet kunnen. Verhuizen is al vele jaren ons dagelijkse werk en kennen daardoor alle zaken die daarbij kunnen voorkomen. U bepaalt wat er voor uw verhuizing moet gebeuren en wij schrikken nergens voor terug. Onze medewerkers zijn ervaren en goed geschoold, werken hard en met plezier. Zij bieden u alle hulp die u mag verwachten en bereiken door deze manier van werken het perfecte eindresultaat zoals dat hoort. Onze onderscheidende werkwijze wordt met kracht succesvol aangehouden.

Door dit alles ontvangen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Onze contactgegevens vindt u via de knop hieronder zodat u een afspraak kunt u maken voor meer informatie of om een offerte voor het verhuizen naar Spijkenisse aan te vragen. Onze brochure kunt u via de andere knop hieronder aanvragen.

Seniorenhulp Nederland staat voor u klaar!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd