Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Verhuizen naar Dordrecht

Op deze pagina van onze website helpen wij u graag met het maken van de keuze van een ervaren bedrijf voor het verhuizen naar Dordrecht. Seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden zijn dé specialiteit van Seniorenhulp Nederland. Wij doen onze naam eer aan en kunnen heel veel werk voor u uit handen nemen!

Behalve verhuizen naar Dordrecht kan dit ook naar Zwijndrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Alblasserdam en omgeving. Ook een verhuizing naar andere plaats in Nederland is geen enkel probleem!

Wij kunnen aan al uw wensen voldoen en onderscheiden ons als een brede professionele organisatie. U kunt kiezen uit onze uitgebreide mogelijkheden en bepalen welk werk wij voor u mogen uitvoeren. U bent nergens toe verplicht en uw wensen worden nagekomen. Zo werken we ook graag samen met uw eigen vakmensen.

Naast het verhuizen van de oude woning naar de nieuwe zijn wij specialisten die een totaalpakket aanbieden vooral ook gericht op ouderen en minder validen. We pakken in en pakken uit, doen kleine en grote klussen, stofferen en schilderen van uw nieuwe woning, hangen lampen op, en renoveren zelfs het sanitair. Uw oude woning wordt ook leeg en schoon opgeleverd. Regelmatig voeren we spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis of verpleegkamer uit.

Afspraak bij u thuis

Graag komen we bij u thuis voor een uitgebreid gesprek om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren, wat we voor u kunnen doen en wat u eventueel zelf wenst te doen.  Tijdens dit gesprek maken we een plan voor de organisatie van uw verhuizing. Wij leren uw situatie kennen en kunnen rekening houden met eventueel gebruik van rolstoel of rollator. Vaak bezoeken we uw nieuwe woning voor een opname om alle werkzaamheden goed voor te kunnen bereiden. Aan de hand van al deze gegevens maken wij een offerte waarin alle werkzaamheden uitgebreid vermeld zijn. Zo weet u snel wat u financieel kunt verwachten en wat we daarvoor uitvoeren.

Aan de hand van stalen van vloerbedekkingen, behang en verfkleuren die wij u geven kunt u thuis in alle rust uw keuzes maken en hoeft u niet allerlei afspraken met verschillende leveranciers te maken.

Het is vanzelfsprekend dat bij uw verhuizing alles soepel en veilig verloopt.  Dat is tenslotte waar wij al sinds 2001 zo goed in zijn: u álles bij het verhuizen in Dordrecht of omgeving uit handen nemen.

Onze mogelijkheden

Punt voor punt onze mogelijkheden:

 • Met u de inrichting van uw nieuwe woning plannen en uitzoeken en markeren wat moet verhuizen;
 • Het leveren en leggen van de gekozen vloerbedekkingen;
 • Monteren van rails, rolgordijnen of lamellen en het ophangen van gordijnen en vitrage;
 • Het vernieuwen van badkamer, toilet of keuken doen wij komt regelmatig;
 • Het inpakken van al de te verhuizen bezittingen;
 • Het demonteren en zorgvuldig verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • Het veilig verhuizen naar Dordrecht of omgeving van de geselecteerde objecten en het uitpakken;
 • Het inrichten van de woning is gebaseerd op de oude thuissituatie ook als dat in een verzorgingstehuis is.
 • Het monteren en inruimen van kasten en het plaatsen van klokken, planten enz.
 • Het opgehangen van de lampen, foto’s en schilderijen op de gekozen plaatsen;
 • De wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die kunt betrekken;
 • Uw oude woning wordt opgeleverd volgens de eisen dan wel verwachtingen van de verhuurder of woningbouwvereniging, makelaar of nieuwe eigenaar;
 • Wij verlenen administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of het beëindigen van lopende- en het sluiten van nieuwe contracten.

Eventuele aanpassingen

Wilt u aanpassingen in uw nieuwe woning? Wij kennen alle zaken die bij een verhuizing kunnen voorkomen en schrikken nergens voor terug. U bepaalt zelf wat er moet gebeuren, alles is mogelijk.? We zoeken we een oplossing als het niet in onze lijst staat en laten u weten als wij het écht niet kunnen!

Wij bereiken een eindresultaat door onze manier van werken zoals dat echt hoort en weinig anderen dat kunnen. Onze goed geschoolde en vakkundige medewerkers werken hard, met plezier en verlenen alle hulp bij de verhuizing die u mag verwachten.

Seniorenhulp Nederland is een familiebedrijf met zijn oorsprong in de overname in 2001 van een bestaand bedrijf. Sindsdien is de tweede generatie actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te behouden. Onze goede naam is ons veel waard en zo ontvingen we veel lovende reacties die u in ons gastenboek kunt vinden.

Klik hieronder op de knop voor onze contactgegevens zodat u een afspraak kan maken voor meer informatie of om een offerte om te verhuizen naar Dordrecht aan te vragen. U kunt hieronder ook op de knop klikken om onze brochure aan te vragen.

Wij staan voor u klaar en hopen van u te horen. Graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder