Onze diensten

Senioren
verhuizing

Volledig verzorgd verhuizen, inclusief in- en uitpakken, klus- en (de)montagewerk

Woning
ontruiming

Zorgvuldig leegruimen van huur- of koopwoning. Ook spoed ontruimingen van verpleegkamers

Spoed
ontruiming

Binnen 5 of 7 dagen een woning of kamer netjes opleveren? Seniorenhulp Nederland helpt u graag!

Verhuislift
huren

In combinatie met verhuizing of ontruiming, gemakkelijk en naar úw wens uitgevoerd

Schilder/
klus werk

In combinatie met uw verhuizing of ontruiming; gemakkelijk, netjes en naar úw wens uitgevoerd

Woningontruiming Gouda

Welkom bij Seniorenhulp Nederland! Omdat u deze pagina van onze website bezoekt, gaan wij er van uit dat u op zoek bent naar een goede, betrouwbare oplossing voor een woningontruiming in Gouda of omgeving.

Seniorenhulp Nederland is een van de meest professionele en ervaren partijen in de regio op het gebied van woningontruiming. Niet alleen Gouda, maar ook Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Haastrecht, Oudewater en Stolwijken meer plaatsen inde regio behoren tot ons dagelijks werkgebied. Daarnaast zijn wij actief in heel Nederland.

Wij onderscheiden ons door een unieke manier van werken die zich ten eerste richt op het werk voor de ontruiming met respect voor de waarde of staat van woning en inboedel.

Nader toegelicht: wij zijn erop gespitst om alle vereiste werkzaamheden uit uw handen te nemen, zodat de betreffende woning probleemloos volgens de gestelde eisen kan worden overgedragen. Daarbij zorgen wij ervoor dat de achtergebleven inboedel die nog bruikbaar is, wordt gedoneerd aan een van onze samenwerkende en non-profit kringloopwinkels. Zo dragen wij eraan bij dat achtergelaten bezittingen een fijne bestemming krijgen na de ontruiming en mensen helpen die het nodig hebben.

Graag maken we een afspraak met u om ter plaatse een opname te doen van de te verwachten werkzaamheden en met u alles goed door te nemen om zo een duidelijke gespecificeerde offerte te kunnen maken.

Wij kopen en verkopen niets en willen niet worden geassocieerd met handelaren. Wij laten zien wat we doen en kunnen in overleg met u zorgen voor een onpartijdige en deskundige taxatie van waardevolle stukken die u niet wilt behouden. Desgewenst kunnen die ter veiling worden aangeboden bij erkende veilinghuizen, waarbij de opbrengsten geheel voor u zijn. Wij brengen slechts de kosten van verpakking en transport in rekening.

Waar bestaan onze werkzaamheden bij een woningontruiming uit?

 • Selectie, in- en verpakken van bruikbaar goed.
 • Demontage van grote stukken en transport klaar maken.
 • Transport van gewenste stukken naar u, familie of eventuele andere relaties.
 • Transport van achtergelaten ‘ongewenste’ inboedel naar diverse stichtingen.
 • Verwijderen van vloerbedekkingen, laminaat, parket, raamdecoratie, lamellen en gordijnen inclusief rails.
 • Het veilig verwijderen en afvoeren van eventuele asbesthoudende materialen door een erkend bedrijf.
 • Verpakken, (de)montage en afvoer van niet-bruikbaar goed zoals kapot meubilair of rommel.
 • Verwijderen van lampen en terugplaatsen van kroonsteentjes en centraaldoosdeksels.
 • Herstelwerk en verwijderen van lambrisering, plavuizen of aanpassingen.
 • Herstelwerk na slopen, of herstel van schade aan schilderwerk, en wandafwerkingen.
 • Uitgebreid schoonmaken van keuken, badkamer en toiletten.

Zoals u kunt lezen doen wij alles bij een woningontruiming, ongeacht of het Gouda is, Groningen of Maastricht.

Werkzaamheden

Alle vereiste werkzaamheden voeren we uit en na het werk leveren wij een schone en representatieve woning op. Wij zijn bekend met de meeste verhuurders in ons land en kennen de standaarden. Daarom krijgen wij regelmatig een “perfect, zo wil ik al mijn woningen terug’’ reactie van hen. In geval van een koopwoning bepaalt u, vaak in overeenstemming met makelaar of koper, hoe de woning dient te worden opgeleverd.

Seniorenhulp Nederland heeft ervaring als weinig anderen. Ons personeel is geschoold om asbest te herkennen en wij hebben álle gereedschappen in huis voor het beste resultaat.

Seniorenhulp Nederland vindt zijn oorsprong bij het familiebedrijf. Sinds de overname van een bestaand bedrijf in 2001, is de tweede generatie actief bezig om de zó sterk onderscheidende werkwijze te beschermen. Niet voor niets zijn wij een van de meest serieuze spelers in Nederland en hebben wij een gastenboek vol lovende woorden!

Wilt u kennis maken met ons of een offerte op locatie? Heeft u een partner nodig voor een woningontruiming in Gouda en/of omgeving? Dan kunt u hieronder op de linker knop klikken voor onze contactgegevens of de rechter knop gebruiken voor een brochure.

Heel graag tot ziens!

Heeft u ook onze hulp nodig?


Neem contact met ons op via
010 888 22 15 / [email protected] 
of vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Persoonlijke zorg & aandacht

  Een kleine, frisse organisatie, opgericht vanuit plezier voor het werk met persoonlijke aandacht voor onze klant. Geen tientallen medewerkers, maar een hecht, zorgvuldige samengesteld team van professionele, vakkundige, maar ook gezellige medewerkers!

 • Specialist met senioren & nabestaanden

  Doordat wij ons alleen op seniorenverhuizingen en woningontruimingen richten, zijn wij onderscheidend in onze manier van werken en communiceren en nemen we veel zorg uit handen.

 • Volledig aanbod van diensten

  Één organisatie die álle werkzaamheden uitvoert die bij een seniorenverhuizing of woningontruiming van belang zijn

Wat onze klanten zeggen

“We hadden een prettig gesprek vooraf, waarin we zorgvuldig alle werkzaamheden besproken hebben. De termijn waarop de woning moest worden opgeleverd was kort, maar het is Seniorenhulp toch gelukt om het schilderen en schoon opleveren snel en goed te doen. De verhuurder had geen aanmerkingen bij de oplevering. We zijn erg blij dat het zo goed verlopen is.”

Ineke Hartman

“Alsnog mijn dank voor de door U verrichte verhuizing op 19/8 (inclusief de lange kast die niet in de lift paste) alsmede de nette uitruiming van de huurwoning op 4/9. Ikzelf hoefde er niets meer aan te doen.”

Hans Platschorre

“De heren van Seniorenhulp hebben uitstekend werk geleverd bij de ontruiming van de woning van mijn oom. Goede service, goede bereikbaarheid en de heren hebben de woning erg schoon opgeleverd. Zowel binnen als buiten. Fijn ook dat de heren konden meedenken met betrekking tot de spullen die wij nog wilden behouden, deze werden netjes ingepakt en achtergelaten. Kortom: goede begeleiding.”

Mevrouw A. Helsloot

“Ontruiming woning is goed verlopen, mannen hebben hard gewerkt met als resultaat een leeg en schoon huis. Zal dit weekend de betaling in orde maken, bedankt voor het geleverde werk.”

A. Gaakeer

Gisteren is de woning aan de Valkenhof in Made leeggeruimd en schoongemaakt. Dat hebben je collega’s voortreffelijk gedaan. Mijn complimenten! Vriendelijke groet, Frank Van den Dries

F. van den Vries

Wij zijn supergoed geholpen door Seniorenhulp, toen op korte termijn het huis van mijn ouders moest worden leeg geruimd. Dit is allemaal heel goed verlopen. Toen wij de dag na de klus naar het huis gingen, waren wij heel aangenaam verrast hoe netjes en perfect wij het huis aantroffen. En dat in 1 dag!

Nancy van den Boom

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en de klantvriendelijkheid van Seniorhulp Nederland inzake de ontruiming van de woning van mijn overleden moeder. Niets was te veel en alles werd tot in de puntjes conform dewensen van ons. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Zij hebben een dikke pluim verdient. Ik zal aan iedereen Seniorhulp Nederland aan iedereen van harte aanbevelen.

H.A. Wiechers

Op woensdag 12 juli heeft Seniorenhulp het huis van mijn vader ontruimd. We keken onze ogen uit toen we terugkwamen ! Geen haakje of gaatje zat er meer, alles was schoon, zelfs het tapijt was gereinigd ! Alles wat we met Frans hadden voorbesproken was nog beter uitgevoerd dan we konden bedenken. We bedanken Frans en de andere medewerkers!

I. Mulder