Verhuizen naar Dordrecht

Op deze pagina van onze website helpen wij u graag met het maken van de keuze van een ervaren bedrijf voor het verhuizen naar Dordrecht. Seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden zijn dé specialiteit van Seniorenhulp Nederland. Wij doen onze naam eer aan en kunnen heel veel werk voor u uit handen nemen!

Behalve verhuizen naar Dordrecht kan dit ook naar Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Alblasserdam en omgeving. Ook een verhuizing naar andere plaats in Nederland is geen enkel probleem!

Wij kunnen aan al uw wensen voldoen en onderscheiden ons als een brede professionele organisatie. U kunt kiezen uit onze uitgebreide mogelijkheden en bepalen welk werk wij voor u mogen uitvoeren. U bent nergens toe verplicht en uw wensen worden nagekomen. Zo werken we ook graag samen met uw eigen vakmensen.

Naast het verhuizen van de oude woning naar de nieuwe zijn wij specialisten die een totaalpakket aanbieden vooral ook gericht op ouderen en minder validen. We pakken in en pakken uit, doen kleine en grote klussen, stofferen en schilderen van uw nieuwe woning, hangen lampen op, en renoveren zelfs het sanitair. Uw oude woning wordt ook leeg en schoon opgeleverd. Regelmatig voeren we spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer uit.

Afspraak bij u thuis

Graag komen we bij u thuis voor een uitgebreid gesprek om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen en wat u eventueel zelf wenst te doen.  Tijdens dit gesprek maken we een plan voor de organisatie van uw verhuizing. Wij leren uw situatie kennen en kunnen rekening houden met eventueel gebruik van rolstoel of rollator. Vaak bezoeken we uw nieuwe woning voor een opname om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Aan de hand van al deze gegevens maken wij een offerte waarin alle werkzaamheden uitgebreid vermeld zijn. Zo weet u snel wat u financieel kunt verwachten en wat we daarvoor uitvoeren.

Aan de hand van stalen van vloerbedekkingen, behang en verfkleuren die wij u geven kunt u thuis in alle rust uw keuzes maken en hoeft u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers te maken.

Het is vanzelfsprekend dat bij uw verhuizing alles soepel en veilig verloopt.  Dat is tenslotte waar wij al sinds 2001 zo goed in zijn: u álles bij het verhuizen in Dordrecht of omgeving uit handen nemen.

Onze mogelijkheden

Punt voor punt onze mogelijkheden:

 • Met u de inrichting van uw nieuwe woning plannen en uitzoeken en markeren wat moet verhuizen;
 • Het leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Het vernieuwen van badkamer, toilet of keuken doen wij komt regelmatig;
 • Het inpakken van al de te verhuizen bezittingen;
 • Het demonteren en zorgvuldig verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Het veilig verhuizen naar Dordrecht of omgeving van de geselecteerde objecten en het uitpakken;
 • Het inrichten van de woning is gebaseerd op de oude thuissituatie ook als dat in een verzorgingstehuis is.
 • Het monteren en inruimen van kasten en het plaatsen van klokken, planten enz.
 • Het opgehangen van de lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • De wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die kunt betrekken;
 • Uw oude woning wordt opgeleverd volgens de eisen dan wel verwachtingen van de verhuurder of woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Wij verlenen administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Eventuele aanpassingen

Wilt u aanpassingen in uw nieuwe woning? Wij kennen alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren, alles is mogelijk.? We zoeken we een oplossing als het niet in onze lijst staat en laten u weten als wij het écht niet kunnen!

Wij bereiken een eindresultaat door onze manier van werken zoals dat echt hoort en weinig anderen dat kunnen. Onze goed geschoolde en vakkundige medewerkers werken hard, met plezier en verlenen alle hulp bij de verhuizing die u mag verwachten.

Seniorenhulp Nederland is een familiebedrijf met zijn oorsprong in de overname in 2001 van een bestaand bedrijf. Sindsdien is de tweede generatie actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te behouden. Onze goede naam is ons veel waard en zo ontvingen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Klik hieronder op de knop voor onze contactgegevens zodat u een afspraak kan maken voor meer informatie of om een offerte om te verhuizen naar Dordrecht aan te vragen. U kunt hieronder ook op de knop klikken om onze brochure aan te vragen.

Wij staan voor u klaar en hopen van u te horen. Graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd