Verhuizing Arnhem

Zoekt een bedrijf voor uw verhuizing naar Arnhem? Seniorenhulp Nederland is dé specialist op het gebied van seniorenverhuizingen, woningontruiming en alle aanverwante werkzaamheden. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen, dat ziet u al aan onze naam Seniorenhulp. Wij zijn er niet alleen voor uw verhuizing naar Arnhem, maar ook naar Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal of Velp en omgeving. Sterker nog, we verzorgen verhuizingen door heel Nederland.

Seniorenhulp Nederland

Seniorenhulp Nederland is onderscheidend omdat wij veel meer doen dan het verhuizen van de ene naar de andere plaats. Wij zijn een specialist die een totaalpakket aanbiedt bij het verhuizen. We richten ons vooral op ouderen en mindervaliden. We verzorgen in- en uitpakwerk, kluswerk, stofferen van uw nieuwe woning, lampen ophangen en schilderwerk. Maar we kunnen zelfs badkamers en keukens renoveren. Spoedverhuizingen naar een verzorgingshuis behoren ook regelmatig tot ons werk. Wij zijn een professionele organisatie die aan al uw wensen kan voldoen. De mogelijkheden zijn uitgebreid, u bepaalt wat voor werk wij voor u moeten uitvoeren. Wij accepteren al uw wensen, niets is verplicht. Zo werken we ook graag samen met vakmensen uit uw netwerk.

We maken graag een afspraak bij u thuis om uitgebreid te praten over uw verhuizing naar Arnhem en om zo een duidelijke offerte te kunnen maken. Tijdens dit gesprek nemen we alle tijd om te inventariseren wat er allemaal bij uw verhuizing moet gebeuren. Wat kunnen we voor u doen en wat wenst u eventueel zelf te doen?  Vervolgens maken we een plan voor uw verhuizing. Ook leren wij zo uw situatie kennen en kunnen rekening houden met eventuele bijzonderheden zoals rolstoel of rollator gebruik. In de offerte worden alle werkzaamheden uitgebreid vermeld, zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Tijdens ons bezoek kunnen wij ook stalen van vloerbedekkingen of laminaat, behang en verfkleuren laten zien. Dan kunt u thuis op uw gemak uw keuzes maken zonder langs verschillende winkels te moeten.

Het aanbod

Wij doen al sinds 2001 waar we goed in zijn: uw verhuizing naar Arnhem soepel en veilig laten verlopen. Wij nemen u álles uit handen, als u dat wenst.  Onze mogelijkheden hier nogmaals op een rijtje:

 • De inrichting van uw nieuwe woning plannen en met u uitzoeken en markeren wat mee moet verhuizen;
 • Leveren en leggen van vloerbedekkingen zoals laminaat, tapijt, PVC of vinyl;
 • Nieuwe gordijnen, vitrage of lamellen ophangen;
 • Het vernieuwen van badkamer, toilet of keuken;
 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen;
 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen;
 • De geselecteerde objecten veilig verhuizen en uitpakken;
 • De oude thuissituatie is de basis van het inrichten ook als u in een verzorgingstehuis gaat wonen;
 • De verhuisde kasten, klokken, planten enz. weer plaatsen en monteren.
 • De lampen, foto’s en schilderijen worden op de gekozen plaatsen opgehangen;
 • Uw nieuwe woning wordt gezellig en goed bewoonbaar gemaakt zodat u die kunt betrekken;
 • Conform de eisen dan wel verwachting van de verhuurder of woningcorporatie of nieuwe eigenaar wordt uw oude woning opgeleverd;
 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of het beëindigen van lopende contracten en het sluiten van nieuwe. 

Extra aanpassingen

Welke aanpassingen u ook wilt in uw nieuwe woning, wij kunnen u helpen. Alles is mogelijk, u bepaalt zelf wat er moet gebeuren. Staat het niet in onze lijst? Dan zoeken we een oplossing tenzij wij het écht niet kunnen! Door onze manier van werken, bereiken wij een eindresultaat zoals dat echt hoort. De hulp bij de verhuizing naar Arnhem die onze klanten verwachten, krijgen zij ook. Ons personeel is vakkundig en werkt hard maar ook met veel plezier. Ze nemen alle tijd voor uw vragen. Wilt u een afspraak maken voor meer informatie of een offerte voor een verhuizing naar Arnhem, Oosterbeek, Ede-Wageningen, Veenendaal of Velp? Klik dan hier voor onze contactgegevens. Voor een brochure kunt u hier klikken. Wij staan voor u klaar. Graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / info@seniorenhulp.com 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen
Brochure aanvragen
 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd